Yürü be bafs kim tutar seniiiiSok sok sok lavanta kokulum halil sezaiden isyannn cekmekte sevinco arada bulgur gibi kaynamış ele basi baso tabana ku vet ortalarda yok cay kasigi misali cayi laristirip gitmis derin demlik olsa gerek zaar nasil duzelticek orraligi ici demlenmis zarr bende patlamis misirimi aldim sizi izliyoree sonunu cok merak ediyore bu arada totosu tepsi gibi olanlar misal ben adina konusuyore Siz Allah in yaratttigini begenmiyonuz mu ole yarattiklarini yanlis mi yaratmis haşaaa oyle seylere kusur diye bahsedilmez hec yakistiramadim bunlar tv nin ve kapitalizmin kadinlara asiladiklari seyler
Anaaaaaa karilar dövüş etmiş
Ayrilin bakeeeem
Yahu kızlar arkamdan önümden aylardır saydiriyonuz gikim ciktimiaaabowwww soktayim yani kız beydos varsın söylensin ne olcek giiiii
Aksam gelselerdi yaaa bugün yemek yapıcan. Adana'dan erzak getirmedimi bişeyBizede kaynosgil geliyi dun aradilar aksam oturmaya geleceklerdi adanadaydik bugün arada gelsinler dedim herifetmm dediler
Eyiiii yapmisin... zaten o yemekleri kendinizede pisircekdin...Yemeğe gelsinler dedim nsanlik bende kalsin ayda yilda bir geliyiler
Eyiiii yapmisin... zaten o yemekleri kendinizede pisircekdin...
Börülce de geliyomi onlarla her seferde
Bayılırım karniyariga anam çok güzel yapıyıiiiiHee getirdim karniyarik yapcem pilav salata corba çok bile
Bende guzel yaparim firinda yapacamBayılırım karniyariga anam çok güzel yapıyıiiii
Bizim kaynoslarda aynı kızlarının çocuklarına daha farklilar. Ben alıştım çünkü diğer gelinlerde gördüm nasıl ayrım yaptıklarını. Ama benim umrumda değil. Kocan görüyorsa mesele yok..Hee zaten pisecekti yok gelmezgelmesinde zati onun çocuğu olunca etrafında FIR donuyolar sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?