Nazom dünde gelmedi dimi ya.Sevinç
Sara
Bafs
Nazom
Başak
Nerdesiniz?
sen yeni üye misin cnmSende bunun aynısını mi kullandn ise yarıyor mu acaba
dışarda yağmur yağıyosevinçin dün akşamdan dolayı canı sıkkın gibi,sara çalışıyor ,bafsı bilmiyom,nazoda nerde bilmem ama gelince yine geçmişten çıkamayacak..başak biz gidince gelir
değişik bir fikir tebrik ediyorum EDOŞU afiyet olsun,demekki okuyordun hemen hopladınNazom dünde gelmedi dimi ya.
ben Egenin oyun çadırında kahvaltı ediyorum.
hem oynuyorum hem yiyorum
müsait olunca hoplıycam topike
sen yeni üye misin cnm
kkda önceden varmıydın
Hee hamileyken icmedikmiEmziriyosun yaa aliniyomu emzirirken bilmedigim için soruyom
hamislik belirtiside aynine bileyimbelki duymuştur dedim
ewet deroş öncede 2 yada 3 ayda kalıyodum ama artık öyle olmuyor..eskiden korunmayı bıraktığımda herif nerdeyse ceketi atsa üstüme hamile kalacaktım hey gidi....inşaallah dediğin gibi olur bakalım,ama adet öncesi yaşadığım akıntı başladı böön
bacimla konusiyidimSevinç
Sara
Bafs
Nazom
Başak
Nerdesiniz?
dışarda yağmur yağıyo
çadıra girdim
Bence kurar adana soğumuş annemler kurmuşbende çıkıyorum ütü yapmam ilazım..herifide arayayım eğer zobayı akşama kuracaksa bugün evi boşuna süpürmem..
Nazom dünde gelmedi dimi ya.
ben Egenin oyun çadırında kahvaltı ediyorum.
hem oynuyorum hem yiyorum
müsait olunca hoplıycam topike
sen yeni üye misin cnm
kkda önceden varmıydın
aradım kuracakmış,banada bahane oldu evin temizliğinide sonra yaparım artıkın..anamlarda kurmamıştı onlarda kuracaklarBence kurar adana soğumuş annemler kurmuş
Senin ananlar kurdumu
haklı adam bir yerinde kurt var gibi hiç durmuyon,komşu kaçmıyor ya haftaya çağırHeriff komşuyu cagirma haftaya cagir ayagin iyileşmedi diye sarladi beni
ben olsam yemem bir kez heveslenip brokoli çorbası yaptım hiç sewmedimSebzeli brokoli corbasi hazirbakim yicekmi
3 gün var cumartesi belli olur.bende bekliyorum deroşum ama sancımda var bugün sanki daha erken olacakmışım gibi ya neyse bakalım artık..
ewet canım..
inşallah. Amin. Herkesin yavrusunu sahibine bağışlasın Rabbim. Kimseyi evlat hasreti ve acısıyla sinamasın inşallahALLAH sana bağışlasin canım inşallah bende sağ salim kucağıma alırım
Sevinç niye canın sıkkın kız?sevinçin dün akşamdan dolayı canı sıkkın gibi,sara çalışıyor ,bafsı bilmiyom,nazoda nerde bilmem ama gelince yine geçmişten çıkamayacak..başak biz gidince gelir
Girip cikimderoş senin yeşil şapkan niye gözükmüyor,yine çevrimdışımı yaptın kendini..BAFS ta öyle yapıyor
hamilelik başka emzirmek başka bence bi doktora sor.. bi de hergün alırsın hamilelik düşüncen yaHee hamileyken icmedikmi
hamislik belirtiside ayni
bacimla konusiyidim
haketmisinHeriff komşuyu cagirma haftaya cagir ayagin iyileşmedi diye sarladi beni
evet aşkımın bal küpü geçmişi okuyodumdeğişik bir fikir tebrik ediyorum EDOŞU afiyet olsun,demekki okuyordun hemen hopladın
sen ütü yaparken istersen ben oynayabilirimbu kez kesin gidiyom ütüden sonra bir türlü bitiremediğim bir kitap var az kaldı onu okuyayım
keşke nickin kolay yazışabilen bişi olsaydıYoktum önceden dışardan takip ederdim şimdi üye oldum şimdi arada girebiliyorm ama seviyorum burayı ♡
keşke nickin kolay yazışabilen bişi olsaydı
aklımda kalmıyor hiç:)
neyse kendinden bahsetsene
kaç yaşındasın
kaç yıllık evlisin
Yedi sşükürben olsam yemem bir kez heveslenip brokoli çorbası yaptım hiç sewmedimama miraç bey yisin nede olsa zebze...
sen ütü yaparken istersen ben oynayabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?