2 saatanamda cay iciyim
ellerine saglik cnm senin mercimeklerini yerim ben salgama bende asermistimBeydosum sevinccim derosum çok sağolun kızlar inşallah Bebeklerim benimle biz şimdi bebeklerimle yemek yaptık babamızı bekliyoruz hayali bile güzel inşallah gerçek olur menümüzü söyleyelim
Yeşil fasulye
Pirinç pilavı
Tel Şehriye çorbası
Şalgam suyu
Kızlar bu arada acayip bir şekilde şalgam suyu çekiyor sabahtan şimdiye iki şu bardağı içtim oooh rahatladım
Ne güzel annenin ellerinden öpüyorum keşke bende şimdi annemin yanında olsaydım
çok içme deroş ya kak bişey kola,ben yıllar oldu bırakalıBeydos kolaya as eriyom sanki içimin ateşini sondiriyii
hee sende dinlen iki canlısın,yarında mutfak dolap içlerini halledebilirim inşaallahBende oğlan uyuyoken dinleniyom
yoksa akşam yatana kadar dinlenme yok
bu fırsatı uzanarak degerlendiriyom
sende dinlen gari...
çok yorgun kendini
ellerine sağlık canım..Beydosum sevinccim derosum çok sağolun kızlar inşallah Bebeklerim benimle biz şimdi bebeklerimle yemek yaptık babamızı bekliyoruz hayali bile güzel inşallah gerçek olur menümüzü söyleyelim
Yeşil fasulye
Pirinç pilavı
Tel Şehriye çorbası
Şalgam suyu
Kızlar bu arada acayip bir şekilde şalgam suyu çekiyor sabahtan şimdiye iki şu bardağı içtim oooh rahatladım
afiyet olsun selam söyle anangillere....gece dönersiniz artık,ne oldu aldınızmı arabayı..araba bahane anangil şahane dimi2 saatanamda cay iciyim
ellerine saglik cnm senin mercimeklerini yerim ben salgama bende asermistim
Saol cnm benim
çok içme deroş ya kak bişey kola,ben yıllar oldu bırakalı
hee sende dinlen iki canlısın,yarında mutfak dolap içlerini halledebilirim inşaallah
ellerine sağlık canım..
çok ta içme sara zararı olmasın yeterince içmişsin bugün daha içme bebişim,inşaallah bu can çekmesi hayra işarettir
Ayy ne güzel keşke bende 2 saat olsada herhafta giderim2 saatanamda cay iciyim
yok canim bişey olmaz ne olacakki... canim çekmişse içBeydosum sevinccim derosum çok sağolun kızlar inşallah Bebeklerim benimle biz şimdi bebeklerimle yemek yaptık babamızı bekliyoruz hayali bile güzel inşallah gerçek olur menümüzü söyleyelim
Yeşil fasulye
Pirinç pilavı
Tel Şehriye çorbası
Şalgam suyu
walla bırakmak istemiyorumki çok seviyom kolayı... normalde zero kola veya diyet kola iciyodum ama hamilelikde normalini iciyom. Kahve icmiyom CayI da az iciyom onun yerineçok içme deroş ya kak bişey kola,ben yıllar oldu bırakalı
hee sende dinlen iki canlısın,yarında mutfak dolap içlerini halledebilirim inşaallah
ellerine sağlık canım..
çok ta içme sara zararı olmasın yeterince içmişsin bugün daha içme bebişim,inşaallah bu can çekmesi hayra işarettir
Sevos hanim 3 kişilik yemistir eve de ayretten paket yapmiStir yarına yemek yapmamak icinsevoş hanım kebabı yidin üzerine çay için zaarkimbilir kaç kişilik yedin
haberleri izliyorumda antepli kilisli erkekleri suriyeli kadınlar kapışıyormuş,herifler karılarını tehdit ediyormuş seni boşar suriyeli genç alırırım bir tane diye
çok bakımlılarmış,kuaförden çıkmıyolarmış,vücut makyajı bile yaptırıyolarmış her kuaföre gittiklerinde
Burada Suriyeli çok diyormuski karilar marasin erkekleri süper karilarda is yok
5 TL ye heriflerle yatiyolarmis
benimki sindire sindire veriyor
benim evin yanında oturan Suriyeliler hiç bakımlı değil, korkunçlar
ama bakım yapsalar çok süper olurlar.
hepsinin g.tü çıkıntılı
Ne diyon super olduafiyet olsun selam söyle anangillere....gece dönersiniz artık,ne oldu aldınızmı arabayı..araba bahane anangil şahane dimi
bugün şansınıza adana güneşliydi
tek birsevoş hanım kebabı yidin üzerine çay için zaarkimbilir kaç kişilik yedin
Sevos hanim 3 kişilik yemistir eve de ayretten paket yapmiStir yarına yemek yapmamak icin
Günaydın Yurdum insanı.....
Günaydın siskolar
Merhaba kızlar evime geldim çok yorucu bir otobüs yolculuğu geçirdim inşallah bebeklerime bişey olmamıştır dua edin nolur
Ayyy insallah rabbim cifter cifter nasip eder
benimde başıma geldi ya ama hayla şaşırıyorum..
yinede yabana atma diğer doktoru çünkü bana yıllarca rahim filmin temiz demişlerdi koskoca iki profesör..ama son gittiğm doktor gördü rahimdeki problemi her doktor önemsemiyor maalesef..
heeebenim işlerim var biliyon,birde bu arada anneme gidiyom
ayyyy inşaallah bir kızın bir oğlun olsun nazocummmmm
neyyy nereye taşınıyonuz kız tam zamanı,evmi aldınız dumoşum,inşaallah öyledir
Hayırlı olsun arabanız. Darısı bizim başımıza inşallah hayirlisiyla. Allah kazasız belasız surusler nasip etsin inşallahNe diyon super oldu arabayi aldik
tek bir
catla patla
yok benim oyani ben
hiç bişey olmaz canım ...benim bi tanıdığım çocuğu düşsün diye özellikle kaplıcaya sıcak sulara girmiş ama hiç bişey olmadı doğurdu biri ağır eşyaları taşıdı aslan gibi oğlu oldu yeterki RABBİM istesin
inşallah RABBİM in izniyle hiç bişey olmaz ablamın lafıyla (kalbini temiz tut ALLAH a emanet et )
Hayırlı yolculuklar kuzumYoldayim simdi ciktik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?