Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım benim sende iyiki varsın bende kendi adıma seni tanımaktan çok mutluyum,bende 7 kez kaybettim bebeklerimi ve senin şu anda neler hissettiğini çok yakından biliyorum..bizi bizden başkası anlayamaz..
bunu araştıracam canım çünkü herşey bu kadar güzel giderken tutunmada sorun yaşanıyorsa mutlaka bir sebebi vardır bunun peşini bırakmayacam kendimi iyi hissedince
çok güzel ve yerinde bir karar vermişsin,canım kendine gelince hemen uygula..tedbir kuldan ,takdir HAKTAN...

saram ya inan bana bende hergün aynı sorularla boğuşuyorum tabii eşimide aynı şekilde düşünüyorum ve birden vazgeçmek geliyor aklıma..ama sonra öyle bir dürtü uyanıyorki içimda hadi diyorum tamam son kez bir daha deneyim,bakalım ne olacak diye ..RABBİM inşaallah bebeğini gönderiri ve size uzuuun sağlıklı ömür verirde çocuklarının herşeyini görebilirsin...

saracım çok üzüldüm inan ama elimden senin için dua etmekten başka bişey gelmiyor
ne desem üzüntünü hafifletemem
ama kendini hazır hissettiğinde dondurulmuşlarla yoluna devam edeceksin hiç değilse onlar var ve dondurulmuşta şans daha yüksek benim bildiğim

Benim kuzenim de 43 44 yaşlarında bi kaç ay önce tüp bebek yaptı tutmadı. Bi kaç ay sonra yine deniycekler. Allahım inşallah ona da sarà'ya da verir bebeklerini.
Bu 5. Denemesi falan olmasi lazim içlerinde biri tuttu o da düşük oldu 5 aylıkken.

geçmiş olsun çok üzücü,RABBİM sabrını versin inşaallah oda kavuşur tez zamanda bebeğine...

Çok gecOTE="derin_35, post: 37738187, member: 293429"]Benim kuzenim de 43 44 yaşlarında bi kaç ay önce tüp bebek yaptı tutmadı. Bi kaç ay sonra yine deniycekler. Allahım inşallah ona da sarà'ya da verir bebeklerini.
Bu 5. Denemesi falan olmasi lazim içlerinde biri tuttu o da düşük oldu 5 aylıkken.[/QUOTE]
Cok geçmiş olsun cnm tez zamanda Rabbim versin insallah

geçmiş olsun çok üzücü,RABBİM sabrını versin inşaallah oda kavuşur tez zamanda bebeğine...
Sağol bitanem. Inşallah. Diyorum yaa Allahım bu yolda kimseyi bekletmesin sinamasin.. evlat hasreti ve acısını kimseye yaşatmasin inşallah..

Cok geçmiş olsun cnm tez zamanda Rabbim versin insallah
çok sağol canim. Inşallah. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…