Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

neyseki geldi geçti çok şükür bak.. kuzuna kavustun. Bende narkozdan geç ayildim. Uzun süre kendime gelemedim. Allahım yardımcımız olsun.
Ozan'i da Allah analı babalı buyutsun... hayırlı sağlıklı güzel bir ömür versin Rabbim. Tez zamandada topikdekilerin yüzünude güldürsun inşallah.
38'I bitirdinmi yoksa 39 da mı doğum yaptın.
Kilosu maşallah gayet iyi.sütun de gelir çoğalır bebeğine bolca yeter inşallah

Ayyyyy basakkkk Catla patlaaa sen arkadasim bir tepsi yas pasta yapmis ve bana sim sirmadan ayakkabı cantasi yaptirmis bir ara resim çekerim marasta böyle bos gelmiyolar annesi de tek kişilik nevresim tkm getirmiş saolsunlar
ohhhh ne güzel düşünceli insanlarin hali başka oluyo.. bende eli boş gitmeyi HEC sevmem

günaydıııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaar herkese güzel bir gün diliyorum sağlık mutluluk huzur hiç peşinizi bırakmasın
Amin inşallah seninde canim
Bir kilo daha vermisimmmm
Gozünaydin canim. Devam et
Kizlarrr maasallah miraç 8 aylik ve emekliyorrrr bunun arkasına koşmaya bende gram et kalmayacak sanirimm
bak bundan sonra daha çok yorulcan

Son düzenleme:
Ayniiiiii offffffff

lezzet haritası programı varya izleyeniniz varmı bilmiyorum ben çok sewiyorum ama o karıya gıcık oluyom o yemekleri öyle yiyor diyeee o etleriii ben yemeliyimmm türkiyeyi ben gezmeliyimm beennnnnnne güzel iş ama

Kizlar malum.biliyorsunuz kaynosgil geçmiş olsuna gelmedi herif aramis aksam anamgile gidek diyor

Ben izliyorum ama o kariya bende gicigim
Eliyle parmagiyla görgüsüz gibi o ne öyle
lezzet haritası programı varya izleyeniniz varmı bilmiyorum ben çok sewiyorum ama o karıya gıcık oluyom o yemekleri öyle yiyor diyeee o etleriii ben yemeliyimmm türkiyeyi ben gezmeliyimm beennnnnnne güzel iş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…