sara canımseni takip edemedim yaa yanılmıyorsam yarın transferin vardı canım bol şansın olsun yüce rabbim sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah güzel haberlerini yürekten diliyorum canım
Gunaydin iyi hafta sonlari olsunsara dualarim seninle canim
ewet kuzum öyle birbirimizi yine en iyi biz anlarız..dualarımız seninle saracım 1,5 saatin kaldı RABBİM seninle olsun
zor çok zor
ewet canım yaşadıkların normal,benimde bel ağrım ve lekelnmem 1 hafta sürmüştü hatta son filmimde 1 haftayıda geçmişti..o yüzden korkup,endişelenme seninkide geçecektir..
hey gidi zamann
günaydın sana herkesebende kahvaltı yapıcam
Sara'nin transferi pazartesi mi?
Kızlar ben geldim bebeklerimide aldım geldim iki tane transfer ettiler uc tanede dondurduk teyzoslarimiza haber verelim dedik
Dualarınız icin hepiniz sagolun Allah hepinizden razı olsun
Oyyyyoyyyyy oyyyy yerim bdn
Evet cnm insallah bebekler gobusunde birde tutundularmi tamamdirSevinc ben şimdi hamileyim dimi cok guzel bir duygu insallah Allahım tamamına erdirir
İnsallah sagsalim kucagina alirsin saracim bebeklerini kardeşte doğal yolla gelir insallah Rabbim duysun sesimizi şafak 14 mu
Evet cnm insallah bebekler gobusunde birde tutundularmi tamamdir
Oyyyyoyyyyy oyyyy yerim ben o bebekleri Rabbim kucagina almayi nasip etsin cinsiyet Bellini agzimdan oglanlarini ciktida
Ayyyy super insallah cnmAmin canım sağol
Şafak 10 canim beşinci gün embriyodu olduklari için
Test günüm 11.11.2014
Amin amin aminAyyyy inşallah canım ya inşallah Allahım hiçbirimizin kucağını bos bırakmasın
Cinsiyetleri belli degil canım hayırlı sağlıklı olsunda kız erkek farketmez hatta bir kız bir erkek olsa tadından yenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?