daha kalıcısın o zaman sen,suriyeliler çokmu yakınınızdaydıbabam kocama rica etti işi bırakıp gelcem başak biraz daha kalsın dedi.
herifi kesin kaptırcam suriyelilere
Edoşum bugün rahatsız ama iyi olcak inşallah hayatım
önemli bişi değil
gelincik çalışıyor cnm Bidaha gormedik
biz ona bakıp çıkma diyoruz
apla diyebilirsin ben 36 yımyok kız apla diyom da onlara bende küçük değilim. Şakasına yapiyom. Bende 35 yaşındayım.
Allah razı olsun Allah kabul etsin canim. Walla en kisa surede bitirmeyi planlıyorum. Iki hafta içinde yani.
Tamam ben 1 tane Yasini düşüyorum toplamdan.
Tekrar Sağol hayatım.
beydoş nişanımız için tebriklerini okudum tşk ederim
cvp yazamadım sanırım.
sevoş Edoş için geçmiş olsun dileklerini okudum cvp yazamadım sanırım.
Nazoş bişi dediysen senide okudum cvp yazamadım sanırım
Saroş sen de bişi dediysen okudum ama cvp yazamadım sanırım
Dumoş senin msjınada bişi yazamadım sanırım
Fatoşş seninkinede cvp yazamadım sanırım
Hamoş sende aynı şekilde
Egeden gizli yazmaya çalıştığım için unutuyor olabilirim
hoş görün yahu
ay ne diceğimi bilemedim saracım ama çok haklısın ve sabırlısın...yuh artık yani bu kıskançlığında ötesinde birşey,senin eşin tek erkek çocuğumu..canııııııım
cok haklısın canım seninle çok benziyo eşlerimizle ilgili durumlarımız biliyomusun bende altı yıllık evliyim ve ailesine gıcık olduğumu anladıüından beri daha bi düşkün oldu
aman iyi davransan ne olacak benimkileri hergün sırtında taşı bir gün yere bıraktınmı senden kötüsü yok ıstanbuldan geldiğimden beri arayıp bi hoşgeldin demediler oysa ben giderken gittim hoşçakalın dedim kaynanamın elini öptüm büyüktür diye benim görümcekler evde kalmaışlıklarının acısını benden çıkarıyolar eşimi paylaşamıyolar resmen benimle hareketlerini görseniz yemin ediyorum döversiniz onları mesela yolda hep beraber bi yere gidiyoruz dimi küçük görümcek ki kendisi 42 yaşında direk eşimin ya koluna girer ya elini tutar bizden uzaklaştırır tanımayan görse abisi değilde eşi zanneder ama eşimde ne var kardeşimle gidiyorum der kaç kere kavga ettim bu yüzden
inşallah canım bebeğimin olmasını b,le istemiyolar ama eşimin yanında rol kesip istiyomuş gibi yapıyolar ilk bebeğimi düşürdüğümde evde kalmış büyük görümcekin zil takıp oynamadığı kalmıştıki bunu benden önce komşularım farketmişti eşime diyince inanmıyo tabiii
ne uykucusu zabahın 6 sında kalktım böönlük tabiiUykuculaaarrrrrr
heee sensinnGünaydın siskolar...
En güzel benim
Hayırlı haftasonları hepimize inşallah...
