Allah bir daha kayıp yaşatmasın cnmKızlar merhaba 5.5 aylık 1.5 aylık kayıplar ve iki kimyasal gebelikten sonra pes etmeyen ben de aranıza katılabilir miyim
canim benim zaten büyük beden aldım 16 buranin bedeni Türkiye'nin 44 u falanmi acep öyle bişey. Normal bedenimin 3 beden büyüğü oldu. Inşallah yaklaşık 1 ay var düğüne. Dahada şişmem diye ümit ediyorum gerçi Elbise esnek biraz daha kiloyu kaldırabilir.derrrroooooşşşşcuum
elbise hakkaten çok hoş güle güle giy
lakin içine sığıyor musun.
yoksa bebeği Bi kaç saatliğine evemi koycan??
ay doğru walla işin o kısmıda var,fırın acayip elektrik yakıyorhııım bende bugün akşama mercimek çorbası yapacam yanına ne yapsam diye düşünüyodum baharatlı patates ve domates biber kızartayım fırında
herşeyi fırında yapmaya başladım elektrik faturası tavan yapacak bu ay
görüştük bizDumosun çok amacok slmi var sagsalim ozan seyitini kucagina almis ayikmasi çok zor olmuş
Olisi görseniz kipkirmizi daha maasallah
Bu arada beydagliya soyle musait degildim acamadim dedi
ben tavuk köfteden pek hazlanmıyorum ama,misafire yapmıştım ama patates ve havuç koymamıştımFirinda tavuk köfte super oliyi
Tarif
Tavuk göğsünü koyma olarak aliyiruz
İçine bir patates bir havuç rendeliyiruz
Karabiber tuz kimyon kekik
Maydonoz dogruyoruz bir yumurta ve az galeta unu iyice yoguruyoruz köfte yapip
Firin tepsisine diziyoruz domates biberle firinliyoruz
ewet nazo gelmedi gelince yine geçmişe dalacaknazooooo bugün nerdesin hiç gelmedin dün eşin evdeydi bugünde sen işmi yapıyosun acaba
çok fazla gecikmem olamadı canım,seninki kürtajla alakalı olabilir..Camasir serdim ev supurdum bogazim aciyor yorgun hissediyom adette olamadim hala icin sikintili o yuzden 38 gun oldu adet olali hsg den sonra kanamam oldugu icinmi gecikti acaba beydaglim senin hsg sonrasi gecikmen oldu mu
ewettt tamamen ondanne öyle bacaklı felan bööğğğ midam kalktı
pazar günleri kocişko ya saygıdanmı dizi izlemiyosun
ben tencere bölümüne katıldım benim için o daha iyibil kazan bölümü var kızlar sizde katılın
belki kk pro kart kazanırsınızda bana hediye edersiniz
hayırlı olsun canım güle,güle giyhttp://debenhams.scene7.com/is/image/Debenhams/008010333060?wid=300&hei=300
Sağol bitanem inşallah esimde beğenir
canim linki gönderdim
düğün 1 ay sonra
geçmiş olsun canım,ALLAH birdaha yaşatmasın..tabikii katılabilirsin,bende 7 kayıp yaşadım,öyle bir duyguki o kadar yıpranmana rağmen yinede belli bir süre sonra tekrar yılmadan savaşıyorsun..Kızlar merhaba 5.5 aylık 1.5 aylık kayıplar ve iki kimyasal gebelikten sonra pes etmeyen ben de aranıza katılabilir miyim
yok canim bu farklı elbise.çok fazla gecikmem olamadı canım,seninki kürtajla alakalı olabilir..
ewettt tamamen ondan
ben tencere bölümüne katıldım benim için o daha iyi
hayırlı olsun canım güle,güle giysonunda aldın heyooo bu o kaybolan meşhur elbise dimi..
geçmiş olsun canım,ALLAH birdaha yaşatmasın..tabikii katılabilirsin,bende 7 kayıp yaşadım,öyle bir duyguki o kadar yıpranmana rağmen yinede belli bir süre sonra tekrar yılmadan savaşıyorsun..
Canim yaaa ne kadar mutludur duman şimdi... niye başı donuyomus ki doktor bişey demismi?DUMANI aradımm çok duygulandım kızlar annemdeydim diye nete giremedim ,bu kez narkozdan dolayı heralde çok başı dönüyormuş çok zor kendine gelmiş,ilkinde hiç böyle olmadım dedi..ama bunun dışında iyilermiş...bebeği emzirmeye çalışıyorduu
Güldürdün beniAllah bir daha kayıp yaşatmasın cnm
bir dahakinde kucağına alırsın sağlıkla inşallah.
