Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

SARAAA alıntı yaptım sandım ama yapmamışım ,çok sewindim canım 2 kilo vermişsin demek doğru yoldasın,bu arada bende diyette falan değilim ama 1 kilo vermişim...

Yukselt o b12 yi bide cocuk yapacak folic bile icmiyi heyyy gidi
Senin b12 dusuk ya hatirliyonmu cicuk nasil yapiliyiiii

sabahın köründe eltim aradı yine 1 saat,duydu ya çocuk yapacağımızı
Beydoş eski dolabi ne yaptin cnm
Rabbim bereketini versin dolabin dolsun tassin
amin canım sağolun,eskiyi eşim işyerine götürecek, kız kaç yıllık ama öyle temiz bakmışımki pırıl pırıl,sevise gelen adam gözünü dikti istedi,maalesef dedim gidecek yeri var..

ruyasindami gormus
Hee ordada dolap gerek

Yukselt o b12 yi bide cocuk yapacak folic bile icmiyi heyyy gidi
Senin b12 dusuk ya hatirliyonmu cicuk nasil yapiliyiiii
tabiii canım onu hiç unutmuyom
kız folikte aldım ya içiyorumabowww iyiki hatırlattın kalkıp içeyim..sabahın köründe eltim aradı bir saat kafam kalmadı walla..

ruyasindami gormus
Hee ordada dolap gerek
ay mesacı eksik yazmışım,iki çocuğu var başa çıkamıyor onlarla çocuk düşünmeyen kocasından sürekli şikayet eden kadın,her ay bana aynı şeyi anlatıyor yok kocası korunurken kaçırmışta hamile olabilirmiş..bende niye kaçak,göçek yapıysunuz madem istiyorsunuz doğru dürüst yapın dedim..insan her ay aynı şeyi saatlerce anlatırmı,daha yazmadığım hamilelikle ilgili bir sürü ayrıntı....ben hiç alınmam herkese yardımcı olurum koşarım,ama her ay olunca artık altında kötü niyet aramaya başladım.. amaçları beni yaralamaksa ALLAH a havale ediyorum...

Pesssssss pesss pesss
Veren de Allah alanda o niyetle yapiyosa
Allahindan bulsun cinlerim tepeme cikti bak

Pesssssss pesss pesss
Veren de Allah alanda o niyetle yapiyosa
Allahindan bulsun cinlerim tepeme cikti bak
bide beni düşün,şu anda ağlamk istiyorum..bu ilk çocuğuna yeni hamileyken kaynoşa giderken tesadüf ya bizde inmiş,biraz oturduktan sonra baktım bunun kanamsı başladı ay ben ne yapacağımı şaşırdım..sancısıda başlayınca ödüm koptu sancılı kanama daha tehlikelidir..bende bir tane bebeğimi öyle kaybetmiştim,eşimle bunu hemen acil başkente götürmüştük kaç gün orda yattıda çtehlike geçti,eğer kaynoşa gitsetdi o çocuk gitmişti kaynoşu aramıştım karı oralı bile olmamıştı...çocuk şimdi 6 yaşında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…