Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Sewincoya sormak lazım o bilirkişi

kızlar hepiniz o kadar içten o kadar sıcaksınızki bi ara burada şimdi nikini bile unuttuğum biriyle tartıştığımız için bi daha bu topiğe uzun bir süre gelmek istememiştim ve gelmemiştim de bunuda o zaman başaka yazmıştım o uzun zamandan sonra yeniden buraya geldiğimde sıcaklığınızı samimiyetinizi özlediğimi farkettim bana gerçek hayattaki arkadaşlarımdan daha samimi ve düşünceli geliyosunuz bana onca zaman gelmediğim için tavır yapmadınız sağolun bunları çoktandır yazmak istiyodum ama şimdiye kısmetmiş hepinizi seviyorum

aynen çok haklısın tatlışım
gerçek hayattaki arkadaşlarımızdan ve tanıdıklarımızdan daha samimi ve iç açıcı sohbetler buluyorum bende burda.
çok özlüyorum ve kıymet veriyorum size.

insan bazen bunalır ve ara vermek ister
bunun şahısla ilgisi yokki hayatım
neden kızalımki.

bazen bende ara vermek istiyorum ama bırakmıyolar
adım hemen nankör vefasız Tkb oluyo
bırakın uleyyn peşimi kafamı dinliceem

sen gerçekten çok tatlısın ve beni çok güldürüyosun

Bende gerçek hayatimdaki insanlardan daha yakın hissediyom

Oncelikle seni çok seviyorum o donemi hatirliyorum ne kadar çok uzulmustum sen kaliteli bir insansin seninle sohbeti bende çok seviyorum canim iyiki geri döndün aramiza .
bizde biliyoruk çarpışmayı
sanki en iyi sevinç mi çarpışıyo

Ama senden daha çok Çarpışıyosen yılda bir yaparken hatun hergece yapiyii
Hee bu gecede nobetim var

Tkb gitmez gidemezzzzzz

Hiç te E="sara_28, post: 37691377, member: 238516"]bende seni çok seviyorum canım

bu arada iyi nöbetler [/QUOTE]
Hicte halim yok ama kacisimda yok sanirsam galiba

Oncelikle seni çok seviyorum o donemi hatirliyorum ne kadar çok uzulmustum sen kaliteli bir insansin seninle sohbeti bende çok seviyorum canim iyiki geri döndün aramiza .

Hee bu gecede nobetim var
işleyen demir pas tutmaz canimbenim. Islemeyenler dusunsun

Beydoş u özledim
bendeeeee

Hicte halim yok ama kacisimda yok sanirsam galiba
istemem yan cebimë koy diyon
Kız herzaman heristediginde evet deme azcık özlet kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…