bende öyle oluyorum ama işte kocanın ailesi mecburende olsa görüşüyoruz..Bazen geçmişe gitmeyin diyorum içim nefretle doluyor yüzüne bakilacagi yok
Elimde değil kafa gidiyor bazen
ewet doğru çok şükürki onlar iyi zaten benim kocamda onlar gibi olsaydı nasıl katlanırdım yada katlanırmıydım bilmem..
ayrıca bizim gibi iyi insanlar onların şansı..böylesi insanlara kendileri gibi gelin lazım..
bende öyle oluyorum ama işte kocanın ailesi mecburende olsa görüşüyoruz..
boşver yeter kendimizi doldurduk,sen akşama gidiyon iyice dellenme..nasılsa akşama bir iki laf sokacanEvet kendime diyorum ne salakmisim
Yinede şu gün olmuş hic birşey olmamis gibi yuzyuze bakiyok
boşver yeter kendimizi doldurduk,sen akşama gidiyon iyice dellenme..nasılsa akşama bir iki laf sokacan
iyi olmuş elbet bir taraftan bulur..Kesinlikle....
Benim kaynos daha beterdi benle uğraşmadan duramazdi. Kizi evlendirip cetin enisteye toslayinca anyayi konyayi gördü düştü biraz yakamdan
benimkininde öyle sevinç birde benim eşimin aileme de bunca yıl ufacık bir saygısızlığı yada kötülüğ olmamıştır..ee onlarda onun ailesi ne olursa olsun..Hee eşimin hatri çok büyük
bukonuda bir bilgim yok canım olsa seve,seve yardım ederdim..doktora göstermedinmi..Kimse yardimci olmuyo kizlar ne olur birsey soylwyin. Progesteron testinde 10.70 nasil bir deger
Pilav gider cnm yaninadaha yemek yapmadımpatlıcanlı tepsi kebabı yapıp büyük fırına gönderecektim ama yağmur çok hızlandı...dünden ıspanak kökü var çorba niyetine ama gerisi yok...
10 un ustu ise yumurtlama var demekKimse yardimci olmuyo kizlar ne olur birsey soylwyin. Progesteron testinde 10.70 nasil bir deger
Tesekkur ederim:)10 un ustu ise yumurtlama var demek
Rica ederimTesekkur ederim:)
canım pilav istemiyorPilav gider cnm yanina
tüfekhaneye gittim dönüşüm biraz uzun sürdüBeydoş pilav yapmaya mi gittin
et diyecektim ama ilerleyen bölümlerde etmissiniyi edersin
itiraf edeyimmi
kız daha erken. Hey Allahım bu hamileligimde yapmistim bende 4 5 gün önceden çıkmamışti tam o gun yaptım hafif silik çıktı.yok o günden sonra aramadı
test yaptım,dayanamıyorum napim..ama iyi oldu bana gördüm yine negatifi oturdum .ıçımın üstüne..ama çok canım sıkıldı..
bende kaç defa hayali cizgi yaratmıştım kendi kendimeTesti dunmu yaptinki otur oturdugun yerde
Ayni şeyleri yasadim emin ol
Seni çok iyi anliyorum
Hatta hayali silik çizgiyi bile görür oldiydum
Kız hepimiz ayniymisiz demekkidün aldım ama bu sabah yaptım,
he bende aynen dediğin gibi hayalet çizgi görmeye uğraşıyorum,ışığı yakıyorum telefonun ışığını testin üzerine tutuyorum eviriyorum çeviriyorum ama nafile
bende çöpe atıyordum sonra kaç defa çöpten çıkarıp bakışları olmusturtest manyağı şimdi eczanenin önünden geçsem yine alırım heralde ama aynı eczaneden deel,utanıyom walla artık ordaki çocuk beni tanıdı artık her ay alıyorum..
yookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkzaten attım artık çöpe sinirlerim bozuldu hayla pijamayla oturuyom bişey yapasımda yok..
yemeğimide bulaydım eyiydi...
çok tatlı maşallah
Oran buranHee benim tacim
Bu defa olacak ameliyat oldun o kadar
Düzeldi oran buran
yok kız ilkini normal yapmışsın kestirme kendini boşu boşunaamin amin evet rahatlıyo insan
çünkü bu çocuğun bi de çıkması var.
bidahakine bende sezaryen olcam
Mart'ta temellerini atarsin kizinnapak kizimiz olmadi
misafirim vardı kahve içti bende meyve suyuDEROŞŞŞ artık pek aktif değilsin nerdesin kadın
gizemin suyu kaynamisti sadece yüzü güzel tarz değil yoksa çoğu zaman şık da degilDEROŞŞŞŞ bu tarz benimde bu hafta GİZEM gidecekmiş,ÖZLEM,AYŞEGÜL ve İKİZLER finale kalacakmış..yarışmayıda İKİZLER kazanacakmış...bak ben yazıyorum sonra yine HAMİLEŞARLIK yapıp hayır ben yazdım bu bilgiyi deme
bana VAHİY geldii,baklım doğrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?