Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Sen kaliteni bozma cnm Rabbim çok büyük
Seviyesiz basit bir insan olmasa tlf acip bu konuları konuşmaz bile acaba karsimdaki insan ne düşünür yanlis anlarmi diye
Art niyetli

ben ilk çocuğuma hamile kaldığımda eşim o kadar sevinmiştiki tüm iş çevresine aynı gün duyurmuştu,onu çok seven bir arkadaşıda hemen bir bebek karyolası götürmüş işyerine yatağıyla birlikte...eee tabi bizim sonuç hüsran olunca,o yılda bir kaynım evlendi karısı hemen hamile kaldı onunlada testen itibaren hep ben ilgilenmiştim...karyola olayını bir şekilde eşimden duymuşlar ,defalarcaa o karyolayı istedi,eşimde ben üzülmeyeyim diye işyerinin deposuna kaldırmış çünkü kendiside çok üzülüyordu....biz zatan birine verirdikte,ama onların öyle istemesi,yani ben olsam o kişinin incineceğini bildiğim için hayatta isteyemezdim...sonunda verdik oda iki çocuğunada kullandı 7 yaşındaki çocuk bile yatıyoriçinde..hiç kıskanmadım ama ilk görünce içim acımıştı...bu telefon edende karı koca yüzsüzce günlerce yatağı istediler onlarada mekanı vermiştik...

Sen kaliteni bozma cnm Rabbim çok büyük
Seviyesiz basit bir insan olmasa tlf acip bu konuları konuşmaz bile acaba karsimdaki insan ne düşünür yanlis anlarmi diye
Art niyetli
bak sen bile öyle düşündün dimi ben aylarca her aramasında kendimi sorguladım yaa günahını almayım acaba ben hassasım diye banamı öyle geliyor dedim,ama yok karı bunu mütemadiyen yapıyor,bütün moralimi bozdu sabah,sabah
eşim diyor açma telefonlarını ama ben işte,ayıp olmasın diyorum...

İnanamiyorum boyle insanlara Rabbim hayirlisiyla sasagliklasihhatli evlatlar nasip eylesin canim hherşeyi olur ben olsam asla birak istemeyi adini anmam

Açmaa acarsanda kisa kes
Kapi caliyor komsu geldi vs de
Bakma burada herşeyi konuşuyoruz biz kimseye bahsetmeyiz yatak odamizi
Yok herif kacirdi yok bilmem ne rezil
Git spiral taktir guvenmiyosan
Banane naparsan yap

Dünkü arkadasin beraber hakanla oğlu var miracla korunmaya birakti olmuyor çocuk
O kadar hassas davraniyoruzki hareketlerimize alinip kirilmasin diye

Rabbimin uygun gördüğüne boynumuz kildan ince Allahim boyle firsatcilara firsat vermesin kendi fesatliklarinda bogulsunlar

Açmaa acarsanda kisa kes
Kapi caliyor komsu geldi vs de
Bakma burada herşeyi konuşuyoruz biz kimseye bahsetmeyiz yatak odamizi
Yok herif kacirdi yok bilmem ne rezil
Git spiral taktir guvenmiyosan
Banane naparsan yap
bende hiç sevmem,ewet burda yaptığımız şakalar ve sizler çok başkasınız burda onları yaparken hoşuma dahi gidiyor ve kafam dağılıyor ..ama sen onun anlattıklarını bir bilsen bunlar daha ne ki bana göre basitlik hem kendini hem kocasını küçük düşürüyor..
bende senin gibi ona korunmayla ilgili laf soktum ama karı hiç oralı bile deel anlatmaya dewam ediyor ,konuşmak istemediğimi bellide ediyorum ama anlamıyor walla..

amannnn neyse yaaa bunlardan daha fazla bahsetmicem anlatsam destan olur zaten...

Beydoş um o eltin seni üzdü diye çok üzüldüm inanki yüz verme boyle insanlara kimsenin sizi uzmesine izin vermeyin nolur birakin onlar uzulsun yaa açma açma teli Birak kuserse kussun emin ol hic birşey kaybetmezsin

Dünkü arkadasin beraber hakanla oğlu var miracla korunmaya birakti olmuyor çocuk
O kadar hassas davraniyoruzki hareketlerimize alinip kirilmasin diye
çünkü sen yaşadığın için bilyor ve anlıyorsun işte,gerçi bilmekte yetmez insanın kişilikli olması lazımki davranışlarıda ona göre olsun
Rabbimin uygun gördüğüne boynumuz kildan ince Allahim boyle firsatcilara firsat vermesin kendi fesatliklarinda bogulsunlar
aminnnnnnnnn....

Beydoş um o eltin seni üzdü diye çok üzüldüm inanki yüz verme boyle insanlara kimsenin sizi uzmesine izin vermeyin nolur birakin onlar uzulsun yaa açma açma teli Birak kuserse kussun emin ol hic birşey kaybetmezsin
kız çoğu zaman açmıyorum,annemi bahane ediyorum..ama peşimi bırakmıyolar inan öyle böyle değil..akşamı bekleyip ben açmayınca eşimi arıyor..keşke anlasa aramasa ama hiç biri anlamıyor,hepsinin ağzı gevşek..hepsi sırlarını bana veriyor ,hiçbiri benden bişey duymuyor benide dertsiz sanıyolar..bugün diorki senin hislerinde kuvvetlidir acaba hamile olsam bu kez kızım olurmu ne dersin diye..

Yuhhhhhh bence o korunmayi birakmis seninle kafa buluyor

bu sefer servise gelen adam bulaşık makinesinde tuz kullanmayın zaten 3 in bir olan deterjanlarda var ve ekstra tuz kullandığınızdan bardaklarınız çiziliyor dedi siz ne diyonuz

Cnm bende hepsi bur arada kullaniyim tuz ciziyo
iyi artık bende öyle yapayım o zaman,ama ne yaparsan yap zamanla çiziliyor hiç hoş bir görüntü deel sewmiyom..ben birde tavuklu, yumurtalı vs. bulaşıkların üzerine biraz çamaşır suyu gezdiriyordum oda çok yanlış dedi adam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…