ben kaçtım elbet o tepsi popolu ve SAFLARIN şahıylan karşılarık
heee kendine hiç bir şey demen..bende isteseydim ortalığı senin gümüşhanenle karıştırırdım ne farkı var yanlış kelime işte,hem okuduğumda çok gülmüştüm ama olsun kadın çicuklarıylan buraya yetişiyor dedim..neyse geçtiBenim gümüşhane gibi nerden ciktiysa yok yorguniydum mirro durmiyidi
Benim totom tepsi gibi nolmuş yaniangelina suriyelilerden olur ancak.
lakin benimkide yassı değil yani
bizden de bişilerrolur
Sok sok sok lavanta kokulum halil sezaiden isyannn cekmekte sevinco arada bulgur gibi kaynamış ele basi baso tabana ku vet ortalarda yok cay kasigi misali cayi laristirip gitmis derin demlik olsa gerek zaar nasil duzelticek orraligi ici demlenmis zarr bende patlamis misirimi aldim sizi izliyoree sonunu cok merak ediyore bu arada totosu tepsi gibi olanlar misal ben adina konusuyore Siz Allah in yaratttigini begenmiyonuz mu ole yarattiklarini yanlis mi yaratmis haşaaa oyle seylere kusur diye bahsedilmez hec yakistiramadim bunlar tv nin ve kapitalizmin kadinlara asiladiklari seyler
Sok sok sok lavanta kokulum halil sezaiden isyannn cekmekte sevinco arada bulgur gibi kaynamış ele basi baso tabana ku vet ortalarda yok cay kasigi misali cayi laristirip gitmis derin demlik olsa gerek zaar nasil duzelticek orraligi ici demlenmis zarr bende patlamis misirimi aldim sizi izliyoree sonunu cok merak ediyore bu arada totosu tepsi gibi olanlar misal ben adina konusuyore Siz Allah in yaratttigini begenmiyonuz mu ole yarattiklarini yanlis mi yaratmis haşaaa oyle seylere kusur diye bahsedilmez hec yakistiramadim bunlar tv nin ve kapitalizmin kadinlara asiladiklari seyler
Hee yer misin sende canim al bu toto buyutuyo yalniz tepsi gibi yapiyoDemek misir patlattin bizi izloyoreeeee
canım bizim burda yazdıklarımız tamamen birbirimizi tabiri caizse ti ye almak ve ben buna kırılmıyorum ben şaka yapıyorsam tabiki onlarda bana yapabilir..ben asla RABBİM in yarattığıyla haşaa dalga geçmem,hiç bir zaman bilerek yapmamışımdır..burdaki kızların samimiyetine güvenerek birbirimize şakalar yapıyoruz,başlığın adınada uyarak neşelenip kafa dağıtıyoruz,tabii dertlerimizide paylaşıyoruz...ALLAH ın yarattığını beğenmemek ne demek biz kimizki O nun yarattığını beğenmicez..ben özel hayatımda bir engelliyi görsem asla ona dikkatli bakmam bile ki kendini kötü hissetmesin,yada yanında konuştuklarıma özellikle dikkat ederim...Sok sok sok lavanta kokulum halil sezaiden isyannn cekmekte sevinco arada bulgur gibi kaynamış ele basi baso tabana ku vet ortalarda yok cay kasigi misali cayi laristirip gitmis derin demlik olsa gerek zaar nasil duzelticek orraligi ici demlenmis zarr bende patlamis misirimi aldim sizi izliyoree sonunu cok merak ediyore bu arada totosu tepsi gibi olanlar misal ben adina konusuyore Siz Allah in yaratttigini begenmiyonuz mu ole yarattiklarini yanlis mi yaratmis haşaaa oyle seylere kusur diye bahsedilmez hec yakistiramadim bunlar tv nin ve kapitalizmin kadinlara asiladiklari seyler
Mola molaaaaaa5 dakika mola verdim,boynumla belim fena yokluyor
kızlarrr benim bir eltime hacdan ACVE hurması gelmiş,bunun 40 tanesine yasin okutup bana yolladı..her gün bir tane ye dedi,hamile kalmam niyetiyle okutmuş...
ben bu çalışmalara başlamadan söylemişti bana sağolsun yapmış....acaba şimdimi yesem,hamile kaldıktan sonramı..ama onlar hamile kalmam niyetiyle okumuşlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?