Napim sen yoktun ortadabeyoktur irtada ost: 37648055 .!.:ooooooSEVİNÇ hanım gelmişlerdemek beydoş o koltuğa oturur hemiii
heeeeeeeeeeeeee ne var iyiki bir kere bişey yaptık beeeee,heeee sende bir sürü yanlış yazıyon ben sana heç bişey demedimKiz bugünkü işlerine start verdim ise yeni basladim demek . bugunluk islerime stop diyorum desen anlardik saka yapmistikdemek bir suru yanlis yaziyom telden cicukla ancak bu kadar sende yuzume vurursun artik
adanaca YAW HE HEEENapim sen yoktun ortada
ABOWWWWWWWWWWWWWWWWW dua et burdan bişey yazamıyom,ama sen anladın zahir neler saydırdığımıBeydoş saydiriyi banaaa
nereye kaçıyonAyyy oglanmi agliyi ne
Ne yanlis yapmisimheeeeeeeeeeeeee ne var iyiki bir kere bişey yaptık beeeee,heeee sende bir sürü yanlış yazıyon ben sana heç bişey demedimbundan sonra yakarım seni bak ben şu anda kendime bile gülüyom
adanaca YAW HE HEEE
AnladimABOWWWWWWWWWWWWWWWWW dua et burdan bişey yazamıyom,ama sen anladın zahir neler saydırdığımı
nereye kaçıyon
Beydossd
saymakla bitmez,yazdığını okumuyonmuNe yanlis yapmisim
Pazarami gidiyin mutfakta var dahabugünde pek olamıcam,arkamda saydırın ARKADAŞLAARRRIMMM
o benim dilime düşer zaar O KARI FESLEĞENE bile intihar ettirmişti..tepsi popoluÖnce başoş yazmistir startin anlamini bilmiyii zaar diye o bizim gözümüze soktu ortaligi karistirdi mikser basak
yok gitmicem pazara,mazara..mutfaktaki işlerime STARTTTTTT verecemPazarami gidiyin mutfakta var daha
Ver ver start veryok gitmicem pazara,mazara..mutfaktaki işlerime STARTTTTTT verecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?