Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bugün geciktim yeni kahvalti hazirliyom hazir olan varmi Beydoş bugün belki adamaya gelecek günübirlik kaynim araba alacak

Bugün geciktim yeni kahvalti hazirliyom hazir olan varmi Beydoş bugün belki adamaya gelecek günübirlik kaynim araba alacak
ben kaldırdım ama yinede hazırlarım istersen
niye kız maraşta araba yokmu,yada ikinci el bulduysa burda ondan gelecek zaar...iyi gel,gel yatak odasını birlikte temizlerik

beydagBMW buldu çok beğendi 37629977 .!.:
ben kaldırdım ama yinede hazırlarım istersen
niye kız maraşta araba yokmu,yada ikinci el bulduysa burda ondan gelecek zaar...iyi gel,gel yatak odasını birlikte temizlerik
Cnm ikinci el bmw buldu cok begendi baktirdik temizmis heee temizlerik ne var

Hee yuvarlaniyi zaten yurutece koyuyom oda oda geziyi
Yürütecsiz gezer diyom kadın..
Evde abisının olmasının faydaları hep duydum böyle olan ikinci çocuklar çok çabuk yapıyorlarmis herşeyi. Alış den once yürürse Şaşirmam

[QEtki ="beydagli, post: 37630139, member: 306680"]anladık heralde hey gidi sen yoksa derine lafmı soktun heeee
yok,yok kalcam[/QUOTE]

Eyii
Babam banyida dusmus onu merak ediyom

[QEtki ="beydagli, post: 37630139, member: 306680"]anladık heralde hey gidi sen yoksa derine lafmı soktun heeee
yok,yok kalcam

Eyii
Babam banyida dusmus onu merak ediyom[/QUOTE]
ay bak çok üzüldüm şimdi sevinç ya inşaallah bir şeyi yoktur,çok geçmiş olsun..benim annemde yakın zamanda düşmüştü çok şükürki bişey olmadı ahh ahhh eski hallerine bir dönseler...

DEROŞŞ ne oldun kız sesin çıkmıyor
burdayım Alişan ve Çağla ya bakiyom. Aşkım kapışmak var adam doğru tespitler yapiyiiii

yok,yok kalcam

Eyii
Babam banyida dusmus onu merak ediyom[/QUOTE]geçmiş olsun inşallah bişey olmamıştır sevincim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…