ayy canımm valla ay parcası dedi basakım ama ayın tamamısın masallahhhbaktıysanızzz siliyommm
kızlar koyuyom bende haberiniz olaaaaaaaaaaa
zaten ayın tamamıyım şişkoyum kız inkar etmiyomkiiiiiayy canımm valla ay parcası dedi basakım ama ayın tamamısın masallahhhsaka saka banada esim yapar bu sakayı aklıma geldi cok sekersin o yanakları ısırasım geldi kuzum benimmmm
basak koyanmu gerckten yavrummmm :26::26::26:
anam ben resim yükleyemiyom kabul etmiyor artık ne kadar genişsem sığamadım avatara
bende bundada bir hayır vardır diyorum zorlamıyorum
ben geldimm,dişim ağrıyo karnım ağrıyoo
ağrıyomda ağrıyomm
tüp bebek fiyatı sordum 5300tl dediler..şimdide kalbim ağrıyoo
kurban olurum yaaa nasıl güldürdün beni burdakiler bana bakıooo
offfff dolunayım ya rapor çıkarınca 3,500-4000 iniyo diye biliyorum ama ist daki fiyatlar ne onu bilemem üzülme kuzum tamammı?ben geldimm,dişim ağrıyo karnım ağrıyoo
ağrıyomda ağrıyomm
anam ben resim yükleyemiyom kabul etmiyor artık ne kadar genişsem sığamadım avatara
bende bundada bir hayır vardır diyorum zorlamıyorum
yuhanziiii erenayy biz senle daha arkadaş olmamışmıyızzzzzzzz?
hani nerde erenayımm görmek istiyomm çekilinn kızlaaaaaaar
ne güzel gül sen hep
geçen günde denedim olmadı bugünde denedim olmadı demekki zorlamamam lazım
ben geldimm,dişim ağrıyo karnım ağrıyoo
ağrıyomda ağrıyomm
offfff dolunayım ya rapor çıkarınca 3,500-4000 iniyo diye biliyorum ama ist daki fiyatlar ne onu bilemem üzülme kuzum tamammı?
ben sığdımda senmi sığamıyon benden şişkomusun sen?
oyyyy kıyamammmm geçmiş olsun bebeğimmm...offf bayağ pahalıymış bea...
tatlım onuda sordum raporla 3500e geliyor ama rapor içinde devlette 3kez aşılma yaptrman lazım mışofffff dolunayım ya rapor çıkarınca 3,500-4000 iniyo diye biliyorum ama ist daki fiyatlar ne onu bilemem üzülme kuzum tamammı?
dolunay bak hemen kaldırcam hee
sağol canım:)
sorma yaa...naapsak mendil satan çocuklardan birinimi evlat edinsek...
tatlım onuda sordum raporla 3500e geliyor ama rapor içinde devlette 3kez aşılma yaptrman lazım mış
buda 7-8aylık bir zaman demek...bütün vaktimi aşılara ayıramayaacğım için (çalıştığım için) buda enaz 1-2sene demek...
iyice göçtüm yani..ağzımda dişler çekiliyo,saçlarımda beyazlar,ben bilmiyorum...yaşlandığımı söylüyor vücüdum ama ben onu kucağıma almadan yaşlılığı kabul etmiyorum...
sağol canım:)
sorma yaa...naapsak mendil satan çocuklardan birinimi evlat edinsek...
tatlım onuda sordum raporla 3500e geliyor ama rapor içinde devlette 3kez aşılma yaptrman lazım mış
buda 7-8aylık bir zaman demek...bütün vaktimi aşılara ayıramayaacğım için (çalıştığım için) buda enaz 1-2sene demek...
iyice göçtüm yani..ağzımda dişler çekiliyo,saçlarımda beyazlar,ben bilmiyorum...yaşlandığımı söylüyor vücüdum ama ben onu kucağıma almadan yaşlılığı kabul etmiyorum...
dur biraz daha bakimmm..canımmmmmmmmm benimmmmmm....nasıl nurlu bir yüüzn varr...
bitanemmm inşallah hep böyle gül tatlımmmmmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?