En güzel benim
he heeeeeHeee bütün işi bitirmişti zati artık kadınla oturur çay kahve icer
heee,daha neler duruyoduuuYooo kapi cam diruyii
çicuk bu ninniyle umak yerine daha coşup kudurur benceFış fış kayikci kayikcinin küreği hop hop eder yüreği aksama fincan böreği yavrum yesin buyusun tipis tipis yurusu eee eee eee eee
hay ben bu işleri icat edeninnnnMola verdim dip bucak günü bugün
Beydos
Sara
yoktumkiBeydosumu göremedim bugün
bendee bendeeeFasulye pisti pilav aasama sicak sicak yaww çok yoruluyom ben yaslandimmi nedir
iyi olmana çok sewindim saracım,bencede test yapmak için gününü bekle çoğu gitti azı kaldıdaha iyiyim canım eşim gönlümü almayı başardı aslında hep arada kalıyo onada üzülüyorum ama bende haksız değilim hep o cadı ailesinin yüzünden ama bugün iyiyim
kan testini gününde yapacam canım belirti aramıyom çünkü yok yani bel ağrısını saymazsak bide ara ara kasıklardaki batmayı başka bir belirti yok ama bunlar ilaçlardanda olabilir bilmiyom yani salıya ne kaldı bekleyip görecez
iyiyim canım sağol bugün çok iyiyim
FESATŞARLAR ,kendi kendilerini yiyerek kuruyup gidecekler sizin önünüzde..seni yormuyacaklarına birde yaptıklarına baken büyük görümcem geldi öğle yemeğini hazırladım yedik belim çok ağrıyodu ben biraz uzanayım dedim sanırım alındı kalktı gitti abla kusura bakma falan dedim ama yok canım ben evime gidiyom dedi ooof ya bunların hepsi bi tuhaf zaten boğazımda ağrıyo yutkunamıyom dünden beri eşim ballı süt hazırlıyo o biraz iyi geldi
akşama yemek yok kıyma çıkardım ne yapsam acaba
salı günü START verdim cumartesi FINISH ettikBeydoş umarim isini bitirmissindirbir hafta oldu
ne gülüyontava yapıyom fırında tavuk kanat ve sebzeli. Bu kadar yeter çok bile
hayırlısı canim o zaman bizde saliyi bekliyoruz senle birlikde
belirtiler de belli olmuyo zaten. Hatta hiç belli olmuyo.
Allahtan esin gönlünü almış. Bu yönü iyi. Gönül almasını biliyo
oğlan tarafı için vasat bir mönü gibi geldi ama neyse önemli olan o yemeği güzelleştiren faktörler..inşaallah iyi geçmiştir yemeğiniz börülcegelinin ailesi yemeğe davet etmişlerdi
ordayız.
yemeğemizi yidik çay bekliyoruk.
menüde
cimcik çorbası
pilav
kavurma
lahana sarması
yoğurtlu Kırmızı biber salatası
niyeee sen hiç yapmıyonmu,bu iki çocuk nasıl oldu..sende anamdan beter bişey bilmiyonmu yosam anamada sorsan, sanki hiç 5 tane çocuğu doğuran o deel dersin..Sewincoya sormak lazım o bilirkişi
bende kendi adıma seni çok sewiyorum canım...ve o konuda sen gerçekten haklıydın..kızlar hepiniz o kadar içten o kadar sıcaksınızki bi ara burada şimdi nikini bile unuttuğum biriyle tartıştığımız için bi daha bu topiğe uzun bir süre gelmek istememiştim ve gelmemiştim de bunuda o zaman başaka yazmıştım o uzun zamandan sonra yeniden buraya geldiğimde sıcaklığınızı samimiyetinizi özlediğimi farkettim bana gerçek hayattaki arkadaşlarımdan daha samimi ve düşünceli geliyosunuz bana onca zaman gelmediğim için tavır yapmadınız sağolun bunları çoktandır yazmak istiyodum ama şimdiye kısmetmiş hepinizi seviyorum
sennn yüce TKB sin asla gidemezsinnaynen çok haklısın tatlışım
gerçek hayattaki arkadaşlarımızdan ve tanıdıklarımızdan daha samimi ve iç açıcı sohbetler buluyorum bende burda.
