neyseki geldi geçti çok şükür bak.. kuzuna kavustun. Bende narkozdan geç ayildim. Uzun süre kendime gelemedim. Allahım yardımcımız olsun.Canlarımmmm ben geldim :) çok şükür oğluma kavuştum,3250 gr lık ablasının kopyası bi çocuk çıktı.. Ameliyathanede çok gerildim ya uyanamazsam diye korkup panik oldum, uyanmam da çok zor oldu nefes alamadım narkozun etkisiyle kıpırdayamadım, kendime gelene kadar ağladım durdum... Odaya çıkınca hemen emzirmeye çalıştım, ama başdönmesi mide bulantısı fenalaştım hemşireler de panik oldu, rengim bembeyaz olmuş buz gibi terlemişim gözlerim karardı nefes alamadım yine, çok şükür geçti o sıkıntılar şimdi iyim... Sütüm çok gelmedi oğlan açmı acaba diye düşünüyorum ama 3 kere kaka yaptığı için mama vermedik... İsmimiz Seyit Muhammed Ozan oldu , kimlikte ozan yazıyor ama kulağına hepsi okundu :) eyşan da gördü bugün kardeşini çok sevdi ha bire öptü, ama en sonunda dağıttı kucağına almak istedi bebiş benim diye ağladı oyuncak sanıyo herhalde :) giderken anne gel diye çok ağladıkızlar allahım inşallah herkese yansıtır bu duyguyu... Ancak şimdi fırsat bulabildim yazmaya merak ettiğiniz için teşekkür ederim.. Öpüyorum hepinizi..
ohhhh ne güzel düşünceli insanlarin hali başka oluyo.. bende eli boş gitmeyi HEC sevmemAyyyyy basakkkk Catla patlaaa sen arkadasim bir tepsi yas pasta yapmis ve bana sim sirmadan ayakkabı cantasi yaptirmis bir ara resim çekerim marasta böyle bos gelmiyolar annesi de tek kişilik nevresim tkm getirmiş saolsunlar
Amin inşallah seninde canimgünaydıııııııııııııın kızlaaaaaaaaaaar herkese güzel bir gün diliyorum sağlık mutluluk huzur hiç peşinizi bırakmasın
Gozünaydin canim. Devam etBir kilo daha vermisimmmm
bak bundan sonra daha çok yorulcanKizlarrr maasallah miraç 8 aylik ve emekliyorrrr bunun arkasına koşmaya bende gram et kalmayacak sanirimm
Inşallah geçer böyle çok zor Alış daha yeni yeni az bişey alışmaya başladı. Aynı insanları sık sık görürse sorun yok. Farklı insanları görünce oluyor. Kaynimi nadir görüyor. Her gördüğünde kıyameti kopariyor. Kimi sık sık görse ona biraz biraz alisiyor.
Birakmiyoki telefonu elimden almaya çalışıyiii... duzelttim gönderdim tekrarDeroş hayirdir alintilari aliş mi yaptı cvp yok
dışarda faldır foşur yağmur yağıyooorrr
Az kalmış canim
Bende heyecanlandım simdi
burdada hava kapalı ama yağarmı bilmemdışarda faldır foşur yağmur yağıyooorrr
ewide süpürmüyom böön anasını satayım,olmadı yarın yaparım
huzursuz yine bugün,sende yarın yaparsın artık bugün miraçtan kaçışın yok demekkiBende daha supurmedim miraç her boka agliyiiii
huzursuz yine bugün,sende yarın yaparsın artık bugün miraçtan kaçışın yok demekki
lezzet haritası programı varya izleyeniniz varmı bilmiyorum ben çok sewiyorum ama o karıya gıcık oluyom o yemekleri öyle yiyor diyeee o etleriii ben yemeliyimmm türkiyeyi ben gezmeliyimm beennnnnnne güzel iş ama
eee ne düşünüyon ne yapacaksın gidecekmisin...Kizlar malum.biliyorsunuz kaynosgil geçmiş olsuna gelmedi herif aramis aksam anamgile gidek diyor
Canim üstünü iyi giydir aralarda çocuğa bir iki dakika hava aldır çok iyi geliyi. Fazla değil bir iki dk yeter tabi tamamen iyileştiyse Miraç efendiBende daha supurmedim miraç her boka agliyiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?