Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Eyiymis
bende kemikli et kaynatiyomhaşlama
suyuna da pilav yapicim yanına karışık turşu ve kola

Merhaba kızlar evime geldim çok yorucu bir otobüs yolculuğu geçirdim inşallah bebeklerime bişey olmamıştır dua edin nolur

algıda seçicilik mi yapıyon ,sen böyle anlatınca,,bende eğer birinden iyi elektrik alamazsam yada herkesin çok iyi bu dedikleri insanların hep böyle acayip hareketlerini tavırlarını görür ve sezerim..aslında iyi birşey değil beni rahatsız ediyor bazen ..bir insanın nasıl kişilikte olduğunu anlamam tahminde bulunmam çok uzun sürmüyor..
yada ikinci ihtimal sen şimdiden börülceliğe başladın ananıda peşinden sürüklemek istiyon
Ne pisirceksiniz kızlar bugün???
kabak musakka,bulgur pilavı ve yoğurt
adana kebap yicim bugun
ohhh afiyet olsun nerde yiceniz
Eyiymis
bende kemikli et kaynatiyomhaşlama
suyuna da pilav yapicim yanına karışık turşu ve kola
menün güzelmişte,o kola ne innesi..içmeyin şunu,hele birde haşlamayla heç olmamış
Yok cnm ama birgün onunla mutlaka tanisicim kebapcida bulusuruk
ay inşaallah hangi kebapçıda istersen canikom
sende gel canımmmmmm
Merhaba kızlar evime geldim çok yorucu bir otobüs yolculuğu geçirdim inşallah bebeklerime bişey olmamıştır dua edin nolur
inşaallah hiç bir şey olmaz saracım sen içini ferah tut RABBİM e emanet olsunlar

bugünkü işlerime start verdim yeter belim acayip sinyal veriyor..çayımıda demledim doldurayımda bir yorgunluk çayı içeyim..pert oldum beee

Beydos kolaya as eriyom sanki içimin ateşini sondiriyii

bugünkü işlerime start verdim yeter belim acayip sinyal veriyor..çayımıda demledim doldurayımda bir yorgunluk çayı içeyim..pert oldum beee
Bende oğlan uyuyoken dinleniyom
yoksa akşam yatana kadar dinlenme yok
bu fırsatı uzanarak degerlendiriyom
sende dinlen gari...
çok yorgun kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…