Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ben geldimm,dişim ağrıyo karnım ağrıyoo

ağrıyomda ağrıyomm

tüp bebek fiyatı sordum 5300tl dediler..şimdide kalbim ağrıyoo
kıslar deldim koycam şimdik resmimi.
dolunayım sen niye sordun tüp bebeki Allah'ım inşallah hiç birimizr gerk kalmaz

sen zorla yinede tatlımmm...senide görelim...birbirimiz tanıyalım keşke yakından tanıma şansımız olsa görüşsek ne güzel olurduuuu...

keşke ama hepimiz başka şehirlerdeyiz
kaç kez denedim olmadı yada ben beceremedim

zaten aşılamalara falan harcayacan bir sürü para aynı hesaba gelecek

vah nazemir vah ben 44-46 giyiyom ben napiimm kız

kız boy kısa olunca kiloda kendini gösteriyo yoksa boylu olsam kilom çok değil

kızlar herkese öğüt olacak bi yazı aldım diğer topiklerdennn okuyun ve uygulayınn bence

Öyle Karşıla ki;
ÇOCUĞUNU ÖYLE KARŞILA Kİ; eve geldiği zaman, en güzel yere geldiğini hissetsin...

EŞİNİ ÖYLE KARŞILA Kİ; yanına geldiği zaman, en doğru insana kavuştuğunu hissetsin.

ANNENİ ÖYLE KARŞILA Kİ; doğumundaki ağrıları lezzetle takas etsin.

BABANI ÖYLE KARŞILA Kİ; ömür boyu bir başka evlada imrenmesin.

İŞ ARKADAŞINI ÖYLE KARŞILA Kİ; dünyanın en iyi insanıyla, dünyanın en heyecanlı işini yapıyorum hissini yaşasın

FAKİRİ ÖYLE KARŞILA Kİ; ona serdiğin sofradan, daha büyük bir dua sofrası sersin.

ZENGİNİ ÖYLE KARŞILA Kİ; gönlünü gördüğünde, kendi gönlünün fakirliğinden kahretsi

Prof.Dr.Üstün Dökmen

vay vay vay kankam beee en güzel senmişsin burda beeeeeeeeeeeeeeee
gözüm gönlüm açıldı bide çirkinim diyosun eeğer çirkinliğin buysa güzelliğine bakamam herhalde gözüm kamaşır

yok bebeğim sen kendi bebişini çatır çatır doğurup alcan kucağına...az sabır..birazda pozitif düşünce...al sana bebek...

kız başakk sen kapalımıydın:)canım maaşallahh çok hanım hanımcık duuryosun

kim derki topiğin seksi kadını seçldiğini

annem gerek kalmaz da naısl kalmasın..baksana bıktım herayy aptallar gibi test yapmaktan akabinde yıkılmaktan

kıslar deldim koycam şimdik resmimi.
dolunayım sen niye sordun tüp bebeki Allah'ım inşallah hiç birimizr gerk kalmaz
canım devlette yaptırırım indirimli olmazmı?

biz bebeğimizin olmayacağını hesaba katmadan ev araba neyin aldık onların borcuyla cebelleşiyoruz

ancak 3 sene sonra tüp bebek için özel merkezlere gidebilirim...offffffffff....kısmetsizimm iştee gelmiyoo bebekim

Son düzenleme:
vay vay vay kankam beee en güzel senmişsin burda beeeeeeeeeeeeeeee
gözüm gönlüm açıldı bide çirkinim diyosun eeğer çirkinliğin buysa güzelliğine bakamam herhalde gözüm kamaşır
kanka ne güzel iltifat o sağol bebğim.
hepimiz çok güzelz

kızlar bende geçen sene annesiz kalan 5 kesi yavrusuna sahip çıkmıştım..10günlüklerdi..

o zamanlarda çektirdiğim bi fotoyu koyucam...beni annesi sanıp boynumun altına sokmuş kafasını...

okadar kanımı kaynattı yavru kediler,kesin gelir bebeğim dedim ama yinede gelmedi...

Son düzenleme:
annem size açılırım ben sexyliğimi de gösteririm yavrum bişi olmaz.

canım inşallah gerek kalmaz tüpe müpe inşallah

ben bayılıyorum bu adamın söyleyişilerine zaten insanı çok farklı pencerelerden bakmayı öğretiyor

akrabam yoksa durabilir resmim

garantisi yok onun için sil

beni görünce herkes kaçtı. yalnız kaldık topikte. gelinlikli resmimi de koyiyim sana kanka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…