Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sarammmm canım benim oh beee seni böyle görmek beni o kadar rahatlattıki anlatamam inan bana çok ama çok sewindim arkadaşım...yanındayız dewam et vazgeçmemenede ayrıca hayran kaldım
tedavin hayırlı olsun caydıncım vazgeçme RABBİNE sığın yoluna dewam et,elalemde konuşsun dursun işleri bu zaten...
Cnm insanlar neler neler yasiyor pesss yokkk istiyorsan pes etmeyeceksin o elalem denen orgutu duyma herşeyi takatsan zaten sonuca ulasamazsin kalk silkelen saranin msjini oku pes yokkkk
mesela ben dimi sevinç,neler yaşadım ah ahhh..ama RABBİM beterinden korusun..

İnsallah erken kalkarsa daha havuçlu kek var yapilacak
erken kalktımı
Evet bisiycigim yokmus kendimden suphe ettirdiler furindan o gun ekmek alan herkes sikayet etmis firincida ogun ekmeklerde sorun oldugunu kabul etmis ozur dilemis
kız iyiki zehirlenmediniz,geçmiş olsun
Menu

Kavurmali domatesli bulgur pilavı
Cacık
turşu

Yeter çok bile
ellerine sağlık,deroşum ne oldu kız canın mı sıkkın senin
güzel diyet ama haşlanmış yumurtayı her gün yiyebilirsin,hem protein hemde tok tutuyor kayısı kıvamında ekmeksiz yenen bir yumurta kilo aldırmaz canım..

Hamile olmayanın sen

Sihhatler olsun

Sara o tarif seviyosan kerevizlede harika oluyor havucla da iyi oluyiii

Tamam canım denerim

vazgeçmek bize yakışmaz canım beni bekleyen üç tane buz bebeğim var onlar için iyi olmalıyım güçlü olmalıyım

yumurtayı çok severim zaten kilo yazmazsa yerim valla

ya ben cevizi sade yemeyi seviyorum böyle yemeklerde ve salatalarda yiyemiyorum..ma güzele benziyor bende denerim belki,yoğurtu taşa döksen yerim
Bu arada Komsum çok guzellesmissin dedi çok zayiftin iyi olmuş dedi diyetteyim diyemedim
e kilo verme o zamn madem böyle güzelsin
saçımın uclarından kestirdim,kardeşimde arayınca ıspanaklı börek yaptık çayla birlikte diye ,kuafördende anama gittim
bende çok gülmüştüm

ay canım inşaallah çektiği bu zorlukların mükafatını alır yengen...
Offf butun gun uyudum aksam plmus bittim ben nasol oldu anlamadim biraksalar uyurum hala herifi kandirabilsemde disari yimege goturse bari fosur fosur uyumusum yaaaa
yuh mu diyeyim maaşşallah mı şaşırdım
BaF's maşallah

Sevinco sana da kuzum birsürü is görmüşsin canim kek istedi ama yok Mars cikolata yiyecem. Yaninada kolabelki

sıhhatler olsun
Sara o tarif seviyosan kerevizlede harika oluyor havucla da iyi oluyiii
ben havuçla yapmıştımama cevizsiz
Erken kalkti sohbet ettik iyiydi
iyiiisende iadeyi ziyarete gidersin bir ara

vazgeçmek bize yakışmaz canım beni bekleyen üç tane buz bebeğim var onlar için iyi olmalıyım güçlü olmalıyım

yumurtayı çok severim zaten kilo yazmazsa yerim valla
oyyyy o buz bebeklerini sevsinlerşu anda yanımda olsan sımsıkı sarılırdım sana wallaa...
ye canım ye ama haşlama ye,tereyağında yaparsan kilo aldırır,ama günde 1 tane haşlanmış yumurta hiç bişey yapmaz aksine faydalıdır..

cok guzel ve saglikli canim afiyet olsun

Yat yat sonra herif yimeee götürsün
Kocisim bitanedir sagolsun aksam geliyim bakariz dedi bana mi bakicak acaba icabima mi bakacak neye bakacak bu herif :))

ayy sorma kuzum ya bizimkilerde ne var ekmekte diyip yediler onlar yidikce ben ogurdum nasil farketmediler hala inanamiyorum

Hamile olmayanın sen yok canim degilim ama haklisin olsam bu kadar uyurdum zaarr

Sihhatler olsun

Tamam canım denerim

yuh denir aslinda ama sen dimezsin ki bana oyle der misin ki ?

Haşlama yerim canım tereyağını sevmiyorum zaten

Gerçek gibi olmasada gel sarilalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…