eline sağlık canimben çicukkende çok korkardım,büyüdükçe geçiyor diyordum ama yok geçmemiş
çay içecenmi deroş
he ne güzel olurdu..burda saat 15.21 an tibariyle..Heee saat 1.. ama ben şimdi yapsaydim en azindandan acikinca adam akıllı bi yemek yerdim..
Çok güzel olurdu yakın olsaydık...
Alış uyuyor ya bende o uyanana kadar enerji depolayayim dinleneyim yoksa akşam 8 e kadar dinlenme fırsatım olmuyor
Dün çok temizlik yaptım ya hala yorgunum...he ne güzel olurdu..burda saat 15.21 an tibariyle..
dinlen kuzum uyuyorken yimeğinide yap bence..
afiyet olsun..eline sağlık canim
Portakal suyu ile kek yedim iki dilim..
ben hala korkarım gece olunca uykum kaçar bi daha da Gelmez...
amin...Şaka maka ekim ayinida geride bıraktık...
Walla 11. Aya giriyos yarın.
Rabbim bizler için güzel sürprizler sersin önümüze..inşallah..
ne zamandı ki düğün,elbise alacanmı bir dahaDüğün de yaklasiyiii...
dinlen çok yorma kendini....Dün çok temizlik yaptım ya hala yorgunum...
heeee mecbur elbise alacağım.. sanırım aynisindan alicam.. biraz paralanmayi bekliyom.. inşallah aynı elbise kalır o zamana..başka elbise bulamam..afiyet olsun..
he aynen bende kocama ahtapot gibi sarılırım
amin...
gerçekten günler su gibi geçiyor bir yıl daha bitiyor bende yaşlanıyorum
ne zamandı ki düğün,elbise alacanmı bir daha
Bu sefer is yapacanmi hamile kaldigindadinlen çok yorma kendini....
benim hamilelklerimdede iş yapmam hep yasaktı inşaallah olursam bu kez öyle olmaz..
yok artık kaybetmezsin heralde sımsıkı sarılırsın elbiseye aten aynı elbiseyi ikinci kez kaybedersen tarihe geçersinheeee mecbur elbise alacağım.. sanırım aynisindan alicam.. biraz paralanmayi bekliyom.. inşallah aynı elbise kalır o zamana..başka elbise bulamam..
onu da kaybedermisim....pijamayla giderim bende
doktor yasak koymazsa yaparım tabii...ahh anacığım iyi olsaydı bebekler gibi bakardı bana..önceki hamileliklerimde hep bana bakrdı anacığımBu sefer is yapacanmi hamile kaldiginda
yok artık kaybetmezsin heralde sımsıkı sarılırsın elbiseye aten aynı elbiseyi ikinci kez kaybedersen tarihe geçersin
Iyi olur inşallah anacigin... sanada yardım eder..doktor yasak koymazsa yaparım tabii...ahh anacığım iyi olsaydı bebekler gibi bakardı bana..önceki hamileliklerimde hep bana bakrdı anacığım
gerçektenmi kızz,neyse söyleme olurda ikinciyi kaybedersen o zamn söylersin
Daha kocise soylemedim
Heeeabowww sevoşun ismi belirdi aşağıda misafirlikten bizi izliyor ve dıkınıyurr
inşaallah canım o iyi olsunda ben hiç bir şey istemem..Iyi olur inşallah anacigin... sanada yardım eder..
Anneler bakarsa bakar zaten insana..
Doktor izin verirse sende yaparsın gerçi..
MÜFETTİŞHeeeteftiş ediyo kız bizi.. ondan gizli bişey mi ceviriyos mirak etmiştir
Bişey demez zatiii bizim karı Salak mi ne diye bi geçirir herhal aklındangerçektenmi kızz,neyse söyleme olurda ikinciyi kaybedersen o zamn söylersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?