kıslar deldim koycam şimdik resmimi.ben geldimm,dişim ağrıyo karnım ağrıyoo
ağrıyomda ağrıyomm
tüp bebek fiyatı sordum 5300tl dediler..şimdide kalbim ağrıyoo
kıslar deldim koycam şimdik resmimi.
dolunayım sen niye sordun tüp bebeki Allah'ım inşallah hiç birimizr gerk kalmaz
kıslar deldim koycam şimdik resmimi.
sen zorla yinede tatlımmm...senide görelim...birbirimiz tanıyalım keşke yakından tanıma şansımız olsa görüşsek ne güzel olurduuuu...
sağol canım:)
sorma yaa...naapsak mendil satan çocuklardan birinimi evlat edinsek...
tatlım onuda sordum raporla 3500e geliyor ama rapor içinde devlette 3kez aşılma yaptrman lazım mış
buda 7-8aylık bir zaman demek...bütün vaktimi aşılara ayıramayaacğım için (çalıştığım için) buda enaz 1-2sene demek...
iyice göçtüm yani..ağzımda dişler çekiliyo,saçlarımda beyazlar,ben bilmiyorum...yaşlandığımı söylüyor vücüdum ama ben onu kucağıma almadan yaşlılığı kabul etmiyorum...
vah nazemir vah ben 44-46 giyiyom ben napiimm kız
yok bebeğim sen kendi bebişini çatır çatır doğurup alcan kucağına...az sabır..birazda pozitif düşünce...al sana bebek...
canım devlette yaptırırım indirimli olmazmı?kıslar deldim koycam şimdik resmimi.
keşke ama hepimiz başka şehirlerdeyiz
kaç kez denedim olmadı yada ben beceremedim
zaten aşılamalara falan harcayacan bir sürü para aynı hesaba gelecek
kız boy kısa olunca kiloda kendini gösteriyo yoksa boylu olsam kilom çok değil
kanka ne güzel iltifat o sağol bebğim.vay vay vay kankam beee en güzel senmişsin burda beeeeeeeeeeeeeeee
gözüm gönlüm açıldı bide çirkinim diyosun eeğer çirkinliğin buysa güzelliğine bakamam herhalde gözüm kamaşır
annem size açılırım ben sexyliğimi de gösteririm yavrum bişi olmaz.kız başakk sen kapalımıydın:)canım maaşallahh çok hanım hanımcık duuryosun
kim derki topiğin seksi kadını seçldiğini
annem gerek kalmaz da naısl kalmasın..baksana bıktım herayy aptallar gibi test yapmaktan akabinde yıkılmaktan
kanka ne güzel iltifat o sağol bebğim.
hepimiz çok güzelz
kızlar herkese öğüt olacak bi yazı aldım diğer topiklerdennn okuyun ve uygulayınn bence
Öyle Karşıla ki;
ÇOCUĞUNU ÖYLE KARŞILA Kİ; eve geldiği zaman, en güzel yere geldiğini hissetsin...
EŞİNİ ÖYLE KARŞILA Kİ; yanına geldiği zaman, en doğru insana kavuştuğunu hissetsin.
ANNENİ ÖYLE KARŞILA Kİ; doğumundaki ağrıları lezzetle takas etsin.
BABANI ÖYLE KARŞILA Kİ; ömür boyu bir başka evlada imrenmesin.
İŞ ARKADAŞINI ÖYLE KARŞILA Kİ; dünyanın en iyi insanıyla, dünyanın en heyecanlı işini yapıyorum hissini yaşasın
FAKİRİ ÖYLE KARŞILA Kİ; ona serdiğin sofradan, daha büyük bir dua sofrası sersin.
ZENGİNİ ÖYLE KARŞILA Kİ; gönlünü gördüğünde, kendi gönlünün fakirliğinden kahretsi
Prof.Dr.Üstün Dökmen
akrabam yoksa durabilir resmim
amin canım benim hepimizi mutlu Etsin Rabbim meyvelerimizi nasib etsnyakışmışsınız eşinlede allah ömür boyu mutlu etsin inşallahhh
sanırsam bu topikte benden hariç herkes güselll hepsi manken gibi yaniiiii
bu da didişen çift
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?