çok özlüyorum ve kıymet veriyorum size.
insan bazen bunalır ve ara vermek ister
bunun şahısla ilgisi yokki hayatım
neden kızalımki.
bazen bende ara vermek istiyorum ama bırakmıyolar
adım hemen nankör vefasız Tkb oluyo
bırakın uleyyn peşimi kafamı dinliceem
Ama senden daha çok Çarpışıyosen yılda bir yaparken hatun hergece yapiyii
bende aşkımmmmmBeydoş u özledim
Eki Görüntüle 1297222 annemi özledim şimdi yanımda olmasına o kadar ihtiyacım varki
ağrı kesici işe yaramıyormuçok ağrım war,uyuyamıyorum..kocacım uyudu halılarıda ona serdirdim,bu tarz benimi izliyom
Yok canım ağrı kesici pek işe yaramıyor ağrı azinca..iğne yi de şimdi vurulamam ki ya bebek varsa diye...ağrı kesici işe yaramıyormu
Allah yardımcın olsun hayatım.
olmadı iğne vurdurursun çok kötüysen
Fış fış kayikci kayikcinin küreği hop hop eder yüreği aksama fincan böreği yavrum yesin buyusun tipis tipis yurusu eee eee eee eee
Bende kara para aşkı izledim
bayılıyorum yaaa çok güzelözellikle ömer'e ve elif aşkına
daha iyiyim canım eşim gönlümü almayı başardı aslında hep arada kalıyo onada üzülüyorum ama bende haksız değilim hep o cadı ailesinin yüzünden ama bugün iyiyim
kan testini gününde yapacam canım belirti aramıyom çünkü yok yani bel ağrısını saymazsak bide ara ara kasıklardaki batmayı başka bir belirti yok ama bunlar ilaçlardanda olabilir bilmiyom yani salıya ne kaldı bekleyip görecez
iyiyim canım sağol bugün çok iyiyim
bende bugün kaçak gelinleri izledim çok güldüm daha önce niye izlememişimki
en büyük görümcem geldi öğle yemeğini hazırladım yedik belim çok ağrıyodu ben biraz uzanayım dedim sanırım alındı kalktı gitti abla kusura bakma falan dedim ama yok canım ben evime gidiyom dedi ooof ya bunların hepsi bi tuhaf zaten boğazımda ağrıyo yutkunamıyom dünden beri eşim ballı süt hazırlıyo o biraz iyi geldi
akşama yemek yok kıyma çıkardım ne yapsam acaba
gelinin ailesi yemeğe davet etmişlerdi
ordayız.
yemeğemizi yidik çay bekliyoruk.
menüde
cimcik çorbası
pilav
kavurma
lahana sarması
yoğurtlu Kırmızı biber salatası
kızlar hepiniz o kadar içten o kadar sıcaksınızki bi ara burada şimdi nikini bile unuttuğum biriyle tartıştığımız için bi daha bu topiğe uzun bir süre gelmek istememiştim ve gelmemiştim de bunuda o zaman başaka yazmıştım o uzun zamandan sonra yeniden buraya geldiğimde sıcaklığınızı samimiyetinizi özlediğimi farkettim bana gerçek hayattaki arkadaşlarımdan daha samimi ve düşünceli geliyosunuz bana onca zaman gelmediğim için tavır yapmadınız sağolun bunları çoktandır yazmak istiyodum ama şimdiye kısmetmiş hepinizi seviyorum
aynen çok haklısın tatlışım
gerçek hayattaki arkadaşlarımızdan ve tanıdıklarımızdan daha samimi ve iç açıcı sohbetler buluyorum bende burda.
