Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

beni anlıyosun dimi ama napalım canım en azından eşim çok iyi bir insan bir dediğimi iki etmez artık oda sen haklısın ama onlarda ailem ne yapayım dediği için herşeyin farkında olduğunu bilmekde bana iyi geliyo

diyetisyene giderimde canım geçmişte gittim hiç faydasını görmedim ama böyle devam ederse doktora gidecem

canim Benim tabiki anlıyorum. Ama artık onlar dış kapının dış mandalı
Ben eskiden daha çok üzülürdüm resmen üzüntüden bayilcak gibi olurdum. Ama çocuk olduktan sonra hem sen biraz değişiyorsun hem esin az bişey değişiyor. Onun artık düşünmesi geReeken bi ailesi zaten oluyor. Eşinin ve çocuğunun sorumluluğu gelecekleri falan biraz degisiyorlar. Inşallah bebisin veya bebislerin en kisa surede gelirde hersey çok daha farklı bir boyuta taşınır... ama şuanda biLE5 eşinin herseyin farkında olması çok güzel... Bu bile büyük gelisme. Bunu itiraf etmesi bile çok önemli

mutlaka şekerin düşmüştür canım bu ilacı aldığıda sabahları sağlam yemen lazım ,annemden biliyorum..

ah saracım bilmezmiyim,bende öyleim yinede herşeye koşarım,doğru söylüyosun canım..
walla geçende nur gidecek dediler gitti,tuğçeyide bildiler,doğru gibiewet ayşenur fazla cesur,hemde tarz,ama gıcık..
çok güzelmiş başakçım güle,güle iyi günlerde kullan..
bu arada edoşuda gördüm kuzummm zayıflamış amaaseninde toton ve bacağın gözükmüş aynadan yamulup çekmişsin
sessiz süpürgee
gerçekten o kadar sessizmi

evet canım büyük gelişme birde bebeğimiz olsa daha çok değişecek inanıyorum onlarda bunu bildiklerinden çocuğmuzun olmasını istemiyolar kaynanam istiyo torunu olsun ama iki bacısı yok çok benciller

Aysenur tarz ve cesur
Ama ikizler daha çok uygun gibi..
Ayşegül'un şuana kadar kalması da tarz veya şık olduğundan değil bence sadece tartisiyo yaa o reytingleri yükseltiği için mecbur tahammül ediyorlar ona diye düşünüyorum.

evet canım büyük gelişme birde bebeğimiz olsa daha çok değişecek inanıyorum onlarda bunu bildiklerinden çocuğmuzun olmasını istemiyolar kaynanam istiyo torunu olsun ama iki bacısı yok çok benciller
Olur canim o da olur. Sabrin sonu Selamet inşallah.
Kaynoslar ister bi de evin tek oğlu yaa daha çok isterler..

bebeklerimi özledim bebek istiyorummm ama hala ikinci adetimi olamadım moralim bozuk neden gelmedi hala acaba? bi yandanda böbrek taşım için gün almaya calışıyorum belim ağrıyor hala yaşam enerjim sıfır bugun antalyada havada kapalıydı yağdı durdu evde iş bile yapmadım zaten herifte bütün gün evdeydi akşam işe yolladım sabahtan beri yatıyorum iki dolanıyorum yine yatıyorum yarın a Allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…