Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Kesinlikle....
Benim kaynos daha beterdi benle uğraşmadan duramazdi. Kizi evlendirip cetin enisteye toslayinca anyayi konyayi gördü düştü biraz yakamdan

Kesinlikle....
Benim kaynos daha beterdi benle uğraşmadan duramazdi. Kizi evlendirip cetin enisteye toslayinca anyayi konyayi gördü düştü biraz yakamdan
iyi olmuş elbet bir taraftan bulur..
Hee eşimin hatri çok büyük
benimkininde öyle sevinç birde benim eşimin aileme de bunca yıl ufacık bir saygısızlığı yada kötülüğ olmamıştır..ee onlarda onun ailesi ne olursa olsun..

daha yemek yapmadımpatlıcanlı tepsi kebabı yapıp büyük fırına gönderecektim ama yağmur çok hızlandı...dünden ıspanak kökü var çorba niyetine ama gerisi yok...

sevoş süslenmeye mi gittin
buldum biraz patates kızartırım yemeğimin yanına

iyi edersin

itiraf edeyimmi
et diyecektim ama ilerleyen bölümlerde etmissin

yok o günden sonra aramadı
test yaptım,dayanamıyorum napim..ama iyi oldu bana gördüm yine negatifi oturdum .ıçımın üstüne..ama çok canım sıkıldı..
kız daha erken. Hey Allahım bu hamileligimde yapmistim bende 4 5 gün önceden çıkmamışti tam o gun yaptım hafif silik çıktı.

Testi dunmu yaptinki otur oturdugun yerde
Ayni şeyleri yasadim emin ol
Seni çok iyi anliyorum
Hatta hayali silik çizgiyi bile görür oldiydum
bende kaç defa hayali cizgi yaratmıştım kendi kendime

Kız hepimiz ayniymisiz demekki
bende çöpe atıyordum sonra kaç defa çöpten çıkarıp bakışları olmustur

çok tatlı maşallah

Hee benim tacim
Bu defa olacak ameliyat oldun o kadar
Düzeldi oran buran
Oran buran
amin amin evet rahatlıyo insan
çünkü bu çocuğun bi de çıkması var.
bidahakine bende sezaryen olcam
yok kız ilkini normal yapmışsın kestirme kendini boşu boşuna

napak kizimiz olmadi
Mart'ta temellerini atarsin kizin
DEROŞŞŞ artık pek aktif değilsin nerdesin kadın
misafirim vardı kahve içti bende meyve suyu

gizemin suyu kaynamisti sadece yüzü güzel tarz değil yoksa çoğu zaman şık da degil Aysenur finale kalır dediydim ama kalmıyor mu o?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…