çok özlüyorum ve kıymet veriyorum size.
insan bazen bunalır ve ara vermek ister
bunun şahısla ilgisi yokki hayatım
neden kızalımki.
bazen bende ara vermek istiyorum ama bırakmıyolar
adım hemen nankör vefasız Tkb oluyo
bırakın uleyyn peşimi kafamı dinliceem
kızlarrr gazi beydağlı geldii,çok kötü belim ağrıyor ördek gibi yürüyorum,sabahın 7 sinden beri kadınla ayktaydım..perdeleri takmaktanda boynum azdıı..ben bu fıtıklarla ne yapıcam nasıl çocuk taşıyacam hiç bilmiyorum..
ne biçim bir insanım ben kadın kapı siliyor o görmeden elimde bezle arkasından bir daha geçiyorum bir türlü içime sinmiyor,belkide hep kendi işimi görürdüm de ondan..ama bizim gibi temiz yapmıyolarki yoksa bu kadar işi asla 1 günde bitiremezler...neyse öyle yada böyle bitti çok şükür kuş gibi hafifledim her miisss gibi kokuyoriçim açılıyor temizlik ne güzel şey,insan hep böyle kalsın istiyor...şu anda ufacık bir tüyü bilr görsem alıyorum yerden hiç bir yer batmasın istiyorum ..hastalıklı bir durummuki benimkisi,yok canım benden kötüleri vardır..temizlik imandan gelir diye boşuna demiyolar,ama ağrıdan bu gece uyuyamıcam belli..eşimde bağırıyor tam zamanını buldun diyee
Yok canım ağrı kesici pek işe yaramıyor ağrı azinca..iğne yi de şimdi vurulamam ki ya bebek varsa diye...
Kocacim agrim war diye yemek işini halletti.cayimi verdi...zaten gelir gelmez, bir kaç perde kalmıştı, onları taktırdım.halilari serdirdim,tekrar ağrım var diye uyandırmak istemiyorum. Gidip uyumaya çalışayım, siz uyuyun fosur,fosur iyigeceler
kızlarrr gazi beydağlı geldii,çok kötü belim ağrıyor ördek gibi yürüyorum,sabahın 7 sinden beri kadınla ayktaydım..perdeleri takmaktanda boynum azdıı..ben bu fıtıklarla ne yapıcam nasıl çocuk taşıyacam hiç bilmiyorum..
ne biçim bir insanım ben kadın kapı siliyor o görmeden elimde bezle arkasından bir daha geçiyorum bir türlü içime sinmiyor,belkide hep kendi işimi görürdüm de ondan..ama bizim gibi temiz yapmıyolarki yoksa bu kadar işi asla 1 günde bitiremezler...neyse öyle yada böyle bitti çok şükür kuş gibi hafifledim her miisss gibi kokuyoriçim açılıyor temizlik ne güzel şey,insan hep böyle kalsın istiyor...şu anda ufacık bir tüyü bilr görsem alıyorum yerden hiç bir yer batmasın istiyorum ..hastalıklı bir durummuki benimkisi,yok canım benden kötüleri vardır..temizlik imandan gelir diye boşuna demiyolar,ama ağrıdan bu gece uyuyamıcam belli..eşimde bağırıyor tam zamanını buldun diyee
7 numara hangi kanalda canim.. bende onu çok severdim.. tekrari varsa izlerim. Eşimde seviyor...uykum geldi ninniyi duyunca
bende izlemedim daha yeni sezon bölümlerini bende seviyorum o diziyi
çok sevindim canım barışmanıza
testide gününde yapman daha iyi
çünkü çatlatma iğnesinin etkisinden pozitif çıkabiliyor
sen zaten bunları biliyorsundur hatırlatayım dedim yinede
çünkü ben evde idrar testi yapmıştım test gününden 2 gün önce ikinci çizgi çıkmıştı boşuna ümitlenmiştim
7 numara diye bir dizi var bilirsin belki onuda izlemeni tavsiye ederim
eski bir dizi ama insanda stres falan kalmıyor bayılıyorum o diziye
ballı limon iç oda iyi gelir özellikle limon boğaza çok iyi geliyor
nasıldınız peki kaynaşabildinizmi
