Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Canlarımmmm ben geldim :) çok şükür oğluma kavuştum,3250 gr lık ablasının kopyası bi çocuk çıktı.. Ameliyathanede çok gerildim ya uyanamazsam diye korkup panik oldum, uyanmam da çok zor oldu nefes alamadım narkozun etkisiyle kıpırdayamadım, kendime gelene kadar ağladım durdum... Odaya çıkınca hemen emzirmeye çalıştım, ama başdönmesi mide bulantısı fenalaştım hemşireler de panik oldu, rengim bembeyaz olmuş buz gibi terlemişim gözlerim karardı nefes alamadım yine, çok şükür geçti o sıkıntılar şimdi iyim... Sütüm çok gelmedi oğlan açmı acaba diye düşünüyorum ama 3 kere kaka yaptığı için mama vermedik... İsmimiz Seyit Muhammed Ozan oldu , kimlikte ozan yazıyor ama kulağına hepsi okundu :) eyşan da gördü bugün kardeşini çok sevdi ha bire öptü, ama en sonunda dağıttı kucağına almak istedi bebiş benim diye ağladı oyuncak sanıyo herhalde :) giderken anne gel diye çok ağladı kızlar allahım inşallah herkese yansıtır bu duyguyu... Ancak şimdi fırsat bulabildim yazmaya merak ettiğiniz için teşekkür ederim.. Öpüyorum hepinizi..

ayyy yerim onu yaa
Zeynep ede ço üzüdüm cnm benim
Allah sağlıklı uzun ömürler versin cnm oğlunada kızınada
ohh ne güzel yaa insan daha ne ister

geçmiş olsun hediyesimi o ney miş ayol
geçmiş olsuna süt meyvesuyu veya piskevit götürülür
ne getirmişler fincan takımımı

amin cnm ya

Supermisss

Cnm cok gecmis olsun ve gozunaydin rabbim anali babali buyutsun eysan minik yasiyla abla oldu sorumlulugu buyuk yavrumun evet senin oglan ablasinin kopyasi yani ikiside babaya benziyiiii

Ayyyyy basakkkk Catla patlaaa sen arkadasim bir tepsi yas pasta yapmis ve bana sim sirmadan ayakkabı cantasi yaptirmis bir ara resim çekerim marasta böyle bos gelmiyolar annesi de tek kişilik nevresim tkm getirmiş saolsunlar

gözün aydın canım çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun size ömrü uzun ve sağlıklı olsun hep mutlu olsun

Ayyyyy basakkkk Catla patlaaa sen arkadasim bir tepsi yas pasta yapmis ve bana sim sirmadan ayakkabı cantasi yaptirmis bir ara resim çekerim marasta böyle bos gelmiyolar annesi de tek kişilik nevresim tkm getirmiş saolsunlar

vaaaaaay hediyeler süpermiş canım güle güle kullan düşünceli insanın hali başka oluyo

Bugün evi supurmem gerekiyo
Zaten hergun milli camasir yikama gunum
Yemek ne yapsam taze fasilye var onumu pisirsrm

Kizlarrr maasallah miraç 8 aylik ve emekliyorrrr bunun arkasına koşmaya bende gram et kalmayacak sanirimm

Canim yaaa ne kadar mutludur duman şimdi... niye başı donuyomus ki doktor bişey demismi?
ben yazacaktım ama duman açıklamış okursun bebişim
ay ewet bende ıspanak yapınca çok yoruluyorum, birde o kadar uğraşıyosun azıcık kalıyor
gözünaydınnnnnnngüle,güle kulannnn hayırlı olsun..artık sessizce tpiki süpürürsün leş gibi oldu
şu enim bilmediğim link koymayı yapta görek süpürgeni..
ewet gerçekten insan çok heyecanlanıyor,sesin ilk konuştuğunda içine kaçıyor sanki
ben tanısaydım söylerdim adamceğızın gözünü açmak lazım

tabii aslında borca girdik diye değil bu sevinç ama napak borçsuzda hiç bişey olmuyo
bu zamanda borçsuz,taksitsiz hiç bir şey alamıyor insan,öyle yada böyle ödeniyor hiç değilse..iyikide aldın...ALLAH ödeme kolaylığı versin..yine sizin taksitler küçük
yani toplu para varda bizmi takside giriyoz keşke nakit alma imkanımız olsa
ama bunada şükür ALLAH ödeme kolaylığı versin
hee çok doğru nakit vardıda biz mi almadık
Senin neden oldu peki ben gecen ay cift cizgiyi gördüm ama avucumu yaladim kimyasal çıktı bi sorun da yok bakalım beklemedeyiz
benim hikaye biraz uzun canım,ama kısacası bende kan pıhtılaşması var ve yıllarca normal denen rahmiminde T şeklinde olduğunu ve bununda düşüklere neden olduğunu öğrendim..ameliyattan sonra bir daha denemeye karar verdik..bu 5 inci ayım olacak denemede..
kızlar bugün topikimizce için hayırlı bir gün.
dumoş doğurdu
deroş elbisesini aldı
başoş süpürgesini aldı
hadi gözümüz aydın
gerçekten çok bereketli bir pazartesi olmuş,ALLAH daim etsin..

inşaallah canım inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…