wcdeyim su döküyom
Haşlama yerim canım tereyağını sevmiyorum zaten
Gerçek gibi olmasada gel sarilalim
Hediyem hazir kek sogusun kremasini dokecem mirro nun cantasi hazir hakaninkiyafetide birde bu kadar kostururkenhakanin oodevini yaptirdim
Seviyorum senide buz bebeklerinide
ya ben cevizi sade yemeyi seviyorum böyle yemeklerde ve salatalarda yiyemiyorum..ma güzele benziyor bende denerim belki,yoğurtu taşa döksen yerim
e kilo verme o zamn madem böyle güzelsin
saçımın uclarından kestirdim,kardeşimde arayınca ıspanaklı börek yaptık çayla birlikte diye ,kuafördende anama gittim
bende çok gülmüştüm
ay canım inşaallah çektiği bu zorlukların mükafatını alır yengen...
yuh mu diyeyim maaşşallah mı şaşırdım
sıhhatler olsun
ben havuçla yapmıştımama cevizsiz
iyiiisende iadeyi ziyarete gidersin bir ara
işi uzarsa kalıyo el değila
doktor Bi dahaki ay gel deyince niye dursun evi ocağı kocası var.
inşallah
hadi demiyeyim bariicok guzel ve saglikli canim afiyet olsun
Kocisim bitanedir sagolsun aksam geliyim bakariz dedi bana mi bakicak acaba icabima mi bakacak neye bakacak bu herif :))
ayy sorma kuzum ya bizimkilerde ne var ekmekte diyip yediler onlar yidikce ben ogurdum nasil farketmediler hala inanamiyorum
yuh denir aslinda ama sen dimezsin ki bana oyle der misin ki ?
nasıl hayal ediyonBaso sende yazip durma sole seyler aaa her wc ye girdigimde sen aklima geliyon wc de seni hayal ediyom aaa
her abur cuburu yemeyin böyle,kız bu mide bulantısı reflün varsa ondanda olabilir..Dunden nohut yemegim kalmisti gidiyim bir bulgur pilavi yapiyimda olurya yimege goturmez herif sapalak gibi kalmiyimoglanla eve gelirken markete girdiydik cikolata alip yidiydim yimez olaydim midem bulaniyiii igrenccc cicuklarin cok sevdigi ulker penguin midir ne zikkimsa
Dunden nohut yemegim kalmisti gidiyim bir bulgur pilavi yapiyimda olurya yimege goturmez herif sapalak gibi kalmiyimoglanla eve gelirken markete girdiydik cikolata alip yidiydim yimez olaydim midem bulaniyiii igrenccc cicuklarin cok sevdigi ulker penguin midir ne zikkimsa
sağol canım ...maşallah arkadaşıma
bende seni valla
güle güle kullan saçlarını eminim çok yakışmıştır sana
inşallah çok beklemezler bebeklerine kavuşurlar canım
sevinç daha iyi bilir tabi ama bence yakışır,ayrıca ben naneyi daha çok sewiyorum..bu sefer naneli yap bidahakinede dereotuyla denersin,bizede yazarsın hangisi daha iyi olmuş diyesevinç burda değilsin ama ben yinede sorayım evde dereotu kalmamış onun yerine nane koysam yakışırmı kabak salatasına
Ne uykumu almasi kiz ayakta zor duruyom hala dun gece otururken biri geldi butun gucumu cekti sanki birden bir uyku basti yataga zor gittim sabah kalktim gecmemis aksamuzeri uyandim oglani aldim geldim hala esniyom cigeri yesek sonra yine yatsam cok tatli bi uykum var gazozuma bisey mi attilar kihadi demiyeyim barii
nasıl hayal ediyon
her abur cuburu yemeyin böyle,kız bu mide bulantısı reflün varsa ondanda olabilir..
git yap bari,herif kadın uğraşmış yemek yapmış desin,sen bu gece nasıl uyucan bakalım uykunu aldın alacağın kadar
sevinç daha iyi bilir tabi ama bence yakışır,ayrıca ben naneyi daha çok sewiyorum..bu sefer naneli yap bidahakinede dereotuyla denersin,bizede yazarsın hangisi daha iyi olmuş diye
Baso sende yazip durma sole seyler aaa her wc ye girdigimde sen aklima geliyon wc de seni hayal ediyom aaa
Ayy sen çok yaşa nazom emi!!!kız basosun babası deil onu diyen gelinlerinin babası gelinine çağırmış ben yazsaydim basos,sevos,ve beydos üçlüsü benimle dalga gecerlerdi demi Gümüşhane'li
Offff seviyom sizi benim sonum ne olacak böyle yaaaakoltuguma sıkı sıkı tutundum, ama çekip kaldırmaya çalışıyolar beni
Nazom
gercekdende salgam icmedinmi HEC?
Bende severim ama kola kadar deel
aynen yaaaNazom deroşla mı yattın bu gece
inşaallah canım inşaallahhh
he doğru söylüyon canımın gıymatını hiç bilmedim ben zati,kadın tutmuşum oturaydım ya bir güzel yookk olurmu bende dönecem onunla
ay hüsne de gerçekten ne soğan yiyor am çubuk kraker gibi
kız gelinin babası kendi gelinlerine demiş bebeğim diye
gezgincii yine çicuku huzursuz edecen
heee yokkk
ewet kullandım
aaa nazo hiç şalgam içmemişmi gözümden kaçmış görmemişim
nazocum bu harika lezzeti tatmalısın tabbii güzel şalgamı bulursan,kız derin sen o pis kolayı içmeye dewam et,çicuk kafein bağımlısı olacak senin yüzünden
heeee
deroş bulaşıcı bir şeyyy
kızlar bu arada ilk kez karnıyarığı patlıcanları fırçayla yağlayarak yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisinde fırınladım çok harika oldu ben ya yağda kzartıyodum yada suda haşlıyodum ama böyle çok lezzetli oldu bundan sonra böyle yaparım
valla bende bilemiyorum genç bir adam bu kadar zaman ihmal edilirse nolur
yine kızartıyosun ama dimi.
haşlıyomusun yoksa
yok canım haşlamıyorum patlıcanları yıkıyorum kağıt havluyla kuruluyorum karnıyarıklık olarak hazırlayıp bi kase biraz sıvı yağ koyuyorum bir fırça yardımıyla patlıcanların her yerine yağ sürüyorum sonra fırın tepsisine yağlı kağıt serip patlıcanları diziyorum fırını ısıtıp tepsiyi fırına sürüyoru 10 -15 dakika sonra patlıcanlar kıymalı içle dolmaya hazır hale geliyo yağı fırçayla sürdüğün için çok yağ çekmemiş oluyo oysa kızartsan bayağı yağ çeker inşallah anlatabilmişimdir
Yürüyüşe çıktık oğlumla dönüştede markete uğradım..... biraz alışveriş yaptım. Eve geldik şimdi uzaniyom yorulmuşum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?