hayatımmmm senin kusurun falan yok bitanem...eşin çok şanslı senin gibi güler yüzlü,evliliğinin kıymetini bilen hep iyi niyetli bi karısı var..
eşinin gömleğini bile koklayıp özlem gideriyorsun...bence seni bulduğu ve evlendiği için çooook şanslı
ne güzeller(!)var..dışardan bişey gibi duruyor ama ağzını açıınca ortalık çöplüğe dönüyor..
kainat güzelide olsa,ben tatlı dilli olmayanı güzel göremiyorum....
güzel bişey geçirmşsin içinden ..ozaman ben hakkımı erenayıma devrediyorummm
Allahımmm nollur ilk önce o hamile kalsınnn...canımm o benimmm
yani nazemir:)alemsinnn tatlım yaa:13:
iyiki yanımda biri yoktuu ....bi oha dedimki sormagell annem çık pastadan para yapıştıram sana
güzel bişey geçirmşsin içinden ..ozaman ben hakkımı erenayıma devrediyorummm
Allahımmm nollur ilk önce o hamile kalsınnn...canımm o benimmm
ben 1000 sayfanın 1. mesajına cevap verirken sayfa 1001 olmuşş yaaa
dolunayım sen verme sıranı annem sen doğur önce ben seni kıskanır hemen yaparım arkandan 1-2-3 taneee
allahım temiz kalbine göre versin hepimiz ocak ayında hamiş olalım inşallahhhhh
bu arada cewo kırmızılandımı haberi olan varmıı??
offfffffffffffffff bu ne içli yazııı
1000.sayfamıza yakışan mutlu bi giriş yaptın,nice 1000 sayfalara dostalarımmm
şimdik dolunayım gerçekler acıdırrr benim kilo vermem şart bu bi kusur biliyom ben
ama kişilik dersen o daha önemli bak aylardır yazışıyoz kim biliyo birbirinin güzelliğini ama karakterler çok kaliteli olunca bak ne güzel dostluklar çıkıyo ortaya
ben eşime kör kütük aşığım zaten oda biliyo allahım herkese bööle aşk nasip etsin belkide bu yüzden heryer pespembe banaa......
ama seninde bayıldığım yönün varkii acayip teselli etme özelliğin var ,çok olgunsun
seninle dertleşince ben çok rahatlıyorummm ben
seni seviyom bennn
oyyy kuşummm beniimmmm bende seni çok seviyorumm...
kiloyuda verirsin tatlım ben sana güveniyorum...kafana koyduğun an zaten birer birer vereceksin kilolarını ve istediğin forma gireceksin..
burda hissettiğim huzurun baş mimarlarındansın....
topiğe her girdiğimde hemen ismini arıyorum aşağıda:)
kimi zaman çılgın deli doluda konuşsakta her cümlemizde sevgiyi barındırıyoruz..burdaki samimiyeti çok seviyorum...hepinizin kalbini hissedebiliyorum...
iyiki rastlaştık değilmi...
tek dileğimm aynı sohbetleri birde hamileyken yapabilmek...erenay bulantın geçtimi, başak demek ekşi canın çekiyor,nazemirim
demek seninki ikizmiş heeee
diye konuşacağımız günlerimizde gelecek....
oyyy kuşummm beniimmmm bende seni çok seviyorumm...
kiloyuda verirsin tatlım ben sana güveniyorum...kafana koyduğun an zaten birer birer vereceksin kilolarını ve istediğin forma gireceksin..
burda hissettiğim huzurun baş mimarlarındansın....
topiğe her girdiğimde hemen ismini arıyorum aşağıda:)
kimi zaman çılgın deli doluda konuşsakta her cümlemizde sevgiyi barındırıyoruz..burdaki samimiyeti çok seviyorum...hepinizin kalbini hissedebiliyorum...
iyiki rastlaştık değilmi...
tek dileğimm aynı sohbetleri birde hamileyken yapabilmek...erenay bulantın geçtimi, başak demek ekşi canın çekiyor,nazemirim
demek seninki ikizmiş heeee
diye konuşacağımız günlerimizde gelecek....
erkekler kadın çıkartıyo bizde erkek dansöz çıkartırız pastadan yakışmazmı
Eki Görüntüle 316338 Eki Görüntüle 316338 Eki Görüntüle 316338 Eki Görüntüle 316338 Eki Görüntüle 316338
anca bunu getürebüldüm.
olur mu
valla yakışır :)bendede var biraz feminislik zatenn erkeklerde oynasın neşelendirsin bizi parasıyla değilmi
başağımmm biraz hostes kızı olmuş ama bana söz ver 1500.sayfada rus revü kıları getirecen buraya taammmmı?
size iyi akşamlar canlarımm..Allaha emanet olunnnn öpüyoruuuummmmmmmmmm
valla yakışır :)bendede var biraz feminislik zatenn erkeklerde oynasın neşelendirsin bizi parasıyla değilmi
başağımmm biraz hostes kızı olmuş ama bana söz ver 1500.sayfada rus revü kıları getirecen buraya taammmmı?
iyi akşamlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr yarın benyokum miskokulum evde ona aitim yarınn
ayın tamamı kankam çok öptüm seni. iyi vakitgeçirin haa özliycem seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?