Günaydın hatunlar
Hayırlı bi gün olur inşallah hepimiz için..
7 de uyandim .
oglanin kahvaltisini verdim 8 de. .
şimdi uyudu geri
o uyumusken bende bi iki lokma bişey yiyim.
sevinç tost mu yapsam?
Beydos randevum 12.30'da.
Bilmiyorumki canim ne konuşacak.. ben şeker testi yapar ya da yapılması için gün verir diye düşündüm ama bilmiyorum gidip gorecegiz artık
Sara
Romantizm bence önemli. Sen iyi yapıyorsun. Evliliği ayakta tutar böyle şeyler heyecan verir. Erkeklerin kafasındaki monotonluk gider vs vs..
günaydın hatunlar,kalkıp kahvaltımı yapayım bugün pazar var
Zabahin 7:30 kalktik evi supurdum sildim yeni halilari sildim ve fircaladim birde supurdum biktim tüyünden valla
İsim anca bitti oyle iki oda deeel bizim evanca bitiyi 5 oda 2 banyo iki wc ancak bitirebildim
Mirroyu yikadim doyurdum uyuttum simdi kendime kahvalti hazirlicam
Menüde vereyimde kahvaltimi yapayim
Abim gelecek barbunya ya bayilir
Barbunya
Pirinç pilavi
Salata ve humus yapacam
Yoğurt tursu ve didi
Üstüne ekler
Cayin yanina çerez
Meyve
Ayyy show TV de fatih ve Şebnem kisaparmak varrr bayilirimmm
günaydın canım bizimde pazar var bugün ama ben gitmeyecem hem yağmur yağıyor hem işlerim çok yoğun yoksa pazar gezmelerine bayılırım
maşallah hangi arada yaptın bu işleri ayağını yormasına tızım
bu arada evinle ilgili havanı sevsinler
menüde süpermiş abiye ziyafet haaaa
bende çok severim ikisinide hele şebnem kısaparmak ın şiir okumasına
tomestos kullaniyolar bizimkilerDünyanın obur ucundaki doğdun buyudun
Anangiller Türkiye de ama hipoyu bilmeyen normal
obur gebeligimdede şeker çıkmıştı.günaydın canım inşallah şeker testin güzel çıkar ama çıkmasada korkma gebelikte yüksek çıkıp doğumdan sonra geçiyo çünkü
heeee eşiminde canına minnet oluyo valla benim jestlerim
biliyom canim kadın bas bas bağırıyor hamileler şeker yüklemesi yaptırmasın diye. Bende çok kararsizdım. Obur gebeligimde yaptırdım şeker çıkmıştı diyet vermişlerdi. Oysa zaten ekmek yemiyodum doğru düzgün yesem bile kepekli yiyodum. Şeker li şeyler hiç yemedim şeker çıkmıştı.Deroş prof canan karatay kesinlikle seker yüklemesi yaptirmayin diyo gebelikte aniden seker yüklemesi bebeğe ve anneye çok zararliymis ben bir daha yaptirmamAC netten dinle roportajini
soylim kanda baksınlar o zaman. Benimde içim rahat deil ama yaptirmasamda korkuyom bi taraftan. Hayirlisi artık. Bakalım bugün ne diycekSeker varmi yokmu diye yüklemeye gerek yokki bir AC baktirirsin bir tok bardaklar seker iciyok AC Karnina
Güle güle otur. Allahım ağzınizin tadını bozmