kız ben zaten basmam,herif hallediyor o işi sağolsun..bir kere denedim benim bastığım 1 saat dayandıSiz kurun usutme cnm durduk yere üstünde çayda kaynar ohhhh fazla kova al herif basip hazirlasin sen Nasil basacan
ewet canım abisiyle ortak,koltuk imalatı yapıyolar yani koltuğun ham hali,burda iskelet diyolar sen bilirsin belki...çünkü adana dışında koltuk iskeleti diyince pek anlamıyolar..Beydoş senin herif kardeşiyle ortak dimi ne is yapıyorlar cnm
ee ondan önce sen çağırmıştın zati,sewdiysen ilişkiyi dewam ettirmek adına eğer istiyorsan çağır tabi güzel olur..Gecen aksam komsu çaya cagirmisti ya bizi geri benimde onlari cagirmam gerekiyimi
Gecen aksam komsu çaya cagirmisti ya bizi geri benimde onlari cagirmam gerekiyimi
kız ben zaten basmam,herif hallediyor o işi sağolsun..bir kere denedim benim bastığım 1 saat dayandıherifin ki 4,5 saat gidiyor..
ewet canım abisiyle ortak,koltuk imalatı yapıyolar yani koltuğun ham hali,burda iskelet diyolar sen bilirsin belki...çünkü adana dışında koltuk iskeleti diyince pek anlamıyolar..
Evet baştan cevap verdiğim için öbür eltilere davrandiklari gibi bana davranmiyirlar ama hep.bi soğukluk var. Aman zaten hiçbi şekilde de sevdiremessin kendinideroşcum zamanında cvp vermeseydin ezerlerdi evet
cvp vererek ne olduğunu nasıl Bi insan olduğunu baştan gostereceksinki
senin huyunu öğrensinler
ona göre davranırlar
ama sen başta susup kalırsan seni hep öyle bilirler
yerine göre cvpta vermek gerek cnm
öyle sırlar dünyası veya kalp gözü gibi filmlerde oluyo kötüye iyilikle karşılık veriyosunda
kotu kişi yaptığından utanıyo ve iyi Bi insan oluyo falan
gerçekte böyle bişi yok.
eğer içinde kalırsa bişiler çok dokunıyor
seni ince ince yiyor
ama aklındakini söyleyip içinde bırakmadığında rahatlıyorsun.
valla şunu bilir şunu soylerim
senden değerli kimse yok
sen kendine önem vermezsen kimse vermez
once sen kendi ruh halinle iyi olacaksın ve mutlu olacaksın
senin psikolıjin bozılduktan sonra neyleyim doğan guneşi
bende evime gelene saygısızlık etmemisimdir şuana kadar inşallah bundan sonrada olmaz.Evime gelene saygisizlik edemem biz boyle gördük düşmanda gelse dörtddörtlük agirlariz.
Ben kendimi ezdirmedimki vaktinde çok kavgalarimiz tartismalarimiz oldu ama ozaman evinde baskalari yüzünden huzur kalmiyor. Ustelik kayinbabamla aramizda ufacik birşey geçmedi adam ev aldik taksitinin yarisini ödüyor çocuklarına çok düşkündür.
evet ugrasinca heriflerinde huzuru bozuluyo. Bizde çok huzursuzluk yaşadık şimdi diyorum ne gerek varmış bütün bunlara. Ama işte insanı öyle bi noktaya getiriyorlarki bazen bi bakıyosun olaylar nereye gitmisBasak bu arada Esim aileme karsi çok iyidir onlari çok sayar yere göğe koymaz her zaman arar gelsinler kalsinlar ister evimize gelseler ne yapacagini şaşar o yüzden hatri büyük bana yaptiklarini saymiyorum bile bu hayattaki en büyükddestekçim arkadasim anam babam askim.. Anasinin dengesizliği yüzünden hayati zindan etmiyom vaktinde çok yaptim altta kalmadim olan aile hayatimda huzurum kalmamistiüstelik Esim kimin ne mal olduğunu biliyor bu bile iyi birşey ben yillardir degistiremedim sende uğraşma ye iç keyfine bak dedi
niye getirmiyomus. Senin korkundan öyle demiştirSayin Deroş hnm aksam gayette tarzdim
Öyle ev tayti sunmuş hirka degildi ustun basim
Gayet kaliteli hoş kiyafetlerdi
Catlasinlar diye eşimin yurt disindan getirttiği saatimide taktim botum cantam hep markaydisacimi basimi topladim hafif birde makyaj yaptim
Borulcenin saatime dibi düştü hemen aynisindan istedi esimede erkek versiyonunu almistik konuda abisi kapti parasini veririm sen tekrar getirt dedi. Ama eşime dedim benim saatten bacina getirt bunu basinda paralarimyokk getirtmem dedi
aminnnnnnn inş.Sanirim kis bu defa kesin geldi disari sel firtina Allahim evsiz barksizlara yardim etsin amin
gunaydin canim bende sana musmutlu tatlı şeker gibi bi gün diliyorumgünaydın herkese mutlu sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum
aynen. Ben mesela bişey soyledigimde toz kondurmazdi hatta savunmaya geçerdi. Ben bişey söylemeyince artık kendisi söylüyor. Keşke bu yolu en başından deneseymisim. Tabi arada eski derin oluyorum yine nadirde olsa. O huyumu sevmiyorum çünkü beni herseyden önce mutsuz ediyorÖnemli olan o sen ne kadar anlatsanda ailesine toz kondurmayanlar var
Gunaydin cnm
Iyiyim canim benimgünaydın canım nasılsın aliş nasıl
Iyi demissindir canim benim demekki o da takip ediyor. Bizimki de artık ogrenmisti varmı bişey bu ay diyordu. Yok diyince hafif bi burukluk hissediyordum onun yüzünde ki normalde duygularını hiç belli etmezkeşke,bayağıda uzun yazılar yazıyordu paşam gibi..ben çok üşenirim o kadar uzun yazamam
zaten bir reklamında doğru çıktığını görmedim ben zaten tamamen sessiz olduğuna pek inanamamıştım..
ama yinedekonuşma sesi düzeyinde olmasıda çok iyi benimki canavar gibi bağırıyor,o çalıştığında dünyayla bütün ses irtibatım kesiliyor
he kızları biblo gibi hep bir yerde otursun,birde öğretmen olunca ne oluyor anlamıyorum ..benim bir eltimde var öyle kadın 2 çocuk anası ama daha yemek yapmasını bile bilmiyor..
aminnnn...inanmazsınız belki ama ADANA da soğudu
günaydın canım...
tamamen geldimi..
yok kız yapmam,dün sanki eşimin içine doğmuş gibi test yaptığım,diyorki test aldınmı,bende yoooo almadım niye alayımki daha günüme var dedim..keşke yapsaydın diyor bu hafta bir kez arabada miğdem bulandı diye hemen beni hamile zannediyor...
bende yok aşkım ümitlenme sakın,reflüden bulanmıştır,eğer günüm geçerse test yaparım dedim...
gozunaydin aspirin niye yuttunTamamen geldi benim kirmizilar
Aspirinde yuttum
Başka Komsum yok ewet önce ben cagirdiydimee ondan önce sen çağırmıştın zati,sewdiysen ilişkiyi dewam ettirmek adına eğer istiyorsan çağır tabi güzel olur..
Hee haklisin önceki gün misafir vardi dun kaynosgile gittik bugün komşuyu cagirirsam yarinda Abim gelecek oluyor birde herifle konusmustuk bu hafta bir yere gitmeyek evde dinlenelim heyy gidisen hastasın şimdi otur oturduğun yerde
benimkide çok üzülüyor yüzünden anlıyorum,inşaallah bu ay sevindiririm...Iyiyim canim benim
Alis iyidir kahvaltı verdim istemedi şimdi birazdan yine bir deneme yapacam.
Sen nasılsın bugün canim?
Iyi demissindir canim benim demekki o da takip ediyor. Bizimki de artık ogrenmisti varmı bişey bu ay diyordu. Yok diyince hafif bi burukluk hissediyordum onun yüzünde ki normalde duygularını hiç belli etmez
gozunaydin aspirin niye yuttun
sende iyileşince çağır,komşun duymadımı diziniBaşka Komsum yok ewet önce ben cagirdiydim
Hee haklisin önceki gün misafir vardi dun kaynosgile gittik bugün komşuyu cagirirsam yarinda Abim gelecek oluyor birde herifle konusmustuk bu hafta bir yere gitmeyek evde dinlenelim heyy gidi
benimkide çok üzülüyor yüzünden anlıyorum,inşaallah bu ay sevindiririm...
Yok nerden duysunsende iyileşince çağır,komşun duymadımı dizini
Sevindirirsin canim senin hamile kalmada Allaha Şükür bi sorun yoktu suana kadar bundan sonrada olmaz inşallah. Biran önce hamile kalırda tedavine başlaRsin canimbenimkide çok üzülüyor yüzünden anlıyorum,inşaallah bu ay sevindiririm...
Emziriyosun yaa aliniyomu emzirirken bilmedigim için soruyomDeroş yine sayfalarca alinti yapmis
Aspirini iyice soktursun diye ictim
ne bileyimYok nerden duysun
ewet deroş öncede 2 yada 3 ayda kalıyodum ama artık öyle olmuyor..eskiden korunmayı bıraktığımda herif nerdeyse ceketi atsa üstüme hamile kalacaktım hey gidi....inşaallah dediğin gibi olur bakalım,ama adet öncesi yaşadığım akıntı başladı böönSevindirirsin canim senin hamile kalmada Allaha Şükür bi sorun yoktu suana kadar bundan sonrada olmaz inşallah. Biran önce hamile kalırda tedavine başlaRsin canim
şimdi stres yapiyosun ister istemez o geciktiriyordur biraz .ne bileyimbelki duymuştur dedim
ewet deroş öncede 2 yada 3 ayda kalıyodum ama artık öyle olmuyor..eskiden korunmayı bıraktığımda herif nerdeyse ceketi atsa üstüme hamile kalacaktım hey gidi....inşaallah dediğin gibi olur bakalım,ama adet öncesi yaşadığım akıntı başladı böön
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?