sen koy da belkim koyarım ben
di mi seray ın pozu süperdi ayyy çok güzeller.
bizden güzeller kanka
hadi sıra sizde kızlarrr
erenaycım hadi tatlım sende koy o yüreğin gibi güzel yüzünü görelim
başakcım tatlım hadi sende koy resmini
kızım tanıdık akraba makraba felan vardır belkim içimizde ne biliyim.hadi karılar ne nazlanıyonuz korkmayın nazar değimez başak sende neyden kaçıyon kızım ortaya çıkar filan diyon ikide bir merak uyandırıyon esrarengiz karıı
erooooooooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş koca toto eroşşşşşşşşşşşşşş aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kankamaaaa baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkızlar becerebilirsem avatarıma koycamm telden aktarıcam
kızım tanıdık akraba makraba felan vardır belkim içimizde ne biliyim.
herkesin adı farklı kimbilir kimsiniz
benim tedavi olayını kimse bilmiyo.
bi Allah bi kocam bi ben.
ha bi de doktorum, bi de doktorun yanındaki hostes, bi de doktorun kapısının önündeki masadaki kız, bi de sıra aldığım veznedeki kız, aaaa bi de bana çatlatma iğnesi yapan karıııııııııı
kocan mı yanındaki de aaa kankaaaaa
koca türkiyeye ait koca bir site tanıdık da bula bula bu topiğe gelecek görecek seni vışşşşşşşşşşş senaryonu yiyim zati 7 düvele yaymışsın
iwittt aşkımm ooo bak boydan da koydum şişkoluğum çok belli değil dimi???kocan mı yanındaki de aaa kankaaaaa
ewet mis kokulumkocası değil mis kokulusu sayemde resim modasından kankanı da gördün hadi yine iyisin başak hanım
eşim ve ben ahhhhh
evet ya sen başlatmasaydın görmiycektik kimseyi.kocası değil mis kokulusu sayemde resim modasından kankanı da gördün hadi yine iyisin başak hanım
hani kız boydan görmedimiwittt aşkımm ooo bak boydan da koydum şişkoluğum çok belli değil dimi???
ewet mis kokulum
çok güzellllll kanka güzel karısın ya niye ööle didin bende seni çirkin sandımdı
evet ya sen başlatmasaydın görmiycektik kimseyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?