SARAAA alıntı yaptım sandım ama yapmamışım ,çok sewindim canım 2 kilo vermişsindemek doğru yoldasın,bu arada bende diyette falan değilim ama 1 kilo vermişim...
kız çoğu zaman açmıyorum,annemi bahane ediyorum..ama peşimi bırakmıyolar inan öyle böyle değil..akşamı bekleyip ben açmayınca eşimi arıyor..keşke anlasa aramasa ama hiç biri anlamıyor,hepsinin ağzı gevşek..hepsi sırlarını bana veriyor ,hiçbiri benden bişey duymuyor benide dertsiz sanıyolar..bugün diorki senin hislerinde kuvvetlidir acaba hamile olsam bu kez kızım olurmu ne dersin diye..
sevinç senin eşin ne iş yapıyo canım memurmu
ewet canım maalesef böyle...sağol canım daha çok yolum var ama başlangıç için güzel bir gelişme
yuuuuuuuuh diyorum başka bişey demiyorum
ben daha ne pişireceğimi bulamadımHavucumu dogradim tavugumu hasladim mirroyu uyutuyom
iyi yaptın canım..Abimi cagirdim aksam yemeğe Nasil olsa yemek yapiliyiiii
olabilirDerosa gore elbise kalmamis
ben salçasız olanını yapmıştım daha önce tv den almıştım tarifi adına türkmen pilavımı diyorlardı yanılmıyorsam,onda havuçlar rendeleniyor ve suyunu döktükten sonra bir baş sarımsağı hiç soymadan ve dişlerine ayırmadan ortasına gömüyosun..yapmıştım güzel olmuştu..Beydoş bu pilav çok guzel oliyii
Sogani yağda kavur kupkup havucu at sotele
Az biber salcasi haslanmis didiklenmis tavuğu at sicak suyu koy kaynayınca pirincini at tuz karabiber
ellerine sağlıkkkYanina salata cacik
Ama ben çorba salata yapcem
aminnnn inşaallah,sn 5 gün yaniiDumos ptesi 24 kasim öğretmenler gününde doguriimisss sagsalim kucagina amir insallah
ellerine sağlıkkk
suratını yirim
saçlarımı fönledim,ecuk makyaj yaptım biraz moralim düzeldi birazdanda anneme uğruyacam biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?