Miraci doyurdum cnm yemeğebakiyorum sen nnasilsin yerlestinmi bebis nasilsevinç napıyosun?
iyim bende, yavaş yavaş yerleşiyorum..3 günüm kaldı doğum iznim için onu bekliyorum...Miraci doyurdum cnm yemeğebakiyorum sen nnasilsin yerlestinmi bebis nasil
canım benim sende iyiki varsın bende kendi adıma seni tanımaktan çok mutluyum,bende 7 kez kaybettim bebeklerimi ve senin şu anda neler hissettiğini çok yakından biliyorum..bizi bizden başkası anlayamaz..hepiniz ne kadar iyi insanlarsınız çok içten samimi sıcak insanlarsınız iyi ki varsınız iyiki benim dostlarım arkadaşlarımsınız sabahtan beri merak etmişsiniz sabah erkenden kalktık doktorum bulunduğum ilçenin il merkezinde olduğu için ancak saat 9 da vardık hastaneye kan verdik sonra ben çarşıya gitttim eşimle hastanede beklesem kalbim dayanmazdı biraz gezdik alışveriş yaptık o yüzden size yazamadım ama size müjdeli haberi yazarım diye düşündüm çünkü dualarınızın benimle olduğunu biliyodum ama olmadı kısmet değilmiş sevinmek bana bugün harammış bu sefer çok umutluydum doktorumda çok pozitifti tedavimde çok güzel gelişmişti ama bebeklerim beni istemediler ben onlar benimleler diye iş yaparken yemek yaparken onlarla konuşurken demek kendi kendime konuşuyormuşum heyecanla babamıza yemek yapalım sofrayı hazırlayalım annecim diyodum onlara sabahlar günaydın diye ilk onlarla konuşuyodum ama ben hep kendi kendime konuşmuşum onlar beni hiç istememiş
çok güzel ve yerinde bir karar vermişsin,canım kendine gelince hemen uygula..tedbir kuldan ,takdir HAKTAN...bunu araştıracam canım çünkü herşey bu kadar güzel giderken tutunmada sorun yaşanıyorsa mutlaka bir sebebi vardır bunun peşini bırakmayacam kendimi iyi hissedince
saram ya inan bana bende hergün aynı sorularla boğuşuyorum tabii eşimide aynı şekilde düşünüyorum ve birden vazgeçmek geliyor aklıma..ama sonra öyle bir dürtü uyanıyorki içimda hadi diyorum tamam son kez bir daha deneyim,bakalım ne olacak diye ..RABBİM inşaallah bebeğini gönderiri ve size uzuuun sağlıklı ömür verirde çocuklarının herşeyini görebilirsin...aynen başakcım nasipten ötesi yok
yeminlen ağlayarak okudum sana da kötü anılarını hatırlattım özür dilerim ben onları çok istemiştim hayallerini kurmuştum gelselerdi onların gözlerinin içine bakacaktım ne isteseler yapacaktım geceleri uykusuz kalmak günlerce banyo yapmamak yemek yiyememek umurumda olmazdı yeterki gelselerdi 40 yaşındayım sevinç ben ne zaman anne olacam olsamda onların büyüdüğünü okula gidişlerini askere gidişlerini evlenmelerini görebilecekmiyim aklımda türlü türlü sorular korkular
bende yeni çay koydum canım yemek, yemek bile istemiyorNapiyorsunuzabim bizde yemek yedik cay icecez
hiç işte boş ,boş bakıyorum wallaNapiyosunuZ?
Bende aynı öyle....hiç işte boş ,boş bakıyorum walla
geçmiş olsun çok üzücü,RABBİM sabrını versin inşaallah oda kavuşur tez zamanda bebeğine...Benim kuzenim de 43 44 yaşlarında bi kaç ay önce tüp bebek yaptı tutmadı. Bi kaç ay sonra yine deniycekler. Allahım inşallah ona da sarà'ya da verir bebeklerini.
Bu 5. Denemesi falan olmasi lazim içlerinde biri tuttu o da düşük oldu 5 aylıkken.
Aynennnnbende yeni çay koydum canım yemek, yemek bile istemiyor
NapiyosunuZ?
Sağol bitanem. Inşallah. Diyorum yaa Allahım bu yolda kimseyi bekletmesin sinamasin.. evlat hasreti ve acısını kimseye yaşatmasin inşallah..geçmiş olsun çok üzücü,RABBİM sabrını versin inşaallah oda kavuşur tez zamanda bebeğine...
çok sağol canim. Inşallah. .Cok geçmiş olsun cnm tez zamanda Rabbim versin insallah
Mirro efendi ne yapiyo kız?
Uyuyordu geri uyandi oyuncak oynuyor alis napiyiMirro efendi ne yapiyo kız?
Peşinden kosturtuyi beni daha yeni oturduk. Herif gelseydi o bakardı biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Karnım dikisime baskı yapiyorUyuyordu geri uyandi oyuncak oynuyor alis napiyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?