Sara'cim...
Bebislerinin seninle olduğunu düşün.
negatif bişey düşünme.
kendini çok yorma
ve ani hareketlerden kaçın..
tam tutunma donemi çünkü.
Bu arada göğüs şişkinliğine takılma kimi zaman adetle aynı belirtileri taşır kimi zaman hiç belirtin olmaz.
Salı yi bekle olumsuz düşünme tatlım benim
Bi yerlerden bi taş düştü birilerinin kafasına demi beydosMirro uyansin carsiya gidecik
Akşamda arkadaş yemeğe cagirdi
Sonra duymadik görmedik bu kiz nerde demeyin
bizde internetten izliyoruz ramazanda başladık eşimle izlemeye şimdi izinli günlerinde 2..3 bölüm izliyoruz gerçekten insan herşeyi unutuyor izlerken
yani senin babanmı bebeğim diye seslendi
yinede kadına bıraksaydın canından kıymetlimi yada bizim oranın tabiriyle (gıymatlımı)
biz internetten izliyoruz bende 2 kez izlemiştim bu 3. oluyor
eşim ilk kez izliyor o zamanlar akşamları çalıştığı için izleyememişti
eşime diyorum arada izleyecen bu filmi diye
sen şalgama baya baya aşeriyosun
aramızda kalsındaki hüsne gibi sürekli yeşil soğan yiyor bir ara yememiş çocuk kımıldamıyor diye korkmuştu
yeşil soğanı yiyince bebek kımıldamıştısende şalgamı eksik etmezsin yanından
ilaçlardan olabiliyor yani benim ilaçların etkisiyle oluyordu
ama işte bilsekte her belirtiyi acaba diye kafamızı kemiriyor
ama inşallah hamileliktendir
hayır Saroşum hiç alakası yokkızlar bişey soracam kaç gündür göğüslerime el değmiyodu şişlikten ama bugün o kadar şiş değiller acaba bu bebeklerimin benimle olmadığınımı gösteriyosizin hamileliklerinizde nasıldı bu durum
hayır Saroşum hiç alakası yok
aynen yaaaAyy sen çok yaşa nazom emi!!!kız basosun babası deil onu diyen gelinlerinin babası gelinine çağırmış ben yazsaydim basos,sevos,ve beydos üçlüsü benimle dalga gecerlerdi demi Gümüşhane'li
Offff seviyom sizi benim sonum ne olacak böyle yaaaakoltuguma sıkı sıkı tutundum, ama çekip kaldırmaya çalışıyolar beni
inşallh inşallhgidip çamaşırlarımı katalyıp yerleştireyim renklileride makineye atayım bi yandan yıkansın daha kahvaltı sofrası toplanmayı bekliyo çok çalışmam lazım ama bebeklerimle biz herşeyi hallederiz inşallah benimledirler
sağol saracım ewet boyun fıtığıda zor bel fıtığıda bende ikisi var ve iş yapınca iisi birden azıyor maalesefgüle güle otur canım hatta güle güle kirlet bide çok geçmiş olsun boyun fıtığı bendede var çok zordur bilirim bol bol dinlen canım ağrı kesici ve kas gevşetici kullan çok iyi geliyo
evet canım tek erkek evlat eşim
kızkardeşleri niye evlenmemiş bilmiyom küçüğünü bir kaç sefer istediler ama haspam kimseyi beğenmiyo sanırsın kendisi ingiliz sarayında yetişmiş hem böyle rahatlığı niye bıraksın cadaloz diğer iki bacıları evli onları bile kıskanıyolar bunlar tam şirret
inşallah canım kendilerini yesinler bende öyle diyorum hep
eşim aslında herşeyin farkında ama ailesi işte ne yapsın anası bide iki bacısı öyle bi ütülüyolarki kafasını ne yapıyolarsa etkileri altına alıyolar onlardan biraz uzak kalsak hemen değişikliğini farkediyom
evet anneme çok ihtiyacım var ama malesef yanımda değil
inşallah bulurlar canım getireli çok olmadıysa kolay bulunur üzerinden zaman geçmiydi
amin canım Allah eşlerimizi bize bağışlasın
güzel mönü ellerine sağlıkgünaydın kızlar herkese mutlu pazarlar
