Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Hosbulduk saracim
Mirac gittigimiz yeri burnumuzdan getirdi bir agit kiyamet kimse ellemesi bakmasi saat 9 da zor kactik

bu zamane çocukları hep öyle benim yeğenimde öyle yapıyo annemler dün gece oturmasına gitmişler burunlarından getirmiş kimse almasın ellemesin istiyomuş yaygarayı basıyomuş halasının kuzusu

yaglayinca az da tuz at super oliyi
Saol cnm insallah sende iki tane alirsin qrabaniz varsa . evde araba var tek biryere gidemiyordum miraci tutan yoktu iyi oldu saol

arabamız var canım inşallah tutunurlar bebeklerimde onlara herşeyin en güzelini alacam bi gelseler hayırlısıyla

kendime sallama çay yaptım kekle çay içiyom gerçi sen sallama çay sevmiyon ama demlemeyede üşendim valla istersen bi fincanda sana çay yapayım sevincim

Allah muhabbetinizi artirsin iyi kaynatmissiniz okudum ama yazamadim iki gundur kafami kasiyacak vaktim yok evdede esimin kardesi var misafir yatili... Sara cim yazamadim cok sevindim insallah 9 ay sonra kucaginda olur miniklerin basaks canim kolay gelsin sizin islerdezor isler simdi git gel kiz aal.ak kolay degil tabi..lavanta kokulum sevincom derin nazemir ne yazacagimi bilemedim iki gundur yazmadim ya motor sogumus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…