Biliyom bilmezmiyim canimkıyamam aseriyosan iç ama az az iç canım nefsini körelt çünkü zararlı bişey biliyosun
Bende kızartiyorum leziz oluyor ama senin yaptığın şekilde de denerim bi gün.kızlar bu arada ilk kez karnıyarığı patlıcanları fırçayla yağlayarak yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisinde fırınladım çok harika oldu ben ya yağda kzartıyodum yada suda haşlıyodum ama böyle çok lezzetli oldu bundan sonra böyle yaparım
Aynı bizimkisi gibi kotulemiyo toz kondurmuyo savunmaya geçiyo..inşallah gelir halın canım kayıp o kadar zorki hele bide takımın parçası olunca insanın daha çok zoruna gider ama inşallah gelir gelmezsede canın sağolsun
evet biliyo ama oda kötülesede benim daha çok tavırlı olacağımı bildiği için hep onları savunmada oooof offff
bende acısızını içiyom midemde gastrit var şimdi ilaçda içemediğimden acı yememeye çalşıyom
güzel fikirmiş. Daha mı az yağlı oluyorkızlar bu arada ilk kez karnıyarığı patlıcanları fırçayla yağlayarak yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisinde fırınladım çok harika oldu ben ya yağda kzartıyodum yada suda haşlıyodum ama böyle çok lezzetli oldu bundan sonra böyle yaparım
aynen bendeanaaa bende şok oldum. Öyle seslenenini ilk defa duydum.
geleli 2haftayı geçti cnmewet 78 liyimm,senden bir yaş büyüğüm...
ben öncesindende bahsetmiştim ama neyse
güldünüz ya zaten sevince hazine yazacağıma i harfi basmamış hazne yazılmıştı mesacda..bende onu savunmuştumbirde meşhur START
insan kış zamnı illaki sıcak suyu düşünüyor dimi doğru söylüyosun sıcak su olmazsa olmaz,ee birde kafanda elektrik parasını hesap ediyorsan baştan yattı o iş
kız bu suriyeliler birşey sorma,yada ne bileyim isteme bahanesiyle sizin ewe gitmesinlersen adamı boş bırakma
sen ne zamndır angaradasın
ewet başakçım güvenilir birini bulmak zor,bende pek kimseyi bilmediğimden bu kadını mecbur çağırıyorum..yoksa çok temiz yaptığından değil..
siz ne zaman çağıracaksınız,menüne erken karar ver..
neyyy kayınbabası bebeğimmi dediilginçç..
angara sosyetesimi bunlar..
aminnnn..
kız ne bileyim hepsi poşetlenmişti bende sereceğim gün açarım dedim,o yollukları takım olduğu için genelde iç içe sarıyolar sayıda tamdı yani,ancak açınca gördük gerçeği
günaydınn canım,benim ağrılarım var ama dünden iyiyim
merhaba cnmmerhaba arkadaşlar ben kaç gün önce çatlama iğnesi oldum benim gibi iğne kullananlr var mı ?
Ayy ben hiç istemem kayinbabamin bana bebeğim demesi hatta itici bile gelebilir. Ama gel kızım otur şeklinde söylemesi daha uygun diye düşündüm.aynen bendeilkkez duydum va çok kıskandım
geleli 2haftayı geçti cnm
bide bayramda gelmişyim
o zaman 3hafta kaldım.
artık herifi kapacak Bisuriyeli.
yarın yada salı günü alıcaz cnm yemeğe.
aklımda bişiler var ama
çorbaya henüz karar vermedim
yeşil fasulye
fırında tavuk patates
pirinç pilavı
kuru biber dolması
kış salatası (bayılıyorumm)
közlenmişkırmızı biber .
Allah utandırmasın
merhaba cnm
hoşgeldin
bende çatlatma iğnesi kullanmıştım
ama tutmadı kuzum
inşallah seninki tutar
Aynı bizimkisi gibi kotulemiyo toz kondurmuyo savunmaya geçiyo..
güzel fikirmiş. Daha mı az yağlı oluyor
Bende kızartiyorum leziz oluyor ama senin yaptığın şekilde de denerim bi gün.
Ufffffff patlıcanI her şekilde severim ben
aynen bendeilkkez duydum va çok kıskandım
geleli 2haftayı geçti cnm
bide bayramda gelmişyim
o zaman 3hafta kaldım.
artık herifi kapacak Bisuriyeli.
yarın yada salı günü alıcaz cnm yemeğe.
aklımda bişiler var ama
çorbaya henüz karar vermedim
yeşil fasulye
fırında tavuk patates
pirinç pilavı
kuru biber dolması
kış salatası (bayılıyorumm)
közlenmişkırmızı biber .
Allah utandırmasın
merhaba cnm
hoşgeldin
bende çatlatma iğnesi kullanmıştım
ama tutmadı kuzum
inşallah seninki tutar
Ayy ben hiç istemem kayinbabamin bana bebeğim demesi hatta itici bile gelebilir. Ama gel kızım otur şeklinde söylemesi daha uygun diye düşündüm.
Buarada menün çok güzel.
Inlarinkinden daha güzel hatta.
kız başak uzun zamandır ordasin. Şaka maka walla bilemiyorum
dene canım hem kolay hem pratik hemde çok hafif oluyo
menün çok güzelmiş canım daha ne olsun çorba olarakda domates çorbası yap olsun bitsin
bende istemezdim kayınpederimin bana öyle seslenmesi o ne öyle cıvık cıvık
Yok canim Doğulu sayılır benimkiyoksam seninkidemi karadenizli kız
evet canım daha az yağlı oluyo böyle oluncada daha hafif oluyo eşimde çok beğendi
valla bende bilemiyorum genç bir adam bu kadar zaman ihmal edilirse nolurAyy ben hiç istemem kayinbabamin bana bebeğim demesi hatta itici bile gelebilir. Ama gel kızım otur şeklinde söylemesi daha uygun diye düşündüm.
Buarada menün çok güzel.
Inlarinkinden daha güzel hatta.
kız başak uzun zamandır ordasin. Şaka maka walla bilemiyorum
yine kızartıyosun ama dimi.yoksam seninkidemi karadenizli kız
evet canım daha az yağlı oluyo böyle oluncada daha hafif oluyo eşimde çok beğendi
valla bende bilemiyorum genç bir adam bu kadar zaman ihmal edilirse nolur
yine kızartıyosun ama dimi.
haşlıyomusun yoksa
Yok canim Doğulu sayılır benimki
oldukça maço
deniycem bigün canim
Sevos...
Adamı avm'ye mi götürecen yine?
kızlar bu arada ilk kez karnıyarığı patlıcanları fırçayla yağlayarak yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisinde fırınladım çok harika oldu ben ya yağda kzartıyodum yada suda haşlıyodum ama böyle çok lezzetli oldu bundan sonra böyle yaparım
heeeeee miraça araba koltuğu aldik
Ben hep oyle yapiyom hafta icide bahsetmistim kizartma cok agir oluyor yagli yagli
Hosbulduk saracimsevinç hoşgeldinnasıl geçti gezme
aynen canım kızartmatane yabir yere yo ben bazen haşlıyodum hafif olsun diye sonra yine fırına veriyodum öylede güzel oluyodu ama lezzet açısından bu daha güzel senin yazından okuyunca bende yapmaya karar vermiştim zaten canım yaptım oldu
bu arada hayırlı olsun güle güle kullansın miraç koltuğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?