Devam cnm ama çok faydasini goremiyomSevinç diyete devammi?
İdare et emzirme işi bittiğinde daha kolay verirsin. Miraç Efendi'ye de sütun yarıyor maşallah. ..Devam cnm ama çok faydasini goremiyom
Emzirdigim için ve hala adet olamadigim için hormonlar calismiyiiiii
Gunaydin cnmGünaydın herkese :)
İdare et emzirme işi bittiğinde daha kolay verirsin. Miraç Efendi'ye de sütun yarıyor maşallah. ..
Sevinç senin herif 3. Icin martta mi basliyak diyo?
Geri uyumusum simdi uyandim ruyamda erkek bebikom olmus yuzune baktim ikikerw ruyada oldugumu biliyom uyaninca hatirliyim diye donup donup bakiyom kuvagimdaydi buyuktu ama yeni dogmus degildi buyutmusum bide ne araysabuara cok konustum ya ruyama girdi
Brokoli corbasi biber dolmasi senin tarif ettigin kabak salatasiMönünüzde ne var böön
anaa çok seviyo çocukları adamcaz. Bazı erkek der iki tane yeter bize diye. Mesela benim eltim 3.yü istiyi ama çok istiyo kocası olmaz demişGunaydin cnm
Heee insallah veririm
Yokk herif hemen istiyiii
inşallah o da olacak. Belki ikinci de erkek olacak. Hayirlisi olsun sağlıklı olsun da önemli deelGeri uyumusum simdi uyandim ruyamda erkek bebikom olmus yuzune baktim ikikerw ruyada oldugumu biliyom uyaninca hatirliyim diye donup donup bakiyom kuvagimdaydi buyuktu ama yeni dogmus degildi buyutmusum bide ne araysabuara cok konustum ya ruyama girdi
Daha kahvaltı yapmadıkMönünüzde ne var böön
Herifi ise yolculadim
espri yapıyorukbu yorumlarla ne kadar cahil cuhela oldugunuzu belli ettinizinanmazsan nette oku bir defa yap bana dua edersin suursuzsar
Cnm ben sana daha oncede yazdim kesinlikle korunmazdim yaallah bismillah yola devam Rabbime siginip iyi bir dr buldunmu tamamdir.
Omer goktenmi indi ciddi sorunlarin olsa oda olmazdi
Başoş Deroş dünkü duruma aciklik getireyimdun bende utu yapip oglani uyutup msj atmistim fakat msjim askida kalmis saniyesi dolmadigi için gitmemiş. Bende basak o cevabi bana yazdi sandim derosla ayni isi yapmisiz ben utu yaparken miraç oyun halisindaydi bilmem anlatabildim mi
kimse senin tahtina cikamaz
ıspanaklı ve peynirli börek.Mönünüzde ne var böön
canim cok güzelmis afiyetle yiyin.benim menümde kıymalı yumurtalı ıspanak var yanına yoğurt onun yanınada merulcan kavurması yapabilirim
bilmeyeniniz olabilir merulcan daha çok karadenize özgü birbitki menevcan dikenucu gibi isimleride var haşlayıp bol soğanla kavurunca çok lezzetli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?