Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Elbise buldunmu sisko
Gidemedim canim çarşıya yağış var burda. Yüruyerek Gidiyoruz o da yağmur yaginca bugünde kaldı.
Elbiseyi bi dahaki ay kuzenimin dugunu için istiyodum

bugünkü Nisan'a da ne giyceksek
bunlar akraba ama uzaktan ne giysem olur bu aksam için.

afiyet olsun hiç duymamıştım

Ne çorbası ismi yok mu?
ezo

Bende menüyü yazayım...

Çöp şiş tavuk şiş Adana urfa.. ahsama nisandayiz
sevince bak

ananın evindeyken döktürüyodun burda bi börek bi çorba yeter
valla haklısın ne diyim
ordayken 2-3çeşit yamınada meze salata vs yapıyodm.
burda herif yemiyoki.
çok seçiyo yemek
et yemiyo
meze müze de sevmez.
deli ediyo beni
ne yapacağımı şaşırıyom

hııııım o zaman haklısın yemek seçen insanla uğraşmak zordur anasının evinde ne gördüyse onu uyguluyodur çoğu erkek gibi

sevinç ve derine iyi eğlenceler biri nişana diğeri doğum gününe gidiyo ooooh

beydoşum yorulmuştur yine beli ağrımasa bari

bende yemeği yiyip doğru yürüyüşe
Sağol bitanem..
heriF daha gelmedi bekliyom hazırlanmadım daha. Hiçbişey olmaz ki bana şimdi ne giyeceksem. Kocis gelseydi söyle dolabı bi karıştırırdım..

Rsimn ilk gorev yeri kastamonuydu dikenucunu ilk orada gordum tatlimsi bir tadi vardiolsada yesek

kızlar merak ettiğiniz için sağolun insülin direncim varmış ilaç başladı doktorum bu bebeklerin tutunmasına da engel olabilirmiş tedavi olunca hem kilolarım gidecek hem bebeklerim gelecek inşallah
canım çok geçmiş olsun herşeyde bir hayır vardır iyikide kendi kendinin doktoru olup gittin dahiliyiyeye,herşeye bir sebep lazım,inşaallah buda hem senin sağlığına kavuşmana hemdebebeğinin gelmesine sebep olur...bu şeker ilaçları bayağı bir wc ye çıkarıyor insanı annem eskiden kullanmıştı ondan biliyorum...şimdi insülin kullanıyor,birde ben ahmet marankide n öğrendiğim zeytin yaprağı ve yeşil çaydan oluşan bir çay yapıyorum,bayağı işe yaradı insülini 10 cc ye düşürdü doktor ama tabii senin durumun farklıdır..
sağol canımm...gerçektenmi yaa ne bileyim dün gelen serviste beni korkuttu nerdeyse hiç silmeyin diyecek..
beydoşcum sık eşya değiştirsek bu kadar güzel ve heycanlı olmazdı dimi
ewet canım doğru söylüyosun,benimkiler tam 17 yıllıktı darısı diğerlerine, ve sizlere olsun

Kizlar ablam 2 doltora daha gostermis film ve tahlilleribtupler acik rahim temiz hicbir sikinti yok demis ikiside biara gidip orada dr a muayene olicam kan sulNdirici iigne ve catlatma tedavisi yapilir baska yapilacak birsey yok demis
gözünaydın canım,böbreklerin içinde geçmiş olsun çalışmalara taşlarını kırdırtıktan sonra başla bence...
hatunlar tüllere
tül beyazlatıcı eklemek şartmı
sadece detarjanla yıkanmazmı
perdelerimi makineye atcamda
ben kullanmıyorum sade deterjanla yıkıyorum....
Beydoş gri esyalarini seviyi zaaaar

Ben bile çok heuecanlandim birisi birşey aldimi çok mutlu oluyoreeee

sağol datlumyok kız sevmiyim dün anam ağladı böönde..

kimin oğlu oyun halısında oynamış
kim ütü yapıp oğlanı uyutmuş hayla çozemedim

beydoş silmiş yerleştirmiştir buzdolabını özenle
ewet hemde ne silme,saat 9 da mutfaktan çıktım dün ve bugün tesisatçılarda gelmişti giderde problem var diye çokkk yoruldum

iyi yapmışsınız aklınızda soru işaretleri kalmasın,sizin memleket neresiki..
Bugün Beydoş da yok

Annesine kadin gelecek yardima gidecekti erkenden bu arada saol cnm
bugün zabahın köründe anama gittim baktım karı gelmedi aradım neymiş kardeşi istanbuldan gelmiş gelemicekmiş ay çıldırdım telefonda,insan bir haber verir dimi ama bu ne disiplinsizlik haksızmıyım ama temizlik olacak diye hazırlandı her yer ,her şey..başka bir kadın ayarladılar oda ancak cumartesi gelecekmiş...öğlene kadar ordaydım sonra ewe geldim ani misafir geldi,birde tesisattaki sorun büyüyünce tekrar bugünde kırlan batan bir sürü yer oldu ,dünde öyleydi çok yoruldum sevinç yeni oturdum walla...işte ev çok eski olunca böyle oluyor dellendim walla..
heeee o olmassa da eksikligi belli burada topikde çok aktif olduğu için olmayınca yeri belli oluyo

sevinç ve derine iyi eğlenceler biri nişana diğeri doğum gününe gidiyo ooooh

beydoşum yorulmuştur yine beli ağrımasa bari

bende yemeği yiyip doğru yürüyüşe
okursun heralde saracım walla hesapta olmayan şeyler çıktı sende boyun fıtığı var bilirsin boynum omuzlarıma ve kollarıma ,belimde bacaklarıma,dizlerime hatta ayaklarıma kadar ağrıyor....

okudum canım ve yardımcı kadının gelmeyişine sinir oldum ama sağlık olsun hafta sonu yaparsınız temizliği çok yorulmuşsun dinlen bu gece yarın görüşürüz

Ayyyy bu ne sacmalik Beydoş insan isi varsa hbr eder gelemiyom diye
Bulasik makinesinin yerimi sorun cikaran anneminde öyle olmuştu deli olmuştuk ev eski olunca su tesisati cektir elk cektir gideri baglat makina yerine olmasin pofffffff

Bir saat oldu geleli sagi solu topladim miraç aletini üstünü değiş bide oynarken elini agzina sokmuş kuştu pofffffff simdi uyuttum yaninda horliyiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…