napiiim kuzum boş kalmadimki herif öğlen ise gitti. Bende etrafı toparlamadan misafir geldi. OğlanI uyuttum yemeği falandI derken bugün çok vaktim olmadı. Ama kalbim burda Meral etme.
Istihbaarat kimmiş güvenebilirmiyik?
Ayşenur çok cesur giyiniyi
çok zor yaaa.
Eslerimiz birbirine çok benziyo huylari...
benimki de ilk evlendiği zamanlar daha kötuydi. Şimdi çok Şükur biraz daha iyi.
Ama ailesine laf soyletmez. Bende bunu bildiğim için artık bişey söylemem ona ailesiyle ilgili. Direk doğru olsa bile savunmaya geciyor
dikkat et kendine şeker ilacın ve diyet ikisi birlikte bünyeni zorlamis olabilir. Aslında diyetisyen kontrolünde olsan daha iyi olurdu ama i da masraflı
canim Benim tabiki anlıyorum. Ama artık onlar dış kapının dış mandalıbeni anlıyosun dimi ama napalım canım en azından eşim çok iyi bir insan bir dediğimi iki etmez artık oda sen haklısın ama onlarda ailem ne yapayım dediği için herşeyin farkında olduğunu bilmekde bana iyi geliyo
diyetisyene giderimde canım geçmişte gittim hiç faydasını görmedim ama böyle devam ederse doktora gidecem
Hayırlı olsun Güle güle kullan
hadi gözünaydın cnm yükselir değerin inş.
Allah kavuştursun bebeğine
mutlaka şekerin düşmüştür canım bu ilacı aldığıda sabahları sağlam yemen lazım ,annemden biliyorum..sanırım şekerim düştü canım ilacı sabah alıyorum ama bi iki kaşık tatlı yiyince düzeldim şekerim çok düştü sanırım
geçmiş geçmişte kaldı sürekli düşünürsek bugünümüzüde ziyan ederiz o yüzden hatırlamamaya çalışıyorum bu yüzden psikologada gittim çok iyi gelmişti yaşandı bitti bide bebeğim olsa dünya daha güzel olacak onlar dahada çatlayacak
tüm bu yaptıklarına rağman hasta olsalar ararım sorarım doktora götürürüm ilgilenirim onlar bilmesede Allah görüyo diyorum
walla geçende nur gidecek dediler gitti,tuğçeyide bildiler,doğru gibinapiiim kuzum boş kalmadimki herif öğlen ise gitti. Bende etrafı toparlamadan misafir geldi. OğlanI uyuttum yemeği falandI derken bugün çok vaktim olmadı. Ama kalbim burda Meral etme.
Istihbaarat kimmiş güvenebilirmiyik?
Ayşenur çok cesur giyiniyi
çok güzelmiş başakçım güle,güle iyi günlerde kullan..
gerçekten o kadar sessizmisessiz süpürgee
Taytla gittim ordayimrahatsızsın zati orda yabancı yoksa,nasılsa arabayla gideceksiniz eşofmanla git pantolonu giymesi zor oluyi dersin
Hayirli olsunsessiz süpürgee
canim Benim tabiki anlıyorum. Ama artık onlar dış kapının dış mandalı
Ben eskiden daha çok üzülürdüm resmen üzüntüden bayilcak gibi olurdum. Ama çocuk olduktan sonra hem sen biraz değişiyorsun hem esin az bişey değişiyor. Onun artık düşünmesi geReeken bi ailesi zaten oluyor. Eşinin ve çocuğunun sorumluluğu gelecekleri falan biraz degisiyorlar. Inşallah bebisin veya bebislerin en kisa surede gelirde hersey çok daha farklı bir boyuta taşınır... ama şuanda biLE5 eşinin herseyin farkında olması çok güzel... Bu bile büyük gelisme. Bunu itiraf etmesi bile çok önemli
Aysenur tarz ve cesurmutlaka şekerin düşmüştür canım bu ilacı aldığıda sabahları sağlam yemen lazım ,annemden biliyorum..
ah saracım bilmezmiyim,bende öyleim yinede herşeye koşarım,doğru söylüyosun canım..
walla geçende nur gidecek dediler gitti,tuğçeyide bildiler,doğru gibiewet ayşenur fazla cesur,hemde tarz,ama gıcık..
çok güzelmiş başakçım güle,güle iyi günlerde kullan..
bu arada edoşuda gördüm kuzummm zayıflamış amaaseninde toton ve bacağın gözükmüş aynadan yamulup çekmişsin
gerçekten o kadar sessizmi
Ben taytla gitmedim hiç kaynosgile tarzim deelTaytla gittim ordayim
Hayirli olsun
Olur canim o da olur. Sabrin sonu Selamet inşallah.evet canım büyük gelişme birde bebeğimiz olsa daha çok değişecek inanıyorum onlarda bunu bildiklerinden çocuğmuzun olmasını istemiyolar kaynanam istiyo torunu olsun ama iki bacısı yok çok benciller
bafs var canımda keyfi yok maalesef okyup okuyup gidiyiiBaF's yok bugün sankim
İlk defa gittimBen taytla gitmedim hiç kaynosgile tarzim deel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?