iyiiiiburdayım Alişan ve Çağla ya bakiyom. Aşkım kapışmak var adam doğru tespitler yapiyiiii
ay bak çok üzüldüm şimdi sevinç ya inşaallah bir şeyi yoktur,çok geçmiş olsun..benim annemde yakın zamanda düşmüştü çok şükürki bişey olmadı ahh ahhh eski hallerine bir dönseler...[/QUOTE]Eyii
Babam banyida dusmus onu mkuvvete diyom
neyse şükür bir şey olmamış...Birseyim yok diyor sol tarafta sikintisi var annem yikamis cikarken kalkamamis kuvete dusmus
aminnnn...ben RABBİM e yalvarıyorum günahamı giriyorum bilmem ömrümden anneme ver başımızdan eksik etme diye..Allahim basimizdan eksiketnesin
Amin cnmaminnnn...ben RABBİM e yalvarıyorum günahamı giriyorum bilmem ömrümden anneme ver başımızdan eksik etme diye..
Alış uyandı onunla oynuyodumDeros burdasin yoksa yok
Afiyet olsun kuzumMiroyu uyuttum sicak cay iciyim
Benim her öğünü burnumdan getirdiği için alıştım artikMiraç efendi uykuyu alamamis kahvaltiyi burnumdan getirdi ayagimda salliyom cayim buz oldu
Basoş detaylar için çok saol meraktan catlardim yooosam
Gelin kiziniza bende mesafeliyim haberin olsun noldugunu bilmediğim garip bir duygu var abin mutlu olsun da insallah gerisi boş
ayy bu gelişmeler beni çok mutlu ederdiMirroo bugün 7.5 aylik oldu yattigi yerden yan dondu kalkti oturdu kendi kendine sok oldum
Sen de tam börülceymissin heeebide kızın Bi kaç kere abime sert bakışını yakaladım.
mesela kapıyı çalar biri
kapıyı birden açarsın kapıdaki hazırlıksız yakalanır ya
Bi gün öyle oldu abimle gelin gelmişlerdi
kapıyı birden açtım
abime sert bakışını yakaladım
bişiler tembihler gibi
benim aklıma öyle geldi, insan tanımadığı için kötü düşünüyo hep
bir keredaha farkettim o yüzden hakkında farklı düşüncelerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?