Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

merhaba kızlar

gözdecim çok güzesin canım Allah mutluluğunuzu daim etsin

seraycım sende çok güzelsin sizinde Allah mutluluğunuzu daim etsin tatlım menim

kızlar anneme selamlarınız ilettim çok mutlu oldu
oda sizleri öpüyomuş
özledim canlarım sizi
yeni haberler varmı okuyamıyom geçmişi

nerdesin sen yeşilim yaw özledik senii

annecine selamlar hasret giderin bol bol ohh anne kokusu gibi varmı beee ölürüm anneme

kız oku geçmişi resim koyduk bak gör bizi

ekleyim buraya hemen sileyim sonra becerebilirsem

kız erenay çatlak kiremit kankan nerde bak biz buluştuk kankamla
çalışıyo o maleseff bi ev hatunu olsada rahat rahat çene ypsakkk
canım nasılsın? annem geldi tatlım böğürtlen kökü getirmiş bana
nasıl yapılıyor bana yazarmısın sana zahmet tatlım

yazıyım kuzumm 2-3 kök böğürtleni temizle cezve boyunda kes cezveye koy üzerine 1 su bardağı kadar su koy kaynatt suyun rengi sarı olduğunda kapat altını ılıtınca süz iç

iyiyim tatlım bende kaynatayım dedim sizle yemek yaptım ortalığı topladım işte bilinen şeyler yane ayyyyy pek güzelsin maşallah allah mutluluğunuzu daim etsin

kız hürremim sen hergün yemek mi yapıyon bacım biz 1 yemeği 2 gün yeriz annem çalışan insan hali işte puff evde olsam mantı açıcam kocama elcazlarımla

iyiyim tatlım bende kaynatayım dedim sizle yemek yaptım ortalığı topladım işte bilinen şeyler yane ayyyyy pek güzelsin maşallah allah mutluluğunuzu daim etsin

merhaba kızlar

gözdecim çok güzesin canım Allah mutluluğunuzu daim etsin

seraycım sende çok güzelsin sizinde Allah mutluluğunuzu daim etsin tatlım menim

çok teşekkür ederim saaracım hurrem sultanım aminn inşallah hepimizin mutluluğu daim olsun...

serayım çok tatlısınız maşallah yaa kahverengi elbisene bayıldım çok yakışmış

kız hürremim sen hergün yemek mi yapıyon bacım biz 1 yemeği 2 gün yeriz annem çalışan insan hali işte puff evde olsam mantı açıcam kocama elcazlarımla

yapıom annem napam her güne ayrı yemek işte bende sevmem aynı yemeği yemek ondan evdeyiz nasıl olsa yapıom

bende şişkoyumm kilo boyumda kısaaaa
ya benim güzelliğim... avatarıma sığmaz taşarım vallahi

beli cnm avatarındannnn

allahım şu gül yüzlü hatunlara pamuk pamuk tosuncuklar nasip et yarabbimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ellerimizi boş bırakma yüzlerimizin güzelliğini bahtımıza da ver yarabbim aminnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…