Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bıraksan bende içecem bir litreyi çok hoşuma gidiyo acısızını seviyom ben sen nasıl seviyodun

demek miraçta seninde göğüslerin şişmedi bu bana umut oldu biliyomusun bende acaba şişmediyse ters bi durummu var diye düşünmeye başlamıştım sağol sevincim ya kasık ağrısı bel ağrısı bendede var sabah iki dakka bulaşıkları makinaya koydum belimin ağrısından duramadım gittim yarım saat uzandım

inşallah bebektendir canım şalgam suyu çok hoş yaaa kızımmı olacak ye ekşiyi çıkar ayşeyi misali ama benim canım tatlıda istiyo bir kızım bir oğlummu olacak acaba hayali bile güzel iki gün daha hamileyim inşallah devamı gelir

Kahvalti yaptik dus aldik mutfagi topladim mirroyu doyurdum uyuttum herifle kaave ictik git yat dinlen dedim bende tv izliyom

afiyet olsun canım ne izliyon tv de

ben gidip evimi toplayım sonrada bi film açar örgümü örerim

kolay gelsin canım

Mirro uyansin carsiya gidecik
Akşamda arkadaş yemeğe cagirdi
Sonra duymadik görmedik bu kiz nerde demeyin

oooh sefan olsun canım en güzelini yapıyosun

Saraaaaaa islerini yavaş yavaş yap bebekleri yorma cnm

yavaş yavaş yapıyom canım onlar beni bırakmasın ben onları hiç yorarmıyım

nazocum sanırım çevrimiçi durumum görünsün kısmındaki tik işaretini kaldırmışsın çünkü aşağıda ismin görünmüyo yukarıda sağ üst köşede nazemir yazan yere tıkla en aşağıda solda çevrimiçi durumum görünsün var orayı işaretlersen ismin görünür

hiç içmedim şalgam tadını merak ettim şimdi

afiyet olsun canım ne izliyon tv de

kolay gelsin canım

oooh sefan olsun canım en güzelini yapıyosun

yavaş yavaş yapıyom canım onlar beni bırakmasın ben onları hiç yorarmıyım

sağol canım işlerimi bitireyim rahat rahat oturuyayım görüşürüz ben kaçtım

oldumu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…