Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

günaydın canım inşallah şeker testin güzel çıkar ama çıkmasada korkma gebelikte yüksek çıkıp doğumdan sonra geçiyo çünkü

heeee eşiminde canına minnet oluyo valla benim jestlerim

Deroş prof canan karatay kesinlikle seker yüklemesi yaptirmayin diyo gebelikte aniden seker yüklemesi bebeğe ve anneye çok zararliymis ben bir daha yaptirmam AC netten dinle roportajini

günaydın hatunlar,kalkıp kahvaltımı yapayım bugün pazar var

günaydın canım bizimde pazar var bugün ama ben gitmeyecem hem yağmur yağıyor hem işlerim çok yoğun yoksa pazar gezmelerine bayılırım

maşallah hangi arada yaptın bu işleri ayağını yormasına tızım

bu arada evinle ilgili havanı sevsinler

Menüde vereyimde kahvaltimi yapayim
Abim gelecek barbunya ya bayilir
Barbunya
Pirinç pilavi
Salata ve humus yapacam
Yoğurt tursu ve didi
Üstüne ekler
Cayin yanina çerez
Meyve

menüde süpermiş abiye ziyafet haaaa

Seker varmi yokmu diye yüklemeye gerek yokki bir AC baktirirsin bir tok bardaklar seker iciyok AC Karnina

Saol cnm evet ultra lüks evimin havasini da attim. Sara öyle kotu evlerde oturdumki disarinin ruzgarindan perde sallanirdi camdan yağmur girerdi klizetsiz evde sezeryanla doğum yaptim çok çektim bu ev hayal bile değildi Rabbim verdi olmayan herkese nasip etsin insallah

Dünyanın obur ucundaki doğdun buyudun
Anangiller Türkiye de ama hipoyu bilmeyen normal
tomestos kullaniyolar bizimkiler

günaydın canım inşallah şeker testin güzel çıkar ama çıkmasada korkma gebelikte yüksek çıkıp doğumdan sonra geçiyo çünkü

heeee eşiminde canına minnet oluyo valla benim jestlerim
obur gebeligimdede şeker çıkmıştı.

hangi erkeğin hoşuna gitmezki zatiii

Deroş prof canan karatay kesinlikle seker yüklemesi yaptirmayin diyo gebelikte aniden seker yüklemesi bebeğe ve anneye çok zararliymis ben bir daha yaptirmam AC netten dinle roportajini
biliyom canim kadın bas bas bağırıyor hamileler şeker yüklemesi yaptırmasın diye. Bende çok kararsizdım. Obur gebeligimde yaptırdım şeker çıkmıştı diyet vermişlerdi. Oysa zaten ekmek yemiyodum doğru düzgün yesem bile kepekli yiyodum. Şeker li şeyler hiç yemedim şeker çıkmıştı.

Seker varmi yokmu diye yüklemeye gerek yokki bir AC baktirirsin bir tok bardaklar seker iciyok AC Karnina
soylim kanda baksınlar o zaman. Benimde içim rahat deil ama yaptirmasamda korkuyom bi taraftan. Hayirlisi artık. Bakalım bugün ne diycek

Güle güle otur. Allahım ağzınizin tadını bozmasin.
Herkese nasip etsin..inşallah.

güle güle otur canım sağlıkla mutlulukla huzurla inşallah

Allah her zaman çeken kulunu kurtarır senide kurtarmış darısı başımıza

Türküye doyarim bbugün seni seviyorum ve o adam benim babam bayiliyorummmm

bende ben seni büyük sevdim şarkısını karadutu bu adam benim babam şarkılarına bayılıyorum

Tomestoz cikali kaç gün oldu İsrail mali o sen aclik tokluk baktir yeter gevende sordum kaç haftalık oldun ses etmedin

Slm arkadaşlar bana destek olurmusunuz tüpbebek yapıldı sonuç 30 kasım pazar belli olacak heycanlıyım ama bi agrım falan yol lekelenme falanyok arada bi sızı şekli'nde ağrılarım oluyor
canım çok azkalmış inşaallah güzel haber alırsın...
ne yani ultra löküs evinle bize havamı atiyin
git bakalım hayırlısı rutin şeylerdir belki...
yok canım buraya kar yağmaz...
ewet karatay teyzem öyle diyor banada nasip olursa yaptırmayı düşünmüyorum..
amin..
işte benim oturduğum ev böyle sevinç,perdelerim rüzgardan sallaniyi,klozetide belimden dolayı 2 yıl önce biz yaptırdık..eski ev zor...o yüzden bu evdeyken hiç eşya yenilemekte istemiyorum nasip olur ev alırsak herşeyi değiştirecem inşaallah..

Tomestoz cikali kaç gün oldu İsrail mali o sen aclik tokluk baktir yeter gevende sordum kaç haftalık oldun ses etmedin
Anama sorimmi
İsrail mali diyon dune kadar kullaniyodun ama

28 haftalik olduk çok şükür canim...
ne bilim uzun uzun alıntılar yapıyon hep arada kaçmış olabilir

bugün konuşalım bakalım ne diycek

Eski ev zor yaaa beydos. Benim şuanki ev 10 yıl önce çok güzeldi. Camları çift cam değildi ama onun dışında herseyi çok guzeldi. 2 yıl öncede camlarını yaptı ev sahibi. Ev fırın gibi oluyo kaloriferi yakinca. Ama içimden eve hiç bi eşya almak gelmiyor. Bizim eşyalarimiz bile değil çoğu. Evler eşyali kiraya veriliyor yaa. Inşallah kendi evim olduğunda tertemiz esyalarimi alır otururum. Ultra lokus olmasada lokus olsun bana ait olsun yeter

Artik kullanmiyiiiikkkk
Uzun alinti ben yapmam beydosla nazo yapiyi

Anama sorimmi
İsrail mali diyon dune kadar kullaniyodun ama

28 haftalik olduk çok şükür canim...
ne bilim uzun uzun alıntılar yapıyon hep arada kaçmış olabilir

bugün konuşalım bakalım ne diycek

Hangi adam kız
Her gördüğüne babam deme ayıp

Saçima fön çektim
makyaj yaptım
Cicilerimi giydim
daha erken ama
çocukla iki ayağım bi pabuç a giriyo son dakikaya bırakınca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…