Koş koş...Kocis geldi
Bizde burda bekliyok seni.. çıkar çıkmaz yaz detaylıDoktordayim sira bekliyorum:)
AllahYardımcısı olsunOcak ayinda mahkeme bitmiş iki yol olmuş hadis ailesinin yanina doneli insallah mutlu olur bundan sonra
Bizde bekliyoreeeeeHala bekliyoree :)
Drdan ciktim tupler acikmis biraz zorlanarak gecmis ama gecmis dedi kurtajdan hmn sonra cekildigin icin odem olabilir o yuzdende oyle gorunur dedi simdi yeni sokkkrahimde septum varmis bebek oraya tutunursa dusermis histeroskobi yapicaz dedi oglun surdaki yan tarafa tutunmus dedi oraya tutunsa dogardi dedi
ben sana dedim ama önemli olan doktorun yorumu..bak şükret büyük bir sorun yokmuş,histeskoropi de basit bir işlem hemen ol sakın bekleme..Drdan ciktim tupler acikmis biraz zorlanarak gecmis ama gecmis dedi kurtajdan hmn sonra cekildigin icin odem olabilir o yuzdende oyle gorunur dedi simdi yeni sokkkrahimde septum varmis bebek oraya tutunursa dusermis histeroskobi yapicaz dedi oglun surdaki yan tarafa tutunmus dedi oraya tutunsa dogardi dedi
iyigeceler canım bende gidecem şimdi,bafsı merak etimdiUyuyom ben iyi geceler
Ayyyyy sok sok sok bizim bir hadisko vardi mahkemelikti bosanmis herif evlenmiş bile
Oda simdi birisiyle gorusuyormus hherşey onun için çok iyi olur insallah tek bir esyasini bile geri vermemişler
sevoşşş dayanamadım aldım 5 kilo zeytin daha,bunu kaynoşun yaptığı gibi kırmadan yapıp yaza saklıcam
Drdan ciktim tupler acikmis biraz zorlanarak gecmis ama gecmis dedi kurtajdan hmn sonra cekildigin icin odem olabilir o yuzdende oyle gorunur dedi simdi yeni sokkkrahimde septum varmis bebek oraya tutunursa dusermis histeroskobi yapicaz dedi oglun surdaki yan tarafa tutunmus dedi oraya tutunsa dogardi dedi
Uyuyom ben iyi geceler
Sanada iyi geceler tatlımiyigeceler canım bende gidecem şimdi,bafsı merak etimdi
oglumdan bahsediyor ilk gebeliginde yan tarafa tutunmustur dedi perdeye degil diger tarafa tutunsa syine dogardi dedi bu dusenler perdeye tutunmustur oraya tutunan gelisemez beslenemez duser dedi netten bakiyorum ne ki bu diye dogustan olan birseymis ben bir doktora daha gosterecegim filmi aynisini soylerse biraz dinlenecegim maddi olarak suan olamam operasyonu 700 lira dedi daha yeni 1000 lira verdim kurtajaben sana dedim ama önemli olan doktorun yorumu..bak şükret büyük bir sorun yokmuş,histeskoropi de basit bir işlem hemen ol sakın bekleme..
birde oğlan derken,bebek erkek miymişki....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?