Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

zaten ayın tamamıyım şişkoyum kız inkar etmiyomkiiiii

anam ben resim yükleyemiyom kabul etmiyor artık ne kadar genişsem sığamadım avatara
bende bundada bir hayır vardır diyorum zorlamıyorum

yuhanziiii erenayy biz senle daha arkadaş olmamışmıyızzzzzzzz?

hani nerde erenayımm görmek istiyomm çekilinn kızlaaaaaaar

ben geldimm,dişim ağrıyo karnım ağrıyoo

ağrıyomda ağrıyomm

tüp bebek fiyatı sordum 5300tl dediler..şimdide kalbim ağrıyoo
offfff dolunayım ya rapor çıkarınca 3,500-4000 iniyo diye biliyorum ama ist daki fiyatlar ne onu bilemem üzülme kuzum tamammı?
anam ben resim yükleyemiyom kabul etmiyor artık ne kadar genişsem sığamadım avatara
bende bundada bir hayır vardır diyorum zorlamıyorum

ben sığdımda senmi sığamıyon benden şişkomusun sen?

ne güzel gül sen hep
geçen günde denedim olmadı bugünde denedim olmadı demekki zorlamamam lazım

sen zorla yinede tatlımmm...senide görelim...birbirimiz tanıyalım keşke yakından tanıma şansımız olsa görüşsek ne güzel olurduuuu...

ben geldimm,dişim ağrıyo karnım ağrıyoo

ağrıyomda ağrıyomm

tüp bebek fiyatı sordum 5300tl dediler..şimdide kalbim ağrıyoo

çok geçmiş olsun canım ya diş ağrısıda hiç birşeye benzemez

offfff dolunayım ya rapor çıkarınca 3,500-4000 iniyo diye biliyorum ama ist daki fiyatlar ne onu bilemem üzülme kuzum tamammı?

ben sığdımda senmi sığamıyon benden şişkomusun sen?

boyuma göre kiloluyum 42 bedenim

sağol canım:)

sorma yaa...naapsak mendil satan çocuklardan birinimi evlat edinsek...

oyyyy kıyamammmm geçmiş olsun bebeğimmm...offf bayağ pahalıymış bea...

tatlım onuda sordum raporla 3500e geliyor ama rapor içinde devlette 3kez aşılma yaptrman lazım mış

buda 7-8aylık bir zaman demek...bütün vaktimi aşılara ayıramayaacğım için (çalıştığım için) buda enaz 1-2sene demek...

iyice göçtüm yani..ağzımda dişler çekiliyo,saçlarımda beyazlar,ben bilmiyorum...yaşlandığımı söylüyor vücüdum ama ben onu kucağıma almadan yaşlılığı kabul etmiyorum...

Son düzenleme:

belki aşılamalarda tutar be gülüm niye öle diyonn belki tüp bebeğe gerek kalmazz
etrafımda aşılamayla o kadar çok hamiş olan varkii...

yok bebeğim sen kendi bebişini çatır çatır doğurup alcan kucağına...az sabır..birazda pozitif düşünce...al sana bebek...

dur biraz daha bakimmm..canımmmmmmmmm benimmmmmm....nasıl nurlu bir yüüzn varr...

bitanemmm inşallah hep böyle gül tatlımmmmmmm....

evet güler yüzlüyümdür zaten hatta hep gülerim herkes dişlerimin şeklini ezbere bilirrr o kadar yaniii
+ + + + + + dağıtıyorum herkese pozitif olun diyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…