hee warrrCayin varmi beydoş
Kelime hazinem demek istedin sanirimbeydagli .!.:hay sizin START tınıza.........................BAŞAK hanımmmmmm heralde start ın anlamını biliyok ne var yani arada şaşırmışsak insanlık hali,üstelik benim kelime haznem kendi çapımda gayet iyidir
hayır canım HAZNE demek istedim HAZNE bir şeyin biriktirildiği toplandığı yer anlamıdadır,benzeri anlamlarıda olabilirrKelime hazinem demek istedin sanirim
daha kahvaltı yapmadınmı ,bu saate kahvaltımı kalırKalkimde kahvalti hazirliiim mirro uyumusken giyim top bana patladi doydum gerçi
hayır canım HAZNE demek istedim HAZNE bir şeyin biriktirildiği toplandığı yer anlamıdadır,benzeri anlamlarıda olabilirryaktım senin çıranı sevinç hazine başka bir şey...
heee biliyorum oda denir sana sinirliyim diye ısrar ediyom,ama bilki zaman,zaman haznede kullanılır inatlaşma..çünkü haznenin anlamıda bir şeylerin biriktirildiği yerdirama kelime hazinem denir ona
bunu senden hiç beklemezdimMiraç durmadi yeni uyuttum Yoksa 7 de kalktik seni bile cekistirdik
Tamam sensinheee biliyorum oda denir sana sinirliyim diye ısrar ediyom,ama bilki zaman,zaman haznede kullanılır inatlaşma..çünkü haznenin anlamıda bir şeylerin biriktirildiği yerdir
Sabah sabah o karilara uydum yoksam yaparmiyim hemsombunu senden hiç beklemezdim
hee benimmmTamam sensin
beydagli .!.:ben çıkıyom işlerime START vermeye gidimmmmm
sağolKolay gelsindiger karilarida paylarsin zaar sinirini benden aldin
güzel bulup yazmışsın tebriklerBasak ortaya atti derosta tahtina ortak aradi kabak bana patladi
sağolhee sana patladım sinirimin çoğu gitti...ama bu arada kendimede çok güldümmm ewet yanlış yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?