Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

deroş senin yeşil şapkan niye gözükmüyor,yine çevrimdışımı yaptın kendini..BAFS ta öyle yapıyor

Nazom dünde gelmedi dimi ya.
ben Egenin oyun çadırında kahvaltı ediyorum.
hem oynuyorum hem yiyorum
müsait olunca hoplıycam topike

sen yeni üye misin cnm
kkda önceden varmıydın
değişik bir fikir tebrik ediyorum EDOŞU afiyet olsun,demekki okuyordun hemen hopladın

bende çıkıyorum ütü yapmam ilazım..herifide arayayım eğer zobayı akşama kuracaksa bugün evi boşuna süpürmem..

Emziriyosun yaa aliniyomu emzirirken bilmedigim için soruyom
Hee hamileyken icmedikmi
hamislik belirtiside ayni
Sevinç
Sara
Bafs
Nazom
Başak
Nerdesiniz?
bacimla konusiyidim
dışarda yağmur yağıyo
çadıra girdim

Nazom dünde gelmedi dimi ya.
ben Egenin oyun çadırında kahvaltı ediyorum.
hem oynuyorum hem yiyorum
müsait olunca hoplıycam topike

sen yeni üye misin cnm
kkda önceden varmıydın

Yoktum önceden dışardan takip ederdim şimdi üye oldum şimdi arada girebiliyorm ama seviyorum burayı ♡

Bence kurar adana soğumuş annemler kurmuş
Senin ananlar kurdumu
aradım kuracakmış,banada bahane oldu evin temizliğinide sonra yaparım artıkın..anamlarda kurmamıştı onlarda kuracaklar
Heriff komşuyu cagirma haftaya cagir ayagin iyileşmedi diye sarladi beni
haklı adam bir yerinde kurt var gibi hiç durmuyon,komşu kaçmıyor ya haftaya çağır

bende bekliyorum deroşum ama sancımda var bugün sanki daha erken olacakmışım gibi ya neyse bakalım artık..

ewet canım..
3 gün var cumartesi belli olur.

ALLAH sana bağışlasin canım inşallah bende sağ salim kucağıma alırım
inşallah. Amin. Herkesin yavrusunu sahibine bağışlasın Rabbim. Kimseyi evlat hasreti ve acısıyla sinamasın inşallah

sevinçin dün akşamdan dolayı canı sıkkın gibi,sara çalışıyor ,bafsı bilmiyom,nazoda nerde bilmem ama gelince yine geçmişten çıkamayacak..başak biz gidince gelir
Sevinç niye canın sıkkın kız?
Kaynosgilse takma boşver
deroş senin yeşil şapkan niye gözükmüyor,yine çevrimdışımı yaptın kendini..BAFS ta öyle yapıyor
Girip cikim
Hee hamileyken icmedikmi

hamislik belirtiside ayni

bacimla konusiyidim

hamilelik başka emzirmek başka bence bi doktora sor.. bi de hergün alırsın hamilelik düşüncen ya

Heriff komşuyu cagirma haftaya cagir ayagin iyileşmedi diye sarladi beni
haketmisin

Yoktum önceden dışardan takip ederdim şimdi üye oldum şimdi arada girebiliyorm ama seviyorum burayı ♡
keşke nickin kolay yazışabilen bişi olsaydı
aklımda kalmıyor hiç:)
neyse kendinden bahsetsene
kaç yaşındasın
kaç yıllık evlisin

keşke nickin kolay yazışabilen bişi olsaydı
aklımda kalmıyor hiç:)
neyse kendinden bahsetsene
kaç yaşındasın
kaç yıllık evlisin

Nickim hayata gülümse :)

1 yıllık evliyim yaşım daha genç diyim yeter mi :)

2 düşük görümce elti ve üvey kaynana baskısı altında 3. Gebelik oluştu hadi hayırlısı Allahtan kocam bana çok düşkün edirne öyle işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…