Gunaydin cnm
superrtbir oturmaya bir litre iciyodum mirroya hamileyken adanadan geliyidi salgamim
Cnm ikisindede tum adet belirtilerini yasadim ozellikle kasik agrisi geldi gelecek derken bebek geldi belirtilere hic takilma miracta goguslerim tam fostu neredeyse hic sisip acimadi gebelik boyunca
bizde internetten izliyoruz ramazanda başladık eşimle izlemeye şimdi izinli günlerinde 2..3 bölüm izliyoruz gerçekten insan herşeyi unutuyor izlerken
yani senin babanmı bebeğim diye seslendi
yinede kadına bıraksaydın canından kıymetlimi yada bizim oranın tabiriyle (gıymatlımı)
biz internetten izliyoruz bende 2 kez izlemiştim bu 3. oluyor
eşim ilk kez izliyor o zamanlar akşamları çalıştığı için izleyememişti
eşime diyorum arada izleyecen bu filmi diye
sen şalgama baya baya aşeriyosun
aramızda kalsındaki hüsne gibi sürekli yeşil soğan yiyor bir ara yememiş çocuk kımıldamıyor diye korkmuştu
yeşil soğanı yiyince bebek kımıldamıştısende şalgamı eksik etmezsin yanından
ilaçlardan olabiliyor yani benim ilaçların etkisiyle oluyordu
ama işte bilsekte her belirtiyi acaba diye kafamızı kemiriyor
ama inşallah hamileliktendir
Gormedim ama seni ben yazarkene gelmissinGörmedimnazemir, post: 37697212, member: 249001"]
Mirro uyansin carsiya gidecik
Akşamda arkadaş yemeğe cagirdi
Sonra duymadik görmedik bu kiz nerde demeyin
Gormedim ama seni ben yazarkene gelmissinGörmedimnazemir, post: 37697212, member: 249001"]
Asagida online gorunmiyonki
Kahvalti yaptik dus aldikmutfagi topladim mirroyu doyurdum uyuttum herifle kaave ictik git yat dinlen dedim bende tv izliyom
ben gidip evimi toplayım sonrada bi film açar örgümü örerim
Mirro uyansin carsiya gidecik
Akşamda arkadaş yemeğe cagirdi
Sonra duymadik görmedik bu kiz nerde demeyin
Saraaaaaa islerini yavaş yavaş yap bebekleri yorma cnm
bıraksan bende içecem bir litreyi çok hoşuma gidiyo acısızını seviyom ben sen nasıl seviyodun
demek miraçta seninde göğüslerin şişmedi bu bana umut oldu biliyomusun bende acaba şişmediyse ters bi durummu var diye düşünmeye başlamıştım sağol sevincim ya kasık ağrısı bel ağrısı bendede var sabah iki dakka bulaşıkları makinaya koydum belimin ağrısından duramadım gittim yarım saat uzandım
inşallah bebektendir canım şalgam suyu çok hoş yaaa kızımmı olacak ye ekşiyi çıkar ayşeyi misali ama benim canım tatlıda istiyo bir kızım bir oğlummu olacak acaba hayali bile güzel iki gün daha hamileyim inşallah devamı gelir
afiyet olsun canım ne izliyon tv de
kolay gelsin canım
oooh sefan olsun canım en güzelini yapıyosun
yavaş yavaş yapıyom canım onlar beni bırakmasın ben onları hiç yorarmıyım
nazocum sanırım çevrimiçi durumum görünsün kısmındaki tik işaretini kaldırmışsın çünkü aşağıda ismin görünmüyo yukarıda sağ üst köşede nazemir yazan yere tıkla en aşağıda solda çevrimiçi durumum görünsün var orayı işaretlersen ismin görünür
oldumu acaba
bende diyecektim ben görünmezimmi diye trip yapacaktım bide
hala aşağıda ismin görünmüyo çevrimiçi durmunun yanındaki kutuyu işaretledinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?