Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Barbunya pilav aksama menu birde kabak muhallebi yaptim balkabagi tabiki :) kabagi kup kup dograyip bir fincan suyla tavada pisiriyoruz catalla eziyoruz sogutup pekmez kakao ceviz findik nisasta karsitiriyoruz kaselere bosaltip buzdolabina koyuyoruz kasiklayip yiyoruz bagisiklik ve kan ivin cok vitaminliymis tarifi ogun babaannem verdi henuz yemedim bakalim nasil olacak

Camasir serdim ev supurdum bogazim aciyor yorgun hissediyom adette olamadim hala icin sikintili o yuzden 38 gun oldu adet olali hsg den sonra kanamam oldugu icinmi gecikti acaba beydaglim senin hsg sonrasi gecikmen oldu mu

sewincden daha güzel anlatmisin. Benim de aklımda boyle kalmıştı yinede eksik bişey yapmak istemedifim için istemiştim .ben cevizi Koymam diye düşünmüştüm. Bakalım belkide denerim öyle.
Çok sağol Sara'cim. Bu öpücüğü hakettin.

Yilan derisinden cikette al ustune yilan hikayesine dondu srnin ilbise kendimi tutamiyoree elbise alacagina inaniyoree evw getirwbilecegine inanamiyoree ustune zimbalat magazadan cikarken yoksa kayboluyoree
sizede iyi malzeme çıktı gülün oynayın. Iyi ki doğruları söyledik yanieğlenin bakiim

Dumosun çok amacok slmi var sagsalim ozan seyitini kucagina almis ayikmasi çok zor olmuş
Olisi görseniz kipkirmizi daha maasallah

Bu arada beydagliya soyle musait degildim acamadim dedi
hayırlı ugurlu olsun. Rabbim isteyen herkese versin sağlıkli bebekler.

Deroş elbiseyimi kaybetti acaba
Heeeee nerden Bildin?

deroş gelmedi acaba elbiseyi alamadımı
aldım canim sonunda

Kendi kaybolmadiysa kesin elbiseyi kaybettiYoksa Alisimi kaybetti allah korusun
Allah korusun. Töbe estagfir

güle güle giyin canım eminim çok yakışacak sana düğün ne zaman ayrıca elbisenin resmini paylaşırsan sevinirim

bende sewmem hazır çırbaişte bildiğin erişte çorbası ama iç anadoluda bacak çırbasıda diyiler...
ben özellikle izlemedim şeref meselesini pazar günü dizi izlemek istemiyorum...
ne öyle bacaklı felan bööğğğ midam kalktı

pazar günleri kocişko ya saygıdanmı dizi izlemiyosun

bil kazan bölümü var kızlar sizde katılın
belki kk pro kart kazanırsınızda bana hediye edersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…