Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

18 yaşım erken evlendim ama kimse bana küçük gözüyle bakmıyor ki 1 yıldır evli çocuğu yok gözüyle bakıyorlar

En azından bir nedenin var senin hamile kalırsanız nasıl önlem alacağını bilirsin tekrar kaybetmemek için inşallah benden önce olur :)

[QUOTEheeeeegli, post: 37538207, member: 306680"]annen aradıysa başka

baktım bebişimmm

hee gitmiyeydin sende bütün ün çicuku helak ettin

[/QUOTE]
Heeee heeeee

nasıl bildim ama
boşver millete kalsa herşey işimiz var bende eskiden daha çok takar üzülür kendimi mahvederdim..senin yaşında normal kafaya çok takman..sen bize takıl,bakarsın aynı zamnda hamile kalırız....

Annemlere gelince kk ne girebiliyorm sadece bizde net yok

İnşallah Rabbim çok büyük ona inanıyorum olacak :)

Annemlere gelince kk ne girebiliyorm sadece bizde net yok

İnşallah Rabbim çok büyük ona inanıyorum olacak :)
inşaalah canım bir tek O na sığınıyoruz zaten benim inancım beni ayakta tuttu isyan etmememi sağladı..
sende annene geldiğinde girersin haberleşiriz...sen kaynanayla birliktemi oturuyosun..

inşaalah canım bir tek O na sığınıyoruz zaten benim inancım beni ayakta tuttu isyan etmememi sağladı..
sende annene geldiğinde girersin haberleşiriz...sen kaynanayla birliktemi oturuyosun..

Yok ayrı evdeyim eşimin annesi eşimi doğururken vefat etmiş o yüzden eşim bu konularda çok hassas biz iyi olalım çocuk olmasada olur diyor

Yine de ben takıntılı psikopat :)

Yok ayrı evdeyim eşimin annesi eşimi doğururken vefat etmiş o yüzden eşim bu konularda çok hassas biz iyi olalım çocuk olmasada olur diyor

Yine de ben takıntılı psikopat :)
bak eşin ne güzel demiş doğruyu söylemiş önemli olan öncelikle sizin iyi olmanız...sende fazla psikopatlık yapma...ALLAH herşeyin hayırlısını versin..eşin içinde üzüldüm demek annesini hiç görmemiş....

Yok canım onun doğumuyla ölmüş annesi zaten o yüzden ben düşük yaptığımda cok korkmuştu bana bişey olacak diye kıyamam ona ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…