Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Dunden nohut yemegim kalmisti gidiyim bir bulgur pilavi yapiyimda olurya yimege goturmez herif sapalak gibi kalmiyim oglanla eve gelirken markete girdiydik cikolata alip yidiydim yimez olaydim midem bulaniyiii igrenccc cicuklarin cok sevdigi ulker penguin midir ne zikkimsa

Herif yedi bucukta geliyi kaciyom ben prtaligi duzeltip pilavi koyim beni boyle yakalamasin cok utanirim cokkkk

Hediyem hazir kek sogusun kremasini dokecem mirro nun cantasi hazir hakaninkiyafetide birde bu kadar kostururkenhakanin oodevini yaptirdim

maşallah arkadaşıma

Seviyorum senide buz bebeklerinide

bende seni valla

güle güle kullan saçlarını eminim çok yakışmıştır sana

işi uzarsa kalıyo el değila
doktor Bi dahaki ay gel deyince niye dursun evi ocağı kocası var.

inşallah

inşallah çok beklemezler bebeklerine kavuşurlar canım

hadi demiyeyim barii
Baso sende yazip durma sole seyler aaa her wc ye girdigimde sen aklima geliyon wc de seni hayal ediyom aaa
nasıl hayal ediyon
her abur cuburu yemeyin böyle,kız bu mide bulantısı reflün varsa ondanda olabilir..
git yap bari,herif kadın uğraşmış yemek yapmış desin,sen bu gece nasıl uyucan bakalım uykunu aldın alacağın kadar

midende gastrit varmı canım çikolata iyi gelmez çünkü gastrite

sevinç burda değilsin ama ben yinede sorayım evde dereotu kalmamış onun yerine nane koysam yakışırmı kabak salatasına

sevinç burda değilsin ama ben yinede sorayım evde dereotu kalmamış onun yerine nane koysam yakışırmı kabak salatasına
sevinç daha iyi bilir tabi ama bence yakışır,ayrıca ben naneyi daha çok sewiyorum..bu sefer naneli yap bidahakinede dereotuyla denersin,bizede yazarsın hangisi daha iyi olmuş diye

Ne uykumu almasi kiz ayakta zor duruyom hala dun gece otururken biri geldi butun gucumu cekti sanki birden bir uyku basti yataga zor gittim sabah kalktim gecmemis aksamuzeri uyandim oglani aldim geldim hala esniyom cigeri yesek sonra yine yatsam cok tatli bi uykum var gazozuma bisey mi attilar ki baso elinde tilefon klozete dusmemek icin yandan tutmus bi yandan direnip bi yandan tkb olarak buraya laf yetistirirken komsularda ellerindsesin kaynagini ariyip ilerdeki caddede yol calismasi var saniyorlar

sevinç daha iyi bilir tabi ama bence yakışır,ayrıca ben naneyi daha çok sewiyorum..bu sefer naneli yap bidahakinede dereotuyla denersin,bizede yazarsın hangisi daha iyi olmuş diye

canım senin mesajını şimdi gördüm bende emin olamadığım için nane de koymadım ama çok güzel olmuştu gerçekten tam diyetlik içinde yağda yok ooooh artıkın sürekli yaparım ben bunu bigün havuçlu bigün kabaklı

ben başağın gelinleri sandımdı yanlışlıkla yazdı sandımdı

Nazom

gercekdende salgam icmedinmi HEC?
Bende severim ama kola kadar deel

hayır hiç içmedim bizim oralarda şalgam pek bilinmediğinden heralde alışkanlık yok bende merak edip içmemişim
aynen yaaaNazom deroşla mı yattın bu gece

bende bu şekilde yapıyorum boşuna kızartmakala uğraşıyormuşum önceden

valla bende bilemiyorum genç bir adam bu kadar zaman ihmal edilirse nolur

yine kızartıyosun ama dimi.
haşlıyomusun yoksa

arkana bakmadan dön evine mazallahne olur ne olmaz

bende elimle sürüyorum yağı, fırçada iyi fikirmiş ama benim fırçam yok eskidi diye atmıştım

Yürüyüşe çıktık oğlumla dönüştede markete uğradım..... biraz alışveriş yaptım. Eve geldik şimdi uzaniyom yorulmuşum...

oooh iyi yapmışsın canım

bizde yürüdük geldik eşimle çok iyi geldi yürüyüşe giderken midem ağrıyodu gelirken geçti yürümek iyi geldi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…