Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Bir saat oldu geleli sagi solu topladim miraç aletini üstünü değiş bide oynarken elini agzina sokmuş kuştu pofffffff simdi uyuttum yaninda horliyiii
nisana gidemedik herif izin alamadı işten yogunlarmis. Az önce geldi. Alis ile oynadılar çocuk çok oynadı kustu. Yerleri sil üstünü değiş... Allahtan kocis yardım etti de hallettik hemencik.

Deroş az tikinaydin zaten yuvarlanarak yuruyon
heee doğru yusyuvarlak oldum sayılır Nisan'a gidemeyince kebap da yiyemedim ona üzüldüm

çok yoruldun beydos bı kaç Gün dinlen bakıma al kendini

Ayyyy bu ne sacmalik Beydoş insan isi varsa hbr eder gelemiyom diye
Bulasik makinesinin yerimi sorun cikaran anneminde öyle olmuştu deli olmuştuk ev eski olunca su tesisati cektir elk cektir gideri baglat makina yerine olmasin pofffffff
ayyy bunun da iyiki bi evi yeni yanii
evi yeni olmayanlara devamlı laf sokuyo
moralini bozuyo.

benim evde yeni camları kapıları sildim ışıl ışıl bembeyaz oldular
yeni olunca yaptığın temizlikte kendini gösteriyo yani

güya evim en üst katta hiç güneş almıyo
zaten güneş sidikliye vurur
sevoş senin ev güneş alıyodu he mi

sevinç ve derine iyi eğlenceler biri nişana diğeri doğum gününe gidiyo ooooh

beydoşum yorulmuştur yine beli ağrımasa bari

bende yemeği yiyip doğru yürüyüşe
Saol hayatim
sacmalama ne laf sokacam
doğum günü partisi nasıl geçti
iyiydi
moralimi bozmyın canımı sıkmayın
bu hafta vize haftası sınavlarım çok
kötü not almak istemiyorum
öğrencilik zor
peh unv gidip okuyacan atmosferi soluyacan
[Qgidip "basakss, post: 37858359, member: 309493"]güya evim en üst katta hiç güneş almıyo
zaten güneş sidikliye vurur
sevoş senin ev güneş alıyodu he mi[/QUOTE]
Dbk cepheli

Dun dogungunj çocuğuna çok şık deri bir mont aldik aile boyu giyindik suslendik mini elbisemi giydim simli corabimla makyajimi yaptim ev ayakkabimi yanima aldim Esim oğlanlar Tiril Tiril gittik.
Ev sahibi dogumgunu masasini mutfağa hazirlamis is kiyafetleriyle gayet özensizbizi karsiladilar oonların yaninda kendimizi düğüne gidiyor sandik

Özensiz isleri sevmiyorum
Olmaz tamam dirt dörtlük dayali döşeli ev
Misafir odasi herşeyi var
Mutfakta dgunu kutladuk cam balkonda oturduk bu soğukta neyseki miraç içerde uyudu

Beydoş bu basak karisi aramizi bozmaya calisiyiiii kimsenin evine eski kotu deyip laf sokmadim bende oturdum eski evde 5 sene o yüzden biliyok herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…