Deros çok uzuldim ya canin sagolsun
üzulme canim benim nasip değilmiş.. Allah başka dert keder vermesin... yapcak bişey yok kuzum...başımızin gözümüzün sadakasi olsun...Kismetten öteye yol yok
Sagol sevincim abdest alayim baslayonca yaxarim burdanBafs cnm ellerine Saglik herşey duzelecek evet 4444 salati tefriciye ben 500 okurum şimdilik cnm ama ilk niyet edip sen baslayacaksin başlamaa adabi var canim ona gore baslayacaksin
Canim ben hsg sonrasi banyo yasak surem dolsun okurum kactane okudigumu yazarimSevincim
teefriciye demişken bende okurum yardım ederim elimden geldiğince. Benim hergün okuduğum kendi dualarimda var uzun çok. Bi de hergün Meryem süresini de okuyorum.
Sevinç yaaa benim yasin vardı ya 365 tane ondan bayagi kalanlar var bana da yardım etsenize. 286 kalmisti
slm fıstıklar
cvp yazamıyorum kimseye kusura bakmayın, tlfdan yazarken ömrüm geçiyor, çevremde olup btenleri kaçırıyorum..
bu msj kısmını ne diye değişitrdiler bilmiyorum ki!
neyse ben bu gece biniyorum, tlfdan yazmaya çalışacağım tabii ki...
Nazocum hızlı trenle gitmeyi bende düşündüm ama koltuklar arası kol koyma bölümleri varmış Egeyi yatıramam, kucağımda da tutamam.
zaten iki bilet 140 tl yapıyor.
ona 140 tl vereceğimize uçakla gideyim 110 tlye hemde 1 saatte dedim.
Ankara hava alanı annemlerin eve çok çok uzak gelip beni almaları sıkıntılıydı.
en iyisi yine otobüs dedik.
sen hiç hızlı trene bindinmi? beni korkutuyor nedense hiç binesim gelmior.
hepinizi öpüyorum sevinç bak seni ayırt etmiyorum
ben ayrımcılıklı değilim senin gibi gözlerimi belertmiyorum
sevgi pötürcükleriiii
Amin Nazocum sagol
Sanada kolay gelsin is yapacam diye cok yorma kendini
aaaa gayet iyi sohbet ettiydik gerçi ne yazistigimjzi hatırlamıyorum ama
Hamilelik yorucu be nazom ve zor çok zor geçiyor burda kizlarla yazisip unutmaya çalışıyorum sıkıntılarımı..yine de buna şükür. Alis de hep yattım. Tamam rahatsizdim odada ama yatıyordum bunda dinlenmeye fırsatım pek olmuyor. Sağ salim sağlıkla atlatsaydik hayırlısıyla..
ellerine sağlık nazo..
maalesef test yine negatif canım...aertık bir dahaki ayı beklicem...
işte dayanamdım ve yaptım keşke bekleyebilseydim,bile bile yaptım...
Selam kızlar
bugün gittim scana girdik
çok şükür bebis iyiymiş..
Allahım sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
isteyen dileyen herkese Rabbim tez vakitte nasip etsin inşallah.
Beydos,saros,bafsos,pucos, nazos hepimiz sağlıkla hayırlısı ile kavusalim bebişlerimize inşallah...
hastaneden çıktık kaynosa gittik....
yemek yedik
borulcede eltide oradaydı
bulasiklari onlar yikadi sagolsunlar...
cayimizida içtik eve geldik...
sizler NASILSINİZ?
Buarada akıntıyı sordum rengi şeffaf su gibi dedim
Alttan muayene olman lazım dedi
Icine bir aletle bakılacak o sividan alınacak dedi
Bende korktum şimdilik kalsın dedim
Alış De beni doktor hiç alttan muayene etmedi ya korkuyorum bende
Gönül islerini izliyom
Kızlar opudan ciktim sekiz8z yumosum toplandı yarın arayıp bilgi vereceklermis
Kimse var mi bafs buara cok mutsuz dualarinizi eksik etmeyin.persembe doktora randevum var insallah moralim iyice bozulmaz.peynirli pogacaantar kurabiye cikolata parcacikli muffin yaptim yemegede taze fasulye ev eristesi yaptim.mercimekle bulgur kabariyor mercimek koftesi yapicam pastalarin yanina salatadan vazgectim.bugun sabah oglani okula birakirken saclarimi kestirdim tirnaklarima frenc yaptirdim nasilsa 2 gun daha yikanamicam diye...kafamda surekli biri konusuyor tupun tikali bidaha gebe kalabilcen mi bakalim bebek sana uzaklasiyo gitgide gibi seyler soyluyor biri sunu sustursun
ewet sarıolak çok pahalı
Yaaaaaaaa cok pahali ya
yumurtlama içinmi kullanmıştın bu hapıilacın ismini Tam hatırlamıyorum lovenel miydi lorinelle miydi..tam net hatirlamiyom ama Türkiye'de daha iyileri vardır eminim...
Hemengidemedim
oğlan uyuyodu
uyandı gittik
ama malesef
gitti
sağlık olsun ne yapalım
nasip değilmiş bana demekki....
gerçekten telefondan yazmak zor olur yaa bencede laptop daha iyi...bende kendimden rapor vereyim cumartesi eşim izinliydi
pazar çok işim vardı ev topla bulaşıklar bir gün önceden yığılmıştı
mutfağı temizle fırını temizle derken akşam oldu bide geç kaltığımı düşünürsek
dünde komşum geldi oturduk sonra yürüyüş yaptık eve geldim kurabiye yaptım ütü yaptım
akşam oldu akşamda laptop eşimde teldende yazmak işkence uğraşasım gelmiyor hiç
ilk teli aldığım zamanlar ne güzeldi hemen girip yazıyordum çok rahat ve birisi mesaj yazsa mesaj geliyordu bana sonra ne oldu bilmiyorum gerçi ozamanda gelen yoktu burayaoda ayrı konu
Afiyet olsun bende içiyomkimse yok,bende keyif çayı içiyom
Canim hic canini sikma gec olsun guc olmasin bebisin bi gelsin 9 ay sonra kucaginda olsun insallahhhhgünaydın hatunlar,kırmızılar tamamen geldihayırlısı ne diyeyim...
Iyi olmaya calisiyore benim kasiklar hala agriyore akintimin rengi kahverengi geliyore kafamda surekli birileri konusuyore ben cildiriyoree ahh ahhh hayat beni cok yoruyoreGünaydın kızlar...Nasılsıniz bakeeem
Ohh afiyet bal olsun canimkimse yok,bende keyif çayı içiyom
günaydınnn,ben pek iyi sayılmam...Günaydın kızlar...Nasılsıniz bakeeem
inşaallah canım amin...Canim hic canini sikma gec olsun guc olmasin bebisin bi gelsin 9 ay sonra kucaginda olsun insallahhhh
sağol canımOhh afiyet bal olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?