Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Nazom

gercekdende salgam icmedinmi HEC?
Bende severim ama kola kadar deel

Sara'cim...

Bebislerinin seninle olduğunu düşün.
negatif bişey düşünme.
kendini çok yorma
ve ani hareketlerden kaçın..
tam tutunma donemi çünkü.
Bu arada göğüs şişkinliğine takılma kimi zaman adetle aynı belirtileri taşır kimi zaman hiç belirtin olmaz.
Salı yi bekle olumsuz düşünme tatlım benim

olumsuz düşünmüyorum canım ne bileyim zaman zaman korkuya kapılıyorum derincim elimde değil

mercimek çorbam pişti patlıcanları fırınladım şimdide içlerini doldurup tekrar fırına sürecem canım şalgam suyu istiyo gidem bir bardak içem

Ayy sen çok yaşa nazom emi!!!kız basosun babası deil onu diyen gelinlerinin babası gelinine çağırmış ben yazsaydim basos,sevos,ve beydos üçlüsü benimle dalga gecerlerdi demi Gümüşhane'li

Offff seviyom sizi benim sonum ne olacak böyle yaaaa koltuguma sıkı sıkı tutundum, ama çekip kaldırmaya çalışıyolar beni

aynen yaaaNazom deroşla mı yattın bu gece

inşallh inşallh
iş yapmayı özlersin bebekler izin vermezler

sağol saracım ewet boyun fıtığıda zor bel fıtığıda bende ikisi var ve iş yapınca iisi birden azıyor maalesef

ben bööyle insanları hiç anlıyamıyorum oğullarını evlendirmeyi çok isterler evlenincede sani bin pişman olıular,ama ben anlamıştım senin kocanın tek erkek olduğunu..ama işte ne olursa olsun insan ailesini atamaz eşinde arada kalıyor demekki hatalarını görsede söyleyip itiraf edemiyor..ne diyelim ailesine inşaallah düzelirler,olgunlaşırlar...

saracım halılarımı çarşamba günü getirmişlerdi fazla olmadı yani,bakalım pazartesi,salı belli olur..

güzel mönü ellerine sağlık
bende çok sewerim şalgamı ve turşuyu konuşup düşününce bile ağzım su doluyor
zaten senin mesajını okuyunca ewde vardı midemden dolayı yasak olmasına rağmen,bir bardak dayanamayıp içtim,aslında acılı sewerim ama datlısından içtim

inşaallah canım inşaallahhh
he doğru söylüyon canımın gıymatını hiç bilmedim ben zati,kadın tutmuşum oturaydım ya bir güzel yookk olurmu bende dönecem onunla
ay hüsne de gerçekten ne soğan yiyor am çubuk kraker gibi

kız gelinin babası kendi gelinlerine demiş bebeğim diye

Mirro uyansin carsiya gidecik
Akşamda arkadaş yemeğe cagirdi
Sonra duymadik görmedik bu kiz nerde demeyin
gezgincii yine çicuku huzursuz edecen
Bafs hanimda ortalikta yok
heee yokkk
Aldigin Yumurtlama ilacını kullandinmi beydos?
ewet kullandım
Nazom

gercekdende salgam icmedinmi HEC?
Bende severim ama kola kadar deel
aaa nazo hiç şalgam içmemişmi gözümden kaçmış görmemişim
nazocum bu harika lezzeti tatmalısın tabbii güzel şalgamı bulursan,kız derin sen o pis kolayı içmeye dewam et,çicuk kafein bağımlısı olacak senin yüzünden
Bi yerlerden bi taş düştü birilerinin kafasına demi beydos
heeee

aynen yaaaNazom deroşla mı yattın bu gece

deroş bulaşıcı bir şeyyy

Napiiim beydos haftasonları içiyor artık sadece 2 gün.
Kolaya aseriyom

inşallah gelir halın canım kayıp o kadar zorki hele bide takımın parçası olunca insanın daha çok zoruna gider ama inşallah gelir gelmezsede canın sağolsun

evet biliyo ama oda kötülesede benim daha çok tavırlı olacağımı bildiği için hep onları savunmada oooof offff

bende acısızını içiyom midemde gastrit var şimdi ilaçda içemediğimden acı yememeye çalşıyom

kızlar bu arada ilk kez karnıyarığı patlıcanları fırçayla yağlayarak yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisinde fırınladım çok harika oldu ben ya yağda kzartıyodum yada suda haşlıyodum ama böyle çok lezzetli oldu bundan sonra böyle yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…