Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

offfffffffffffffff bu ne içli yazııı
1000.sayfamıza yakışan mutlu bi giriş yaptın,nice 1000 sayfalara dostalarımmm
şimdik dolunayım gerçekler acıdırrr benim kilo vermem şart bu bi kusur biliyom ben
ama kişilik dersen o daha önemli bak aylardır yazışıyoz kim biliyo birbirinin güzelliğini ama karakterler çok kaliteli olunca bak ne güzel dostluklar çıkıyo ortaya
ben eşime kör kütük aşığım zaten oda biliyo allahım herkese bööle aşk nasip etsin belkide bu yüzden heryer pespembe banaa......

ama seninde bayıldığım yönün varkii acayip teselli etme özelliğin var ,çok olgunsun
seninle dertleşince ben çok rahatlıyorummm ben

seni seviyom bennn

güzel bişey geçirmşsin içinden ..ozaman ben hakkımı erenayıma devrediyorummm

Allahımmm nollur ilk önce o hamile kalsınnn...canımm o benimmm

ben 1000 sayfanın 1. mesajına cevap verirken sayfa 1001 olmuşş yaaa
dolunayım sen verme sıranı annem sen doğur önce ben seni kıskanır hemen yaparım arkandan 1-2-3 taneee
allahım temiz kalbine göre versin hepimiz ocak ayında hamiş olalım inşallahhhhh

bu arada cewo kırmızılandımı haberi olan varmıı??

bende bugün yarın beklemiyorum kırmızaları belki beklemiyorum diyince gelmez
ama hamilelikten gelmesin diyede ekliyim ne olur ne olmaz ağzımdan çıkan oluyorda birazcık şom ağızlımıyım nedir:44:

oyyy kuşummm beniimmmm bende seni çok seviyorumm...
kiloyuda verirsin tatlım ben sana güveniyorum...kafana koyduğun an zaten birer birer vereceksin kilolarını ve istediğin forma gireceksin..

burda hissettiğim huzurun baş mimarlarındansın....
topiğe her girdiğimde hemen ismini arıyorum aşağıda:)

kimi zaman çılgın deli doluda konuşsakta her cümlemizde sevgiyi barındırıyoruz..burdaki samimiyeti çok seviyorum...hepinizin kalbini hissedebiliyorum...
iyiki rastlaştık değilmi...
tek dileğimm aynı sohbetleri birde hamileyken yapabilmek...erenay bulantın geçtimi, başak demek ekşi canın çekiyor,nazemirim
demek seninki ikizmiş heeee
diye konuşacağımız günlerimizde gelecek....

canım ağzından bal damlıyor o günlerde gelir inşallah

ama en korktuğum şeyi söyledin ikizden çok korkuyorum:18:nasıl bakarım diye

inşallahh belki çocuklarımızı beşik kertmesi yapar dünür oluruzzz

valla yakışır :)bendede var biraz feminislik zatenn erkeklerde oynasın neşelendirsin bizi parasıyla değilmi
erkekler kadın çıkartıyo bizde erkek dansöz çıkartırız pastadan yakışmazmı

başağımmm biraz hostes kızı olmuş ama bana söz ver 1500.sayfada rus revü kıları getirecen buraya taammmmı?

size iyi akşamlar canlarımm..Allaha emanet olunnnn öpüyoruuuummmmmmmmmm

iyi akşamlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr yarın benyokum miskokulum evde ona aitim yarınn

Son düzenleme:

iyi akşamlaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr yarın benyokum miskokulum evde ona aitim yarınn

ayın tamamı kankam çok öptüm seni. iyi vakitgeçirin haa özliycem seni

Son düzenleme:

bendede var biraz feministlik kardeşim der okusaymışın nasıl bişey olacakmışın acaba diye

iyi akşamlar sende ALLAH a emanet ol

kuzularrr nasılsınızzz....
resimler konulmuşşş ohhh negüseller ama erenaycmmm seni göremedimm mennn tekrar koyarmısınn o nurr yüsünü bende göriimm nolurrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…