tabiiki aramıza yanımıza böğrümüze sokulabilirsin
yapmadan duramıyorki insan dimiGüldürdün beniamin canım insallah bu ay test mest yapmayacağım dedim ama bakalım
sen uzunzaman gelmemiştin o zamanki geçmişi okumadın hayret
ben nazo gelince okur diyordum ama bayağı birikmişti çok zaman alırdı
ben o zamanlar senin için topikte birine küsmüş bida gelmicekmiş diye şaka patlatmıştım
hatunlar tutuştu tabi
belki bi gün orda karşılaşırız
eskiden p.tesi günleri izinliydi
o diziyi ilk zamanlarda biraz izledim sonra vazcaydım güzel diziydi aslında
oooh iyi yapmışsın canım hep böyle ol
evet canım ama daha çok yolum var sağol bitanem
evet canım sana haksızlık etmişim özür dilerim gel sarılalım
seni çok seviyom nazom
inşallah geçersin canım
netten olunca kopya çekmen kolay olur bunu nasıl ayarlıyorlar
eltimler daha gelmemişdi.
esimde salondaydi
Biz mutfakdaydik.
o hiç oğlunun yanında demez
bende öyle cevap vermem
ama o zaman sinirliydim biraz
kullanabildikleri kadar kullanmaya çalışıyolar insanı
yavaş yavaş verirsin işte canim sen yeterki istikrarli bir şekilde sürdür
sanada mutlu hayırlı pazarlar canim
KIIIIZZZLAAAR BUGÜN EŞİM ELİNDE SÜPÜRGENİN TAKSİT MAKBUZUYLA GELDİİİİİİİİİ
BORCA GİRDİK DİYE SEVİNEN NADİR KİŞİLERDENİMDİR HERALDEEEEE
SÜPÜRGEM YARIN GELİYOOOOO
SÜRPRİZ YAPMIŞ BANA KOCİŞKOOO
HEYYT BEEEEE
FİYATI 670 BİRAZ FAZLA AMA TAM İSTEDİĞİMDEN
neey kıız anladım msjınıAmaninnn dustun dilime basoooosakayapion dimi kizzz abbowww hee 657
muhtemelen şişersin heralde kuşumcanim benim zaten büyük beden aldım 16 buranin bedeni Türkiye'nin 44 u falanmi acep öyle bişey. Normal bedenimin 3 beden büyüğü oldu. Inşallah yaklaşık 1 ay var düğüne. Dahada şişmem diye ümit ediyorum gerçi Elbise esnek biraz daha kiloyu kaldırabilir.
wayy be bu hareketini benim herifeçok fazla gecikmem olamadı canım,seninki kürtajla alakalı olabilir..
ewettt tamamen ondan
ben tencere bölümüne katıldım benim için o daha iyi
tekrar yılmadan savaşıyorsun..
ayyyy duygulanıyor ve çok heyecanlanıyor insan dimiDUMANI aradımm çok duygulandım kızlar annemdeydim diye nete giremedim ,bu kez narkozdan dolayı heralde çok başı dönüyormuş çok zor kendine gelmiş,ilkinde hiç böyle olmadım dedi..ama bunun dışında iyilermiş...bebeği emzirmeye çalışıyorduu
2kilo az gibi ama bayağı çok gozukuyorr ıspanak yoruyor insanı.
çok yoruldum bugün ıspanakla uğraştım 2 kilo almıştım böreklik hazırlayıp dondurucuya atacam diye
ama bidaha okadar almam
anca oturdum geçmişi okuyamadım sonra okurum artık
eşim erken geliyor bu hafta görüşürüz
Kaynim geçmiş olsun bile demedi
böön pazar pek konuşmazlar zahirr
ewet gülşenlede tarık çok yakışıyordu hey gidi
senin ısrarın üzerine bakacam avatarlara,bulabilirsem tabii
o nasıl luyor ya walla şahaneymiş,oturdun netin başında sınava girdin hemi vay teknoloci
sanada mutlu pazarlar canımm..
ben daha bilmiyorum menüm ne olacaksu kesintiside kötü susuz hiç birşey olmuyor..
kadın dizin kaydığından beri yerinde durmuyon verdiğin 3 ,5 gramıda kilolarca geri alacan,ağzın heç boş durmadı
ellerine sağlık..saracım patlıcan musakkanın patlıcanlarını ben fırında kızartıyordum ..çok az yağ ve tuzla karıştırıp yağlı kağıt üzerine diziyordum daha hafif oluyor..
ne kusuru uzun raporları topik üyeleri çok sever.
Allahım kızını sana bagislasin inşallah ona en kisa surede bi kardes verir Rabbim.
Aramıza hosgeldin
bizimlesin
ben aldım bile
Ben sormustum
tabii aslında borca girdik diye değil bu sevinç ama napak borçsuzda hiç bişey olmuyogözün aydın güle güle kullan bende istediğim bişey alırsam sevinirim borca girdim diye ama bi süre sonrada bitsede diye bakarım
2kilo az gibi ama bayağı çok gozukuyorr ıspanak yoruyor insanı.
dolabın buzluğuna atılmazmı
derin dondurucu şartmıki
tabii aslında borca girdik diye değil bu sevinç ama napak borçsuzda hiç bişey olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?