Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

biraz geç kaldın zabahtan itirafımı yaptım ben
bende çöpten tam üç kez alıp baktım hatta bakalı 5 dakika falan olmuştur,dahada bakmam

bencede gizem hiç tarz ve şık değil...sadece güzel..bilgiye göre ayşenur kalmıyormuş..istihbarat öyle dedi..

Ben sobaya atardim. Bir daha bakamayim diye

bende düşük yaptığımda görümceklerim neredeyse zil takıp oynayacaklardı yetmedi kocamı doldurdular kavga çıkardılar üç günlük düşük yapmıştım eşim bacısını yeğenini aldı annesine gitti o zaman burada değildik kaynanamlardan uzak başka bir şehirdeydik eşim 20 gün beni ne aradı ne sordu boşanmanın eşiğinden döndük hatırladıkça deliriyorum üstelik benim ailemle eşimin arasını açtılar iftiralarla ben onları Allaha havale ediyorum aradan yıllar geçti şimdi dediğiniz gibi hiçbişey olmamış gibi yüzyüze bakıyoruz bide başkalarının yanında çok seviyomuş gibi görünüyolarlar ya deliriyorum

Bazen geçmişe gitmeyin diyorum içim nefretle doluyor yüzüne bakilacagi yok
Elimde değil kafa gidiyor bazen

aynen benimde elimde değil düşünmeyeyim diyorum ama olmuyo

evet aynen dediğin gibi canım

Kimse yardimci olmuyo kizlar ne olur birsey soylwyin. Progesteron testinde 10.70 nasil bir deger

yumurtanın çatladığı anlamına geliyo canım

hadi onlar neysede eşine çok kızdım nasıl böyle bir şey yapmış,en çok ona ihtiyaç duyduğun zamanda seni bırakıp gtmesine kızmakta çok haklısın ben bile sinirlendim..
ALLAH a havale etmek her zaman iyidir canım, bırak senden değil RABBİM den bulsunlar...
bende onların dışarıya melek rolü oynayıpta milletin ay ne kadar iyi insanlarsınız demesine sinir oluyorum..

Sara allaha havale ediyoruz başka elimizden bise gelmiyor cnm senin kocanada pesssss
Dolmusa binmeye hazirmis

canım eşim aslında çok iyi bir insandır ama ailesinin etkisinde çok fazla kalıyor annesi ve evdeki bacılarıyla yalnız kaldımı nasıl işliyolarsa kendilerine bağlıyolar ve onlara inanıyo şimdi şimdi artık herşeyin farkına varmaya başladı ama yinede onlara toz attırmıyo sadece bana istemiyosan gidip gelme üzüleceksen gitme onlara diyor ama ben gitmesemde kendisi hergün kaç kere aradığı yetmezmiş gibi haftada bir muhakkaka gider hele bi gün aramasa evdeki küük bacısı 42 lik cadı kıyamaeti koparır onları unutmuş da artık o yüzden aramamış daha neler neler

o zaman neden gittiğine gelince ablasıyla ortanca kardeşinin kızı bizdelerdi ben düşük yapmıştım kızkardeşimde bizdeydi benim kardeşimle konuşmamı çekemeyip eşimi doldudular bende sinirlerim laçkaydı oyunların ageldim kavga ettik eşimde onları haklı gördü aldı gitti beş günlüğüne izin almıştı orada doldurdular 15 günde rapor aldı çok kötü günlerdi

sonra bende alerji çıktı 3 sene neler çektiğimi ben bilirim gittiğim her doktor psikolojik dedi neyseki geçti ama bende bi daha hamile kalamadım o bebeğimin ahı onlara kalmasın inşallah

SARA cım dün yaptınmı baharatlı patatesi nasıl oldu..

yapmadım canım dün çok fenalaştım ayağa kalkınca bayılacak gibi oluyodum mercimek çorbası yaptım ve patatesin sulusunu yaptım ancak

çok geçmiş olsun canım gerçekten kötü şeyler bu yaşananlar..nasıl insan bunlar hem düşüncesiz,hem kıskançlar..insan kardeşlerine abisine düşkün olurda bunlarınki biraz tuhaf..neyse saracım üzme kendini geçmişe te kalırsak hiç yaşayamayız zaten..o insanlarla konuşuyoruz ama insan asla ilk baştaki gibi olamıyor çünkü kalbimiz paramparça..

sen niye dün fenalaştınki canım, şeker ilacının yan etkisidir yada çokmu düşürdü şekerini sara dikkat et birde az yemek yiyorsun...ondanda olabilir sen ilacı sabah mı içiyorsun akşammı..

sanırım şekerim düştü canım ilacı sabah alıyorum ama bi iki kaşık tatlı yiyince düzeldim şekerim çok düştü sanırım

geçmiş geçmişte kaldı sürekli düşünürsek bugünümüzüde ziyan ederiz o yüzden hatırlamamaya çalışıyorum bu yüzden psikologada gittim çok iyi gelmişti yaşandı bitti bide bebeğim olsa dünya daha güzel olacak onlar dahada çatlayacak

tüm bu yaptıklarına rağman hasta olsalar ararım sorarım doktora götürürüm ilgilenirim onlar bilmesede Allah görüyo diyorum

napiiim kuzum boş kalmadimki herif öğlen ise gitti. Bende etrafı toparlamadan misafir geldi. OğlanI uyuttum yemeği falandI derken bugün çok vaktim olmadı. Ama kalbim burda Meral etme.
Istihbaarat kimmiş güvenebilirmiyik?
Ayşenur çok cesur giyiniyi

çok zor yaaa.
Eslerimiz birbirine çok benziyo huylari...
benimki de ilk evlendiği zamanlar daha kötuydi. Şimdi çok Şükur biraz daha iyi.
Ama ailesine laf soyletmez. Bende bunu bildiğim için artık bişey söylemem ona ailesiyle ilgili. Direk doğru olsa bile savunmaya geciyor

dikkat et kendine şeker ilacın ve diyet ikisi birlikte bünyeni zorlamis olabilir. Aslında diyetisyen kontrolünde olsan daha iyi olurdu ama i da masraflı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…