Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Afiyet olsun canim
Bende içeyim bari ama poşet çayım bitti dün alamadım daha en iyisi kalsın demlemekle ugrasamuycam
kız demle üşenme karşılıklı içerik
Acı seviyorsun
Benim aram yoktur aciyla
çok sewerim acıyı,mideyi ondan mahvettim heralde bu aralar pek yiyemiyorum
Kız kesin yazardi şu saate kadar cidden merak etmeye başladım
bende merak ediyom

Canim vardır bundada bi Hayır... üzulme... ama yumurtlamayi arttırıcı ilacı sor bence doktoruna...

Bazen yapar sağolsun... ama daha fazla destek olabilirdi... ben çok farklıydım... kendimi paralardim yıllarca da yaptım 10 yıl... şimdi benim destek ve yardıma ihtiyacım varken aynısını göremiyorum... umrunda bile değilim çoğu zaman...

bende öyle diyorum deroşum sağol..bu yumurtlama ilacı adetin ilk günündemi başlanıyordu walla ben herşeyi unuttum ya
ay insan yapmazmı kardeşine heleki gurbette,tabiki seni orda hiç yalnız bırakmaması lazım helede böyle bir durumda..bende herkes için kendimi paralarım derin ama maalesef herkes aynı olmuyor işte...boşver yinede arada iyiliğini görüyosun işte sonuçta kanın,canın...

kız demle üşenme karşılıklı içerik

çok sewerim acıyı,mideyi ondan mahvettim heralde bu aralar pek yiyemiyorum

bende merak ediyom
Caydani yıkamaya useniyom

Aslında 1 yıl öncesine kadar hiç hazır çay içemiyodum midem almiyodu tiksiniyodum o yüzden kendime hergün çay demler olmuştum... kaç Caydanlık eskittim o yüzden. Geçen eşim yeni çaydanlik almış bana kiyamiyorum..onu kullanmaya. Zaten hazır çaya geri alıştım.. burda çok yaygın hazır çay..

üşengeçşar,ben demledim bile.. poşet çayı heç sewmem ,evdeysem mutlaka demlerim çayımı..
kız benim yeni bir şeyim olsa yani alsam asla saklıyamıyorum ne olursa olsun kullanırım,amann zaman su gibi akıyor bizden kıymetli deel yaa..kullan gitsin

Benim kullandığım adetin 3. Veya 4. Günü başlıyorsun. Tahminimce diğerleride öyledir...Al kullan... beklemenin bi anlamı yok... arkadaş dediki o da kullandığı ay kalmamış hamile iki çocuğundada bir sonraki ay kalmış hapı kullandıktan sonra...

Tamam bana destek Kızkardeşim ama benim ona olduğum gibi değil malesef. Ben kendimi unutmustum öyle destekdim ona. Bi de onun psikolojik sorunları vardı onun için daha da fazla yardım ediyodum

Bende kullaniyom ama sinir oluyom içi sarariyiii​

cuma günü sağlık ocağına gidecem adetin 3 günü oluyor hem tahlilleri söylicem yaparsa midem içinde ilaç yazdıracam zaten birde bu hapı söylerim bakalım...

sen büyüksün galiba bende ablayım maalesef büyükler daha özverili oluyor ne yapalık kaderimiz

Aramızda bi buçuk yaş var...

Heee olur doktor verir canim benim..
Herşeyin hayırlısı elbet.. biz elimizden geleni yapalım da takdir Allahdan

Aramızda bi buçuk yaş var...

Heee olur doktor verir canim benim..
Herşeyin hayırlısı elbet.. biz elimizden geleni yapalım da takdir Allahdan
aynen öyle....hamile kalmak dert,ondan sonrası benim için daha büyük dert kocaman bir stres topu oluyorum her gün yüreğim ağzımda her dakika kendimi kontrol ediyorum her tuvalate gitmem bile stres..ama ne yapalım yinede şükürler olsun,RABBİM beterinden korusun...

Ben bulasik tomestosu ile temizliyom
Bir de kireç sokucu kullanıyom her hafta
walla biz arıtma taktırdıktan sonra hiç kireç olmuyor çaydanlığımda,yani kireç çözücü falan hiç kullanmıyorum her çaydan sonra yıkıyorum deterjanla..ama sen demlik açısından diyorsan o sararıyor tabi onada biraz dediğin gibi bulaşık çamaşır sularından biraz döküyorum geri kalanınıda su doldurup bekletiyorum tertemiz oluyor....sen sararıyor derken ben alt çaydanlığı sandımdı pardon
Ben cimicem şimdi gelirim birazdan..
sıhhatler olsun,bende çayımı doldurayım

Al bendende o kadar... diyorum ya şuanda bile benim için stres hala devam ediyor..
Insani psikolojisi bozuldumu bi daha yerine zor geliyor...
Hep korku hep endişe.....
Bende çok.korkuyorum..
Kafamı burda sizlerle konuşunca biraz dağıtıyorum yoksa berbat bi haldeyim çoğu zaman

kimse yok,bende keyif çayı içiyom

ben o saatte eşim işe gitti tekrar yattım uyudum 11 buçukta zorla kalktım

çay yapıyorum,oktay ustayı izliyom bir kadın susuz karışık turşu yapıyor

bizede anlat nasıl yaptı susuz turşuyuda ilk kez duydum

Ben kızkardeşimë gidicem aksama doğru..

O benim için bişeyler pişirmiş... nasıl olduysa

Eline sağlık seninde canim...

Nasıl moralin yerine geldimi biraz?

yapmazmı diyecektim sorunun cevabını aşağıda aldım

cevabımı aldım
boşver , sende bundan sonra kendini paralama

bende illa kullanırım şimdi kullanmayacamda ne zaman kullanacam derim

ben ilk ganaphone gibi bi ilaç kullanmıştım 5.günü başlamıştım klomenide 3.gün ama zaten doktor söyler kaçıncı gün olduğunu çünkü önce kist varmı diye bakması lazım ilacı vermeden

neyse ben çıkıyorum komşum geliyor

demlik diyom yani üst caydanlik... bende sen öyle diyince dedim bu kadinda bi Hüner var herhal...

çok iyi anlıyorum deroş walla alt üst olduk bu yoldaa
bir ortak nuktamızı daha bulduk nazocum
kız seninde iyi komşuların var ne güzel,turşuyu daha bitirmedi kadın bende bekliyom
demlik diyom yani üst caydanlik... bende sen öyle diyince dedim bu kadinda bi Hüner var herhal...
bende kafa gitmiş böön ne var yanlış anladıkama seninki kadar sararmıyodur,hem sen demlik demedin çaydanlık dedin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…