boğazımın agrısı bugün daha iyi
kaç gündür yemek işini sallıyorum bugüne güzel bi yemek yapacam yarında iş başı yapıyorum tatilden sonra işe alışmak zor gelecek ama yinede iyiki çalışıyoz
gelelim menüme
mercimek çorbası
karnıyarık
pirinç pilavı
soğan salatası
veeee olmazsa olmaz şalgam suyu
inşaallah canım inşaallahhhgidip çamaşırlarımı katalyıp yerleştireyim renklileride makineye atayım bi yandan yıkansın daha kahvaltı sofrası toplanmayı bekliyo çok çalışmam lazım ama bebeklerimle biz herşeyi hallederiz inşallah benimledirler
he doğru söylüyon canımın gıymatını hiç bilmedim ben zati,kadın tutmuşum oturaydım ya bir güzel yookk olurmu bende dönecem onunlabizde internetten izliyoruz ramazanda başladık eşimle izlemeye şimdi izinli günlerinde 2..3 bölüm izliyoruz gerçekten insan herşeyi unutuyor izlerken
yani senin babanmı bebeğim diye seslendi
yinede kadına bıraksaydın canından kıymetlimi yada bizim oranın tabiriyle (gıymatlımı)
biz internetten izliyoruz bende 2 kez izlemiştim bu 3. oluyor
eşim ilk kez izliyor o zamanlar akşamları çalıştığı için izleyememişti
eşime diyorum arada izleyecen bu filmi diye
sen şalgama baya baya aşeriyosun
aramızda kalsındaki hüsne gibi sürekli yeşil soğan yiyor bir ara yememiş çocuk kımıldamıyor diye korkmuştu
yeşil soğanı yiyince bebek kımıldamıştısende şalgamı eksik etmezsin yanından
ilaçlardan olabiliyor yani benim ilaçların etkisiyle oluyordu
ama işte bilsekte her belirtiyi acaba diye kafamızı kemiriyor
ama inşallah hamileliktendir
gezgincii yine çicuku huzursuz edecenMirro uyansin carsiya gidecik
Akşamda arkadaş yemeğe cagirdi
Sonra duymadik görmedik bu kiz nerde demeyin
heee yokkkBafs hanimda ortalikta yok
ewet kullandımAldigin Yumurtlama ilacını kullandinmi beydos?
aaa nazo hiç şalgam içmemişmi gözümden kaçmış görmemişimNazom
gercekdende salgam icmedinmi HEC?
Bende severim ama kola kadar deel
heeeeBi yerlerden bi taş düştü birilerinin kafasına demi beydos
Ayy sen çok yaşa nazom emi!!!kız basosun babası deil onu diyen gelinlerinin babası gelinine çağırmış ben yazsaydim basos,sevos,ve beydos üçlüsü benimle dalga gecerlerdi demi Gümüşhane'li
Offff seviyom sizi benim sonum ne olacak böyle yaaaakoltuguma sıkı sıkı tutundum, ama çekip kaldırmaya çalışıyolar beni
aynen yaaaNazom deroşla mı yattın bu gece
sağol saracım ewet boyun fıtığıda zor bel fıtığıda bende ikisi var ve iş yapınca iisi birden azıyor maalesef
ben bööyle insanları hiç anlıyamıyorum oğullarını evlendirmeyi çok isterler evlenincede sani bin pişman olıular,ama ben anlamıştım senin kocanın tek erkek olduğunu..ama işte ne olursa olsun insan ailesini atamaz eşinde arada kalıyor demekki hatalarını görsedesöyleyip itiraf edemiyor..ne diyelim ailesine inşaallah düzelirler,olgunlaşırlar...
saracım halılarımı çarşamba günü getirmişlerdi fazla olmadı yani,bakalım pazartesi,salı belli olur..
güzel mönü ellerine sağlık
bende çok sewerim şalgamı ve turşuyu konuşup düşününce bile ağzım su doluyor
zaten senin mesajını okuyunca ewde vardı midemden dolayı yasak olmasına rağmen,bir bardak dayanamayıp içtim,aslında acılı sewerim ama datlısından içtim
Napiiim beydos haftasonları içiyor artık sadece 2 gün.
Kolaya aseriyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?