Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Siz kurun usutme cnm durduk yere üstünde çayda kaynar ohhhh fazla kova al herif basip hazirlasin sen Nasil basacan
kız ben zaten basmam,herif hallediyor o işi sağolsun..bir kere denedim benim bastığım 1 saat dayandıherifin ki 4,5 saat gidiyor..
Beydoş senin herif kardeşiyle ortak dimi ne is yapıyorlar cnm
ewet canım abisiyle ortak,koltuk imalatı yapıyolar yani koltuğun ham hali,burda iskelet diyolar sen bilirsin belki...çünkü adana dışında koltuk iskeleti diyince pek anlamıyolar..

Biliyom kiz bilmemmi
Kardeşimin kaynida o iskeletleri alip dosuyor
Yani dosemeci koltuk yapiyii

Evet baştan cevap verdiğim için öbür eltilere davrandiklari gibi bana davranmiyirlar ama hep.bi soğukluk var. Aman zaten hiçbi şekilde de sevdiremessin kendini
bende evime gelene saygısızlık etmemisimdir şuana kadar inşallah bundan sonrada olmaz.
Kayinbabos iyiymis senin.
Benimde taksitleri odese bende iyi olurum

evet ugrasinca heriflerinde huzuru bozuluyo. Bizde çok huzursuzluk yaşadık şimdi diyorum ne gerek varmış bütün bunlara. Ama işte insanı öyle bi noktaya getiriyorlarki bazen bi bakıyosun olaylar nereye gitmis

niye getirmiyomus. Senin korkundan öyle demiştir

Sanirim kis bu defa kesin geldi disari sel firtina Allahim evsiz barksizlara yardim etsin amin
aminnnnnnn inş.

günaydın herkese mutlu sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum
gunaydin canim bende sana musmutlu tatlı şeker gibi bi gün diliyorum

Önemli olan o sen ne kadar anlatsanda ailesine toz kondurmayanlar var

Gunaydin cnm
aynen. Ben mesela bişey soyledigimde toz kondurmazdi hatta savunmaya geçerdi. Ben bişey söylemeyince artık kendisi söylüyor. Keşke bu yolu en başından deneseymisim. Tabi arada eski derin oluyorum yine nadirde olsa. O huyumu sevmiyorum çünkü beni herseyden önce mutsuz ediyor

günaydın canım nasılsın aliş nasıl
Iyiyim canim benim
Alis iyidir kahvaltı verdim istemedi şimdi birazdan yine bir deneme yapacam.
Sen nasılsın bugün canim?

Iyi demissindir canim benim demekki o da takip ediyor. Bizimki de artık ogrenmisti varmı bişey bu ay diyordu. Yok diyince hafif bi burukluk hissediyordum onun yüzünde ki normalde duygularını hiç belli etmez
Tamamen geldi benim kirmizilar
Aspirinde yuttum
gozunaydin aspirin niye yuttun

ee ondan önce sen çağırmıştın zati,sewdiysen ilişkiyi dewam ettirmek adına eğer istiyorsan çağır tabi güzel olur..
Başka Komsum yok ewet önce ben cagirdiydim
sen hastasın şimdi otur oturduğun yerde
Hee haklisin önceki gün misafir vardi dun kaynosgile gittik bugün komşuyu cagirirsam yarinda Abim gelecek oluyor birde herifle konusmustuk bu hafta bir yere gitmeyek evde dinlenelim heyy gidi

benimkide çok üzülüyor yüzünden anlıyorum,inşaallah bu ay sevindiririm...

sende iyileşince çağır,komşun duymadımı dizini

Alintiyi çoktan yaptımdi ama alış bırakmadı yazimmm benim alıntılardan sonra yine kaç sayfa çene ecalmissin. Onlarada yetistim. Onlarida alintiladim.

Yok nerden duysun
ne bileyimbelki duymuştur dedim
Sevindirirsin canim senin hamile kalmada Allaha Şükür bi sorun yoktu suana kadar bundan sonrada olmaz inşallah. Biran önce hamile kalırda tedavine başlaRsin canim
ewet deroş öncede 2 yada 3 ayda kalıyodum ama artık öyle olmuyor..eskiden korunmayı bıraktığımda herif nerdeyse ceketi atsa üstüme hamile kalacaktım hey gidi....inşaallah dediğin gibi olur bakalım,ama adet öncesi yaşadığım akıntı başladı böön

şimdi stres yapiyosun ister istemez o geciktiriyordur biraz .
O ne akintisi hani hafif koyu akintimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…