aynen uzun bi süre geçsede rahatlıkla tekrar geri gelebiliyorsun
biliyorsunki herkes seni sevgiyle karşılıyor
ama bunlara rağmen uzak kalmak istiyorsun hayat bazen kendinle kalmak bazı konulardan uzak kalmak istediğimizden ama fazla uzak kalamıyoruz geri geliyoruz bumerang misali
tabi bazı şahıslarda olmuyor değil bizi burdan soğutan ama ALLAH tan bayadır asayiş berkemal
T.K.B olmak kolay değilotur oturduğun yerde
aynen bende temizlik yaptığımda sürekli birşeyleri temizleme toplama derdindeyim kirlenmesin dağılmasın diye ama bi süre sonra boşveriyorum
ama inan senden daha hastalıklı insanlar var daha yeni duydum kadın otobüse binmiyormuş temizlik hastalığından binersede eve gider gitmez üstündekileri çıkarıp yıkıyormuş sanki insanlar çamurda çimende yuvarlanıyor düşün yani
üstelik tedavi görmüş bunun için önceki halini düşünemiyorum bile ne zor bi durum
sen daha yeni adet olmadınmı anca yumurtlama günlerindesindir şimdi bişey olmazki iğneden
hem neden kendini okadar yordun bebek var diye düşünüyorsun
Bakma artık geriye...Bu karı evi hiç iyi temizlememis beğenmedim, yine gözüme bir yerler çarptıay neyse gidiyorum
Daha uyumadimki... sewinco nobetten sonra bayıldı zaarKocacim agrim war diye yemek işini halletti.cayimi verdi...zaten gelir gelmez, bir kaç perde kalmıştı, onları taktırdım.halilari serdirdim,tekrar ağrım var diye uyandırmak istemiyorum. Gidip uyumaya çalışayım, siz uyuyun fosur,fosur iyigeceler
78 li misin sen beydos.. aramızda bi yaş var sadecedaha kalıcısın o zaman sen,suriyeliler çokmu yakınınızdaydı
apla diyebilirsin ben 36 yım
yirim seniiiiii
ay ne diceğimi bilemedim saracım ama çok haklısın ve sabırlısın...yuh artık yani bu kıskançlığında ötesinde birşey,senin eşin tek erkek çocuğumu..
bu börülceler isteyerkmi evlenmediler..
görmedim seni öyle selam gönderdim evrene ve sen alırda gelirsin dedimne uykucusu zabahın 6 sında kalktım böönlük tabii
heee sensinn
he heeeee
heee,daha neler duruyoduuu
çicuk bu ninniyle umak yerine daha coşup kudurur bence
hay ben bu işleri icat edeninnnn
nerde gördün
yoktumki
bendee bendeee
iyi olmana çok sewindim saracım,bencede test yapmak için gününü bekle çoğu gitti azı kaldı
FESATŞARLAR ,kendi kendilerini yiyerek kuruyup gidecekler sizin önünüzde..seni yormuyacaklarına birde yaptıklarına bak
boşver sen kocanan bak gerisican acıtır amaa heppp geride kalır
söylede bizde guleksalı günü START verdim cumartesi FINISH ettikSABAHAT APILAMLA birlikte ay aklıma birden bişey geldide,ay gülüncede belim ağrıyor
ne gülüyon
oğlan tarafı için vasat bir mönü gibi geldi ama neyse önemli olan o yemeği güzelleştiren faktörler..inşaallah iyi geçmiştir yemeğiniz börülce
niyeee sen hiç yapmıyonmu,bu iki çocuk nasıl oldu..sende anamdan beter bişey bilmiyonmu yosam anamada sorsan, sanki hiç 5 tane çocuğu doğuran o deel dersin..
bende kendi adıma seni çok sewiyorum canım...ve o konuda sen gerçekten haklıydın..
sennn yüce TKB sin asla gidemezsinn
bende aşkımmmmm
insan her zaman ihtiyaç duyuyor anneler yaşı kaç olursa olsun,helede böyle zamanlarda..seni çok iyi anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?