annen aradıysa başkaMirrooo durmuyor cnm bide annem aradi
baktım bebişimmmBeYdos özel mesaja bak
hee gitmiyeydin sende bütün ün çicuku helak ettinDun gezmeye gittim ya mirro bugün burnundan getirir
eşin 23 se,sende 18 yada 19 musun yoksa siz daha beb siniz kuzum, söyle canım çekinme bişey demicez söz,seni bağrımıza basarız.. hem yaşın genç hemende hamiş kalırsın ..bende de kan pıhtılaşması çıkmıştı..
kıskançşar
nasıl bildim ama18 yaşım erken evlendim ama kimse bana küçük gözüyle bakmıyor ki 1 yıldır evli çocuğu yok gözüyle bakıyorlar
En azından bir nedenin var senin hamile kalırsanız nasıl önlem alacağını bilirsin tekrar kaybetmemek için inşallah benden önce olur :)
Hee yaramazsarHerzamanki miro halleri ....
Yorum onu...
Daha dur bak o sana daha neler yapacak
kıskançşarbak sen daha önce görmüşsün siz heryerde görüyonuz birbirinizi bana yazık deelmi
bende çıkıyorum işlerimi halledeyimBen cikoyom mitfagi toplayip mirroya çorba koyacam
dilini kopartacamHee yaramazsar
nasıl bildim ama
boşver millete kalsa herşey işimiz var bende eskiden daha çok takar üzülür kendimi mahvederdim..senin yaşında normal kafaya çok takman..sen bize takıl,bakarsın aynı zamnda hamile kalırız....
inşaalah canım bir tek O na sığınıyoruz zaten benim inancım beni ayakta tuttu isyan etmememi sağladı..Annemlere gelince kk ne girebiliyorm sadece bizde net yok
İnşallah Rabbim çok büyük ona inanıyorum olacak :)
inşaalah canım bir tek O na sığınıyoruz zaten benim inancım beni ayakta tuttu isyan etmememi sağladı..
sende annene geldiğinde girersin haberleşiriz...sen kaynanayla birliktemi oturuyosun..
bak eşin ne güzel demiş doğruyu söylemiş önemli olan öncelikle sizin iyi olmanız...sende fazla psikopatlık yapma...ALLAH herşeyin hayırlısını versin..eşin içinde üzüldüm demek annesini hiç görmemiş....Yok ayrı evdeyim eşimin annesi eşimi doğururken vefat etmiş o yüzden eşim bu konularda çok hassas biz iyi olalım çocuk olmasada olur diyor
Yine de ben takıntılı psikopat :)
Canim barbunya ve bulgur pili salata tursuSevinco ne yemek pişiriyön böön?
bak eşin ne güzel demiş doğruyu söylemiş önemli olan öncelikle sizin iyi olmanız...sende fazla psikopatlık yapma...ALLAH herşeyin hayırlısını versin..eşin içinde üzüldüm demek annesini hiç görmemiş....
Gunaydin lavanta kokulumgünaydın güzel hatunlar
gizli gizli benden habersiz siz ne konusuyoreeBeYdos özel mesaja bak
ellerine saglik cnmCanim barbunya ve bulgur pili salata tursu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?