Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Canim haktan hayirlisi insallah kendiliginden gelir bebeklerin çok ama çok üzüldüm çok umutluyduk Rabbim büyük çok büyükseninde imtihanin boyleymis cnm sabret sukret pes etme rrabbim versin insallah

Niye eksik ise yaramaz olasin öyle düşünme canim Allahim kucagini bos birakmasin hic kimsenin bu imtihandan sabirla sukurle geçebilmeyi nasip etsin bunu unutturacak keder vermesin

canim üzülme desemde üzüleceksin. Bende üzüldüm bende pozitif hissediyordum. Ama Allahtan hayırlısı. Sonuçta Rabbim büyük. Neden tutunmadiginin nedenlerini araştırmak lazım. Tabi ki sende anne olacaksın. Canim benim yaaa. Bende o kadar düşük yaşadım kendimi bende çok çaresiz ise yaramaz hissetmistim. Ama çok yanlış. Çünkü doğru zaman degilmis. Seninde öyle zamanını bekle sabir ve dua ile inşallah.

saram canım benim güzeli,üzülmekte çok haklısın,ama ne yapalım kuzum bunlar bizim isteyerek yada elimizde olduğu için yaşadığımız şeyler değil..elbette bizim bilmediğimiz bir sürü hayırlar vardır....canım benim üzüntünü elbette yaşa ağla bağır nasıl rahat edeceksen ama ne olur kendini çok helak etme eksiklik ne demek aksine sabrından ve inancından dolayı çok değerlisin canım arkadaşım....çok üzüldüm canım benim..RABBİM sana sabrını verecek ve bebeğin inşaallah kendiliğinden gelecek...

Beterin beteri var kaç tane düşük yasadim hic bir söz seni teselli etmez ama olupta kaybetmek daha da aci cnm zamanini beklicez hepberaber bizde seninle sabir dua

Sara'cim erken belki bunu söylemek ama tutunamamasinin altında yatan nedenleri araştırmanin daha iyi olacağını düşünüyorum. Hem bu senin dikkatini de dagitacakdir. Kafanı şuanda buna yorarsan belki üzüntun daha da hafifleyecek inşallah. Rabbime Yalvar O er yada geç kabul edecek dualarıni canim.

Canim haktan hayirlisi insallah kendiliginden gelir bebeklerin çok ama çok üzüldüm çok umutluyduk Rabbim büyük çok büyükseninde imtihanin boyleymis cnm sabret sukret pes etme rrabbim versin insallah

Niye eksik ise yaramaz olasin öyle düşünme canim Allahim kucagini bos birakmasin hic kimsenin bu imtihandan sabirla sukurle geçebilmeyi nasip etsin bunu unutturacak keder vermesin

çok üzüldüm canım çok ama çok sıkıldı

Beterin beteri var kaç tane düşük yasadim hic bir söz seni teselli etmez ama olupta kaybetmek daha da aci cnm zamanini beklicez hepberaber bizde seninle sabir dua

hepiniz ne kadar iyi insanlarsınız çok içten samimi sıcak insanlarsınız iyi ki varsınız iyiki benim dostlarım arkadaşlarımsınız sabahtan beri merak etmişsiniz sabah erkenden kalktık doktorum bulunduğum ilçenin il merkezinde olduğu için ancak saat 9 da vardık hastaneye kan verdik sonra ben çarşıya gitttim eşimle hastanede beklesem kalbim dayanmazdı biraz gezdik alışveriş yaptık o yüzden size yazamadım ama size müjdeli haberi yazarım diye düşündüm çünkü dualarınızın benimle olduğunu biliyodum ama olmadı kısmet değilmiş sevinmek bana bugün harammış bu sefer çok umutluydum doktorumda çok pozitifti tedavimde çok güzel gelişmişti ama bebeklerim beni istemediler ben onlar benimleler diye iş yaparken yemek yaparken onlarla konuşurken demek kendi kendime konuşuyormuşum heyecanla babamıza yemek yapalım sofrayı hazırlayalım annecim diyodum onlara sabahlar günaydın diye ilk onlarla konuşuyodum ama ben hep kendi kendime konuşmuşum onlar beni hiç istememiş

bunu araştıracam canım çünkü herşey bu kadar güzel giderken tutunmada sorun yaşanıyorsa mutlaka bir sebebi vardır bunun peşini bırakmayacam kendimi iyi hissedince

Saracımm nasipten ötesi olmuyor maalesef
Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler
dualara devam üzülme lutfen

[QUOTE="sara_28, post: 37733515, member: 238peşiniunu araştıracam canım çünkü herşey bu kadar güzel giderken tutunmada sorun yaşanıyorsa mutlaka bir sebebi vardır bunun peşini bırakmayacam kendimi iyi hissedince[/QUOTE]
Kesinlikle arastir canim arkandayiz birakma pesini

Belki de onlar seni çok istedi birşeyler engel olup duruyor sebebini arastirmak lazim cnm hicbir evlat anneyi birakmak istemez. En son dusugumde bebegimin kalbi durmuştu ve o halde bile 5 gün direndi beni bırakmamak için o kadar iğne ilaç fitil bir turlu ayrılmak istemedi en son kkonuştum onunla vedalastim önce sen biraktin beni dedim bir saat sürmedi düştü offff neleri hatirlafim ben yaaa

Saracımm nasipten ötesi olmuyor maalesef
Mevla görelim neyler neylerse güzel eyler
dualara devam üzülme lutfen

aynen başakcım nasipten ötesi yok

yeminlen ağlayarak okudum sana da kötü anılarını hatırlattım özür dilerim ben onları çok istemiştim hayallerini kurmuştum gelselerdi onların gözlerinin içine bakacaktım ne isteseler yapacaktım geceleri uykusuz kalmak günlerce banyo yapmamak yemek yiyememek umurumda olmazdı yeterki gelselerdi 40 yaşındayım sevinç ben ne zaman anne olacam olsamda onların büyüdüğünü okula gidişlerini askere gidişlerini evlenmelerini görebilecekmiyim aklımda türlü türlü sorular korkular

ah canım yaa yaşayan bilir içinin ne kadar yandığını
Allah yardımcın olsun
kendiliğinden gelirler inşallah

Allahim bir mucize göstersin kendiliğinden gelsin insallah saglikla sihhatle cnm dua dua dua başka elimizden ne gelirki

ne diyeceğimi bilmiyorum, çok üzgünüm çok fazla karşılaşıp muhabbet etme imkanımız olmadı seninle ama kaç gündür 2 dk da olsa girip sonuca bakıyordum.. Allah büyüktür, inşallah en doğru zamanda gelir bebeğin, çok sabrettin ama dayanmaktan başka çare yok, takdir-i ilahi işte bazen bizim elimizde olmuyor hiçbirşey..allah ol desin olur, o gün inşallah çok geçmeden gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…