DUMOŞA BENDEN SLM SÖYLE KADIN
RABBİM UZUN SAĞLIKLI ÖMÜRLER VERSİN İNŞALLAH
ÇOK SEVİNDİM
HOŞ GELDİN OZAN SEYİT
Allah im saglik sihhat versin cok guzeboyle guzel haberini almak okadar duygulandimki insallah birgun burada bekleyenlerin bu yolda yorulanlarin btek tek mutlu haberine sevinmek nasip olur hepberaber darisi bizlere insallahOzan hoşgeldin minik erkekim
Aminnn amin insallahhhhAllah im saglik sihhat versin cok guzeboyle guzel haberini almak okadar duygulandimki insallah birgun burada bekleyenlerin bu yolda yorulanlarin btek tek mutlu haberine sevinmek nasip olur hepberaber darisi bizlere insallah
sewincden daha güzel anlatmisin. Benim de aklımda boyle kalmıştı yinede eksik bişey yapmak istemedifim için istemiştim .ben cevizi Koymam diye düşünmüştüm. Bakalım belkide denerim öyle.deroş kız sevinçle kavga etmeyin ben yazayım sana kabak salatasını
kabakları yıka kabuklarını kazı rendele sonra tavaya koy kısık ateşte suyunu salıp çekene kadar kavur hiç yağ ekleme sonra bırak soğusun bi kapta sarımsaklı yoğurt yap içine dereotu doğra ve bolca ceviz içi ekle ceviz içini um gibi etme dişe gelecek şekilde hazırla sonra hepsini kabakla karıştır üzerini ikiye bölünmüş cevizle süsle hepsi bu kadar
sizede iyi malzeme çıktı gülün oynayın.Yilan derisinden cikette al ustune yilan hikayesine dondu srnin ilbise kendimi tutamiyoree elbise alacagina inaniyoree evw getirwbilecegine inanamiyoree ustune zimbalat magazadan cikarken yoksa kayboluyoree
hayırlı ugurlu olsun. Rabbim isteyen herkese versin sağlıkli bebekler.Dumosun çok amacok slmi var sagsalim ozan seyitini kucagina almis ayikmasi çok zor olmuş
Olisi görseniz kipkirmizi daha maasallah
Bu arada beydagliya soyle musait degildim acamadim dedi
Heeeee nerden Bildin?Deroş elbiseyimi kaybetti acaba
aldım canim sonundaderoş gelmedi acaba elbiseyi alamadımı
Allah korusun.Kendi kaybolmadiysa kesin elbiseyi kaybettiYoksa Alisimi kaybetti allah korusun
patlak göz gerek kalmadı facepoktan yazdımSoylerikkkkkk
kaç parayaMeraklişarlar öğretmenimiz bayan ve kapali
Bizde pierre cardin den eşarp aldik
afiet olsunDun mangal basinda tikinmadim
Bir sis ciğer ve tek bir tane köfte yedim
Ve bol salata ayran
Catladiniz merak tan
burnu akıyomu hayla, derdi neydi acaba?Miracta bugün her 5 dk bir uyandi
sewincden daha güzel anlatmisin. Benim de aklımda boyle kalmıştı yinede eksik bişey yapmak istemedifim için istemiştim .ben cevizi Koymam diye düşünmüştüm. Bakalım belkide denerim öyle.
Çok sağol Sara'cim. Bu öpücüğü hakettin.
sizede iyi malzeme çıktı gülün oynayın.Iyi ki doğruları söyledik yani eğlenin bakiim
hayırlı ugurlu olsun. Rabbim isteyen herkese versin sağlıkli bebekler.
Heeeee nerden Bildin?
aldım canim sonunda
Allah korusun.Töbe estagfir
657 tlye mi geçiniyonusYok anam ihtiyac mecbur aliyik para oldugundan degil memur kocis tek maasla geciniyik 657 ye tabi
ne öyle bacaklı felan bööğğğ midam kalktıbende sewmem hazır çırbaişte bildiğin erişte çorbası ama iç anadoluda bacak çırbasıda diyiler...
ben özellikle izlemedim şeref meselesini pazar günü dizi izlemek istemiyorum...
topiğin millli bayrağıDüğün elbisesi almaya gidiyom...
aminEvi supurdum sildim her yer missss Allahim kimseyi pislik içinde birakmasin
WC banyo halledecek
Menü veriyorum
Ezo çorba
Firinda tavuk köfte
Pilav (ben yemicem)
Salata
http://debenhams.scene7.com/is/image/Debenhams/008010333060?wid=300&hei=300güle güle giyin canım eminim çok yakışacak sana düğün ne zaman ayrıca elbisenin resmini paylaşırsan sevinirim
Amaninnn dustun dilime basoooosakayapion dimi kizzz abbowww hee 657657 tlye mi geçiniyonusabovvvv
siz imkansızı başarıyosunuz o zaman
şaka dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?