Dualarimdasin cnm insallah bu defa yüzün gulecekAmin canım sağol
Yarın sabah saat 11 de transferim dua edin canım
Dualarimdasin cnm insallah bu defa yüzün gulecek
bu klomenin Doz ayarlamasi yok bildiğim kadarıyla.Bu tur ilaçları doktor tavsiyesi olmadan içme derim canim kaş yapayım derken göz çıkartma sonra çünkü hepsi hormon ilaçları ve doz ayarlaması yapılması gereken ilaçlar
inşallah tutunacak bebislerin. Rabbim emeklerinizi boşa cikarmasin. Yüzünüzu güldürsun insallahAmin canım sağol
Ne yazmistinkiabboww
Kiz yazdim gitmedi 3g cekmedi
ewet saracım hormon içerdiğini bildiğim için tereddütlüyüm ama doktorada gitsem direk bu klomeni vercek..zaten bana 6 ay süre vermişti, bilmiyorum kafam karışık...Bu tur ilaçları doktor tavsiyesi olmadan içme derim canim kaş yapayım derken göz çıkartma sonra çünkü hepsi hormon ilaçları ve doz ayarlaması yapılması gereken ilaçlar
amin...Kimbilir ne ladar daha bekleyecegim yeter ki sonu iyi olsun ama insallah olur kizlar benimbu halimne olacak boyle aklima gelmeyenler basima geldi Rabbim beterinden korusun
BAFS cnm miraci doğururken ameliyatta Dr dediki sende çift rahimmi var yooo dedim ilk defa duydum arada perde var bant seklinde dedi yok dedim bir Doğumum var oda sezeryandi 3 kurtajim var dedim olsa önceki sezerysnda Dr söylerdi dedim en sonki kurtajdan olmuş artik Nasil kaziyip naptilarsa rahim bant gibi ikiye bölünmüş Nasil hamile kaldin bebek Nasil gelişti mucize gibi dedive o bandida aldi duzeltti cnm
he doğru söylüyosunKarin basak karisinin abisinin nisani olur kicasida gidecekti pazar günü de sacindan tutar getirir İstozaman damlar düşer buralara
saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok sewiniyorum senin adına dualarımız seninle canım inşaallah sımsıkı tutunur bebeklerinAmin canım sağol
iyi diyelim iy olsun nazocumselamlar gelemedim biraz yoğunluk oldu telden uğraştım olmadı
nasılsınız bakalım geçmişi okuyamadım
sonra fırsat bulunca okurum şimdi eşim gelmek üzere görüşürüz
Simdi baslar medcezirçıkıyorum ben kocişle çay içiyoos
medecezirin yeni bölümü başlayana kadar, GÜLDÜRR GÜLDÜRRRR çok sewiyorum
ben hatırlayamadım belkide ben unuttum...şu doktorlara pes diyorum başkada birşey demiyorum..ama işte RABBİM yeterki istesin sevinç O ol deyince herşey oluveriyor..Beydoş doğumdan sonra yazdim diye hatirliyorum cnm o yüzden ameliyatim bebek ciktiktan sonra uzun surdu annemler kapida kriz gecirmislet
bu klomenin Doz ayarlamasi yok bildiğim kadarıyla.
Ama tabi doktor kontrolünde alsa daha iyi olur...
bana doktorum vermişti. Ilk defa gittiğim ne bi hormon testi istedi ne bişey. Direk yumurtlama ilacını verdi..
inşallah tutunacak bebislerin. Rabbim emeklerinizi boşa cikarmasin. Yüzünüzu güldürsun insallah
ewet saracım hormon içerdiğini bildiğim için tereddütlüyüm ama doktorada gitsem direk bu klomeni vercek..zaten bana 6 ay süre vermişti, bilmiyorum kafam karışık...
amin...
daha önce hiç bahsetmemiştin dimi bundan
he doğru söylüyosungirip bize bir selam bile vermedi..eminim telefondan girememiştir
saraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok sewiniyorum senin adına dualarımız seninle canım inşaallah sımsıkı tutunur bebeklerin
iyi diyelim iy olsun nazocum
çıkıyorum ben kocişle çay içiyoos
medecezirin yeni bölümü başlayana kadar, GÜLDÜRR GÜLDÜRRRR çok sewiyorum
bende hiç böyle bişey hatirlamiyomben hatırlayamadım belkide ben unuttum...şu doktorlara pes diyorum başkada birşey demiyorum..ama işte RABBİM yeterki istesin sevinç O ol deyince herşey oluveriyor..
Fragmanlarinda gördüm yaman mira ya ne yapiyo ağlıyor kız... Yaman da kendine sinirleniyi.. bana özet geçin izleyince. Ben izleyemiyorum...Simdi baslar medcezir
Canim sana katılıyorum ama bana da doktor hiç bi test istemedi eZbere verdi... bende şaşırmıştim.. neyseki ise yaradı.klomeni biliyorum canım bi ara bende kullandım sonuçta hormon iceriyolar benimki nacizane tavdiye ama dilerim beydaglimda ise yarar ve bebegine kavusur
Dualarına amin diyorum canım çok sağol
hakkında hayırlısı olsun canım
sagol bitanem duaların icin bizi bizden iyi kimse anlamiyo
Afiyet bal şeker olsun arkadaşıma
bende hiç böyle bişey hatirlamiyom
Halusinasyon görüyo bizim sevinç karısı
gözünüz aydın kuzum geçmiş olsun ALLAH analı babalı sağlıkla büyütsünnnnnnn
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sevinççç doğurduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
miraç geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
vay be .. guzel ve taze anne sevincim
Şimdi Mirac efendi emiyordurr heralde
Ayyyy cok merak ediyorimmm seni
miraci ve hikaye ni zi :)))))
Kizlar çok saolun Allah razi olsun
Spinal anestezi oldum iyi geçti şükür
Ameliyat aninda tek tek isminizle dua ettim
Sara esnada dua ettim cnm
Nazo beydagli begum ferhan biricik umudum tek tek saydim
Seray sagsalim kavuş dedim
Allahim herkese nasip etsin
Sonra detaylı anlatirim maceramizi
3150 gr doğdu 52 cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?