biraz geç kaldın zabahtan itirafımı yaptım benet diyecektim ama ilerleyen bölümlerde etmissin
kız daha erken. Hey Allahım bu hamileligimde yapmistim bende 4 5 gün önceden çıkmamışti tam o gun yaptım hafif silik çıktı.
bende kaç defa hayali cizgi yaratmıştım kendi kendime
Kız hepimiz ayniymisiz demekki
bende çöpe atıyordum sonra kaç defa çöpten çıkarıp bakışları olmustur
gizemin suyu kaynamisti sadece yüzü güzel tarz değil yoksa çoğu zaman şık da degilAysenur finale kalır dediydim ama kalmıyor mu o?
canım pilav istemiyor
tüfekhaneye gittim dönüşüm biraz uzun sürdü
sevoş süslenmeye mi gittin
buldum biraz patates kızartırım yemeğimin yanına
biraz geç kaldın zabahtan itirafımı yaptım ben
bende çöpten tam üç kez alıp baktım hatta bakalı 5 dakika falan olmuştur,dahada bakmam
bencede gizem hiç tarz ve şık değil...sadece güzel..bilgiye göre ayşenur kalmıyormuş..istihbarat öyle dedi..
he doğru...
yokkk masus hazirlanmiim herif yeni cikmis ne kadar oyalansam okadar iyi
Gelin bir dusuk yaptı akdi evine götürdü misafir odasina yatak yapti bebek gibi bakti kadin. Ben düşük yaptim hastaneden ciktim iki gün sonra kaynanam kiziyla hataya gidip evine misafir odasi tkm ve yatak odasi tkm almisti Nasil yureginiz el verdi
Bazi seyler hic unutulmuyor
Bazen geçmişe gitmeyin diyorum içim nefretle doluyor yüzüne bakilacagi yok
Elimde değil kafa gidiyor bazen
ewet doğru çok şükürki onlar iyi zaten benim kocamda onlar gibi olsaydı nasıl katlanırdım yada katlanırmıydım bilmem..
ayrıca bizim gibi iyi insanlar onların şansı..böylesi insanlara kendileri gibi gelin lazım..
Kimse yardimci olmuyo kizlar ne olur birsey soylwyin. Progesteron testinde 10.70 nasil bir deger
zoba yok şimdiBen sobaya atardim. Bir daha bakamayim diye
hadi onlar neysede eşine çok kızdım nasıl böyle bir şey yapmış,en çok ona ihtiyaç duyduğun zamanda seni bırakıp gtmesine kızmakta çok haklısın ben bile sinirlendim..bende düşük yaptığımda görümceklerim neredeyse zil takıp oynayacaklardı yetmedi kocamı doldurdular kavga çıkardılar üç günlük düşük yapmıştım eşim bacısını yeğenini aldı annesine gitti o zaman burada değildik kaynanamlardan uzak başka bir şehirdeydik eşim 20 gün beni ne aradı ne sordu boşanmanın eşiğinden döndük hatırladıkça deliriyorum üstelik benim ailemle eşimin arasını açtılar iftiralarla ben onları Allaha havale ediyorum aradan yıllar geçti şimdi dediğiniz gibi hiçbişey olmamış gibi yüzyüze bakıyoruz bide başkalarının yanında çok seviyomuş gibi görünüyolarlar ya deliriyorum
aynen benimde elimde değil düşünmeyeyim diyorum ama olmuyo
evet aynen dediğin gibi canım
yumurtanın çatladığı anlamına geliyo canım
he doğru...
kaynoşun ne pişirdi bakalım
rahatsızsın zati orda yabancı yoksa,nasılsa arabayla gideceksiniz eşofmanla git pantolonu giymesi zor oluyi dersinKüçük oğlan hazir
Büyük uyuyo
Bende esofmanla dolaniyiiim
hadi onlar neysede eşine çok kızdım nasıl böyle bir şey yapmış,en çok ona ihtiyaç duyduğun zamanda seni bırakıp gtmesine kızmakta çok haklısın ben bile sinirlendim..
ALLAH a havale etmek her zaman iyidir canım, bırak senden değil RABBİM den bulsunlar...
bende onların dışarıya melek rolü oynayıpta milletin ay ne kadar iyi insanlarsınız demesine sinir oluyorum..
SARA cım dün yaptınmı baharatlı patatesi nasıl oldu..
Sara allaha havale ediyoruz başka elimizden bise gelmiyor cnm senin kocanada pesssss
Dolmusa binmeye hazirmis
çok geçmiş olsun canım gerçekten kötü şeyler bu yaşananlar..nasıl insan bunlar hem düşüncesiz,hem kıskançlar..insan kardeşlerine abisine düşkün olurda bunlarınki biraz tuhaf..neyse saracım üzme kendini geçmişe te kalırsak hiç yaşayamayız zaten..o insanlarla konuşuyoruz ama insan asla ilk baştaki gibi olamıyor çünkü kalbimiz paramparça..canım eşim aslında çok iyi bir insandır ama ailesinin etkisinde çok fazla kalıyor annesi ve evdeki bacılarıyla yalnız kaldımı nasıl işliyolarsa kendilerine bağlıyolar ve onlara inanıyo şimdi şimdi artık herşeyin farkına varmaya başladı ama yinede onlara toz attırmıyo sadece bana istemiyosan gidip gelme üzüleceksen gitme onlara diyor ama ben gitmesemde kendisi hergün kaç kere aradığı yetmezmiş gibi haftada bir muhakkaka gider hele bi gün aramasa evdeki küük bacısı 42 lik cadı kıyamaeti koparır onları unutmuş da artık o yüzden aramamış daha neler neler
o zaman neden gittiğine gelince ablasıyla ortanca kardeşinin kızı bizdelerdi ben düşük yapmıştım kızkardeşimde bizdeydi benim kardeşimle konuşmamı çekemeyip eşimi doldudular bende sinirlerim laçkaydı oyunların ageldim kavga ettik eşimde onları haklı gördü aldı gitti beş günlüğüne izin almıştı orada doldurdular 15 günde rapor aldı çok kötü günlerdi
sonra bende alerji çıktı 3 sene neler çektiğimi ben bilirim gittiğim her doktor psikolojik dedi neyseki geçti ama bende bi daha hamile kalamadım o bebeğimin ahı onlara kalmasın inşallah
yapmadım canım dün çok fenalaştım ayağa kalkınca bayılacak gibi oluyodum mercimek çorbası yaptım ve patatesin sulusunu yaptım ancak
çok geçmiş olsun canım gerçekten kötü şeyler bu yaşananlar..nasıl insan bunlar hem düşüncesiz,hem kıskançlar..insan kardeşlerine abisine düşkün olurda bunlarınki biraz tuhaf..neyse saracım üzme kendini geçmişe te kalırsak hiç yaşayamayız zaten..o insanlarla konuşuyoruz ama insan asla ilk baştaki gibi olamıyor çünkü kalbimiz paramparça..
sen niye dün fenalaştınki canım, şeker ilacının yan etkisidir yada çokmu düşürdü şekerini sara dikkat et birde az yemek yiyorsun...ondanda olabilir sen ilacı sabah mı içiyorsun akşammı..
napiiim kuzum boş kalmadimki herif öğlen ise gitti. Bende etrafı toparlamadan misafir geldi. OğlanI uyuttum yemeği falandI derken bugün çok vaktim olmadı. Ama kalbim burda Meral etme.biraz geç kaldın zabahtan itirafımı yaptım ben
bende çöpten tam üç kez alıp baktım hatta bakalı 5 dakika falan olmuştur,dahada bakmam
bencede gizem hiç tarz ve şık değil...sadece güzel..bilgiye göre ayşenur kalmıyormuş..istihbarat öyle dedi..
çok zor yaaa.bende düşük yaptığımda görümceklerim neredeyse zil takıp oynayacaklardı yetmedi kocamı doldurdular kavga çıkardılar üç günlük düşük yapmıştım eşim bacısını yeğenini aldı annesine gitti o zaman burada değildik kaynanamlardan uzak başka bir şehirdeydik eşim 20 gün beni ne aradı ne sordu boşanmanın eşiğinden döndük hatırladıkça deliriyorum üstelik benim ailemle eşimin arasını açtılar iftiralarla ben onları Allaha havale ediyorum aradan yıllar geçti şimdi dediğiniz gibi hiçbişey olmamış gibi yüzyüze bakıyoruz bide başkalarının yanında çok seviyomuş gibi görünüyolarlar ya deliriyorum
aynen benimde elimde değil düşünmeyeyim diyorum ama olmuyo
evet aynen dediğin gibi canım
yumurtanın çatladığı anlamına geliyo canım
dikkat et kendine şeker ilacın ve diyet ikisi birlikte bünyeni zorlamis olabilir. Aslında diyetisyen kontrolünde olsan daha iyi olurdu ama i da masraflıcanım eşim aslında çok iyi bir insandır ama ailesinin etkisinde çok fazla kalıyor annesi ve evdeki bacılarıyla yalnız kaldımı nasıl işliyolarsa kendilerine bağlıyolar ve onlara inanıyo şimdi şimdi artık herşeyin farkına varmaya başladı ama yinede onlara toz attırmıyo sadece bana istemiyosan gidip gelme üzüleceksen gitme onlara diyor ama ben gitmesemde kendisi hergün kaç kere aradığı yetmezmiş gibi haftada bir muhakkaka gider hele bi gün aramasa evdeki küük bacısı 42 lik cadı kıyamaeti koparır onları unutmuş da artık o yüzden aramamış daha neler neler
o zaman neden gittiğine gelince ablasıyla ortanca kardeşinin kızı bizdelerdi ben düşük yapmıştım kızkardeşimde bizdeydi benim kardeşimle konuşmamı çekemeyip eşimi doldudular bende sinirlerim laçkaydı oyunların ageldim kavga ettik eşimde onları haklı gördü aldı gitti beş günlüğüne izin almıştı orada doldurdular 15 günde rapor aldı çok kötü günlerdi
sonra bende alerji çıktı 3 sene neler çektiğimi ben bilirim gittiğim her doktor psikolojik dedi neyseki geçti ama bende bi daha hamile kalamadım o bebeğimin ahı onlara kalmasın inşallah
yapmadım canım dün çok fenalaştım ayağa kalkınca bayılacak gibi oluyodum mercimek çorbası yaptım ve patatesin sulusunu yaptım ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?