slmmm kaynatıoz resimlere baktık...sen nappıon?
kızlar anneme selamlarınız ilettim çok mutlu oldu
oda sizleri öpüyomuş
özledim canlarım sizi
yeni haberler varmı okuyamıyom geçmişi
valla öyle oldu tatlım hepinizi görmek istiyorum merak ediyorum sizi gösterin gacılar kendinizi o güzelliklerden mahrum etmeyin bizi canım siz de çok tatlı görünüyosunuz küçük biraz ama burdan görebildiğim kaadrı ile maşallahh
iyiyim tatlım bende kaynatayım dedim sizle yemek yaptım ortalığı topladım işte bilinen şeyler yane ayyyyy pek güzelsin maşallah allah mutluluğunuzu daim etsin
iyiyim şekerim nasıl olsun işte sana afiyet şeker olsun yawrum dur senide öpeyim
merhaba kızlar
gözdecim çok güzesin canım Allah mutluluğunuzu daim etsin
seraycım sende çok güzelsin sizinde Allah mutluluğunuzu daim etsin tatlım menim
çalışıyo o maleseff bi ev hatunu olsada rahat rahat çene ypsakkkkız erenay çatlak kiremit kankan nerde bak biz buluştuk kankamla
canım nasılsın? annem geldi tatlım böğürtlen kökü getirmiş bana
nasıl yapılıyor bana yazarmısın sana zahmet tatlım
iyiyim tatlım bende kaynatayım dedim sizle yemek yaptım ortalığı topladım işte bilinen şeyler yane ayyyyy pek güzelsin maşallah allah mutluluğunuzu daim etsin
merhaba kızlar
gözdecim çok güzesin canım Allah mutluluğunuzu daim etsin
seraycım sende çok güzelsin sizinde Allah mutluluğunuzu daim etsin tatlım menim
ne yemek yaptın hürremim sulatanım[/kereviz,tavuksuyu çorba,yaprak sarması,fırında soslu tavuk,kemalpaşa tatlısı yaptım canım
seraycıgım gulen gozlerınız solmasın maşallahh
kız hürremim sen hergün yemek mi yapıyon bacım biz 1 yemeği 2 gün yeriz annem çalışan insan hali işte puff evde olsam mantı açıcam kocama elcazlarımla
ne yemek yaptın hürremim sulatanım[/kereviz,tavuksuyu çorba,yaprak sarması,fırında soslu tavuk,kemalpaşa tatlısı yaptım canım
ben akşama kocamı alıp gelebılırmıyım
bende şişkoyumm kilo boyumda kısaaaaavatarıma koymayı düşünüyorum da pc de resmim yokkk
üşeniyom atmaya ama gelinlik resmimin koymam ben başörtü kullanıyorum ama gelinken açıktımm öööle günlük resim bulabilirsem koyarım hele bi bakiiimm
1,67 boy 90 kg yım şişkoyum beeennn
gerçi görünüşte belli olmuyo ama tartıda bayağı belli çok sıkı vücudum derlitoplu şişmanım ben
ya benim güzelliğim... avatarıma sığmaz taşarım vallahi
serayım çok tatlısınız maşallah yaa kahverengi elbisene bayıldım çok yakışmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?