Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hadi sıra sizde kızlarrr
erenaycım hadi tatlım sende koy o yüreğin gibi güzel yüzünü görelim
başakcım tatlım hadi sende koy resmini

şişkoları avutmak için söleniyo kız bunlar bedenin değil ama yüreğin güzell
şimdik ekleyemeemkiiii harddiskte bizim resimler o nerde eşim biliyooo oda uyuyooo şimdi yarın yada öbürgün eklerimm

hadi karılar ne nazlanıyonuz korkmayın nazar değimez başak sende neyden kaçıyon kızım ortaya çıkar filan diyon ikide bir merak uyandırıyon esrarengiz karıı

hadi karılar ne nazlanıyonuz korkmayın nazar değimez başak sende neyden kaçıyon kızım ortaya çıkar filan diyon ikide bir merak uyandırıyon esrarengiz karıı
kızım tanıdık akraba makraba felan vardır belkim içimizde ne biliyim.

herkesin adı farklı kimbilir kimsiniz

benim tedavi olayını kimse bilmiyo.

bi Allah bi kocam bi ben.

ha bi de doktorum, bi de doktorun yanındaki hostes, bi de doktorun kapısının önündeki masadaki kız, bi de sıra aldığım veznedeki kız, aaaa bi de bana çatlatma iğnesi yapan karıııııııııı

kızlar becerebilirsem avatarıma koycamm telden aktarıcam
erooooooooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş koca toto eroşşşşşşşşşşşşşş aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kankamaaaa baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkk

koca türkiyeye ait koca bir site tanıdık da bula bula bu topiğe gelecek görecek seni vışşşşşşşşşşş senaryonu yiyim zati 7 düvele yaymışsın

koca türkiyeye ait koca bir site tanıdık da bula bula bu topiğe gelecek görecek seni vışşşşşşşşşşş senaryonu yiyim zati 7 düvele yaymışsın

evet aslında kimse bilmiyo diyorum ama bi çok bilen varmış valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…