İkinci sezeryan daha gec iyilesiyor cnm dogumdan sonra iyi bak kendinederin_35 .!.:Peşinden kosturtuyi beni daha yeni oturduk. Herif gelseydi o bakardı biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Karnım dikisime baskı yapiyor
Allah nasip ederse sağ salim kucağıma alayımda inşallah canimİkinci sezeryan daha gec iyilesiyor cnm dogumdan sonra iyi bak kendine
eşimle yürüyüş yapıp geldik temiz havada yürümek iyi geldi hava soğuktu ama ben hiç hissetmiyodum hatta hırkamın önünü açtım soğuk hava içime işledikçe çok hoşuma gitti sanki ateşin içinde yanarken serin sulara atlarsınız ya öyle hoşuma gitti şimdi çok erken ama uykum var iyi geceler kızlar
Kıyamam sana... iyi yapmışsınız yürüyüşe cikmakla.. bende çok severim yürüyüşü...eşimle yürüyüş yapıp geldik temiz havada yürümek iyi geldi hava soğuktu ama ben hiç hissetmiyodum hatta hırkamın önünü açtım soğuk hava içime işledikçe çok hoşuma gitti sanki ateşin içinde yanarken serin sulara atlarsınız ya öyle hoşuma gitti şimdi çok erken ama uykum var iyi geceler kızlar
oy yirim onuYurutece bindiği gibi abisinin odasina koşuyor ordami dersmi calisiyor acaba diye birde gel abisi gel diyince kapilara bakiyor kuzum ya
seninle ilk konuştuğumuzda ben südiyen alıyodumSaranin tlf bilen varmi
Basak olsa hemen arardim
Ne ssörfü kiz Abim vardi uyuyordum miraclaSevos uyudünmu? Yoksam sorfdemisin?
Ewet iyi hatirliyom elin ayagina dolandiydioy yirim onu
abisi onun için Bi eğlence
seninle ilk konuştuğumuzda ben südiyen alıyodum
emzirme südiyeni
İsrarla isteyin diyor rabbim israrla calinan kapi acilirmiszamanı gelmemiş bişey için hiç Bi güç birşey yapamıyor.
çok istediğimiz birşeyin neden olmadığının sırlarını bilmemiz çok önemli
dua zamanı diye bişey var
bazen birşeyi çok istiyoruz o şey için dua ediyoruz dua ediyoruz
Allah ta dua etmemizi istiyor
dua ettiğimiz şey olmuyorsa duanın zamanı bitmemiş demekmiş.
yani o şey için edilecek duanın zamanı bitmemiş.
dua etmeye devam etmemiz gerektiğini anlıyoruz.
Saracımm canımm Bi gün bebeğin olacaksa eğer Rabbim yazdıysa onu kaderine zamanı gelmemiş demekki. Olacak ama . 40lı yaşlarda anne olan çok kişi var.
ama yinede insanın içinde ya hiç Bi zaman olmazsa korkusu oluyor.
Allah yardımcın olur ferahlık versin bu sıkıntına
inşallah çok bekletmez Rabbim
Allah (cc) vermeyi istemesydi
istemeyi vermezdi
aminnnnnYeni bi gün yeni umutlarla doğdu inşallah..
Rabbim hasretimizi dindirsin.
aminnnn..Sağol bitanem. Inşallah. Diyorum yaa Allahım bu yolda kimseyi bekletmesin sinamasin.. evlat hasreti ve acısını kimseye yaşatmasin inşallah..
çok sağol canim. Inşallah. .
çok doğru şeyler yazmışsın başakçım...zamanı gelmemiş bişey için hiç Bi güç birşey yapamıyor.
çok istediğimiz birşeyin neden olmadığının sırlarını bilmemiz çok önemli
dua zamanı diye bişey var
bazen birşeyi çok istiyoruz o şey için dua ediyoruz dua ediyoruz
Allah ta dua etmemizi istiyor
dua ettiğimiz şey olmuyorsa duanın zamanı bitmemiş demekmiş.
yani o şey için edilecek duanın zamanı bitmemiş.
dua etmeye devam etmemiz gerektiğini anlıyoruz.
Saracımm canımm Bi gün bebeğin olacaksa eğer Rabbim yazdıysa onu kaderine zamanı gelmemiş demekki. Olacak ama . 40lı yaşlarda anne olan çok kişi var.
ama yinede insanın içinde ya hiç Bi zaman olmazsa korkusu oluyor.
Allah yardımcın olur ferahlık versin bu sıkıntına
inşallah çok bekletmez Rabbim
doğru..Allah (cc) vermeyi istemesydi
istemeyi vermezdi
amin canım...Yeni bi gün yeni umutlarla doğdu inşallah..
Rabbim hasretimizi dindirsin.
ewet gider...Bugün aksam arkadasin annesigile gidecez kardeşine nisan taklidi hayirli olsuna gidecem hediye felan gidermi sizin adetlerde
Gunaydin gel cay icekgünaydınnnnn...
aslında çoğu insan nişan hayırlamasına giderken hediye götürmüyor ama ben öyle eli boş gidemiyorum..çok büyük bir şey götürmene gerek yok,sana ev hediyeleri gelmemişmiydi açılmamış güzel bişeyler varsa götürebilirsin,neler var senin aklında yada evde say bakim,yanınada tatlı yaptırıp gidersin..Beydosss ne götüreyim kizzzz
bende içiyorumGunaydin gel cay icek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?