yok kız şeffaf beyaz gibi bir akıntı..şimdi stres yapiyosun ister istemez o geciktiriyordur biraz .
O ne akintisi hani hafif koyu akintimi
O akıntı hamislikdede oluyo amayok kız şeffaf beyaz gibi bir akıntı..
oluyormuyduki derin valla ben unuttum nerdeyse ama benim adet önceside hep olur zaten ben adetle hamilelik belirtilerini hiç ayırt edemem,çünkü hemen hemen aynı belirtiler..O akıntı hamislikdede oluyo ama
sağol kuzum iyiyim,iyi yapmışsın hem anacığın iyi bakar sana yorulmazsın...
niyee baş dönmesimi yaptı,iğnenin adı progestanmı...Kız bu iğne benim felegimi şaşırttı dün tüm gün ayağa kalkamadim
Canim evet bende de adet öncesinde olmuştu ama bu hamileligimdede adetten bi kaç gün önce bu akıntı yine olmuştu. Offf çok benzer şeyler adet belirttişi ve hamislik belirtisi.oluyormuyduki derin valla ben unuttum nerdeyse ama benim adet önceside hep olur zaten ben adetle hamilelik belirtilerini hiç ayırt edemem,çünkü hemen hemen aynı belirtiler..
niyee baş dönmesimi yaptı,iğnenin adı progestanmı...
bekleyip görmekten başka çarem yok hayırlısı artık..Canim evet bende de adet öncesinde olmuştu ama bu hamileligimdede adetten bi kaç gün önce bu akıntı yine olmuştu. Offf çok benzer şeyler adet belirttişi ve hamislik belirtisi.
Canim evet bende de adet öncesinde olmuştu ama bu hamileligimdede adetten bi kaç gün önce bu akıntı yine olmuştu. Offf çok benzer şeyler adet belirttişi ve hamislik belirtisi.
eee bebeğin için katlanacaksın bunlara..Proluton depot adı haftada bir olunacak
Yok kullandıktan sonra bacağında kasılma ve uyuşma oldu
Hayirlisi canimbekleyip görmekten başka çarem yok hayırlısı artık..
eee bebeğin için katlanacaksın bunlara..
9 ay boyunca haftada bir ignesini kullanmistimProluton depot adı haftada bir olunacak
Yok kullandıktan sonra bacağında kasılma ve uyuşma oldu
9 ay boyunca haftada bir ignesini kullanmistim
Düşük tehlikem olduğu için kullanmistimSende bunun aynısını mi kullandn ise yarıyor mu acaba
bende bekliyorum deroşum ama sancımda var bugün sanki daha erken olacakmışım gibi ya neyse bakalım artık..Hayirlisi canim
Bende senin gibi sabirsizlikla bekliyorum
ewet canım..Değil mi ise yarasın da gerisi mühim değil
Düşük tehlikem olduğu için kullanmistim
Allaha Şükür bebegimi kucağıma aldım
sevinçin dün akşamdan dolayı canı sıkkın gibi,sara çalışıyor ,bafsı bilmiyom,nazoda nerde bilmem ama gelince yine geçmişten çıkamayacak..başak biz gidince gelirSevinç
Sara
Bafs
Nazom
Başak
Nerdesiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?