Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Anaaaaaa karilar dövüş etmiş

Ayrilin bakeeeem

Yahu kızlar arkamdan önümden aylardır saydiriyonuz gikim ciktimi aaabowwww soktayim yani kız beydos varsın söylensin ne olcek giiiii

Sevinçim suçu yok asıl suçlu basos karisidir...
Benim koltuğuma birinizi oturtacak...
Ne var oturun sizde.. çok rahat bir koltuk aylardır beni misafir ediyiniz... Şayet istemiyorsanizda ben oturmaya devam ederim ne var ki yanii

Yürü be bafs kim tutar seniiii

7.30 da oglani uyuttum bende uyudum
8.30 da kalktım iğnemi yaptım...
Geri uyudum..
10 da kalktık. Alış uyusaydi daha da uyurdum

[QUOTEeti erin_35, post: 37651760, member: 293429"]Börülce gurubu bugün aşure yapacak.
Aksama oraya gideriz herhal[/QUOTE]
eyi git

Bizede kaynosgil geliyi dun aradilar aksam oturmaya geleceklerdi adanadaydik bugün arada gelsinler dedim herife tmm dediler

[QUOTE="derin_35, post: 37651825, member: 29çorba çok bile]Aksam gelselerdi yaaa bugün yemek yapıcan. Adana'dan erzak getirmedimi bişey[/QUOTE]
Hee getirdim karniyarik yapcem pilav salata corba çok bile

Hee zaten pisecekti yok gelmez gelmesinde zati onun çocuğu olunca etrafında FIR donuyolar sinir oluyorum
Bizim kaynoslarda aynı kızlarının çocuklarına daha farklilar. Ben alıştım çünkü diğer gelinlerde gördüm nasıl ayrım yaptıklarını. Ama benim umrumda değil. Kocan görüyorsa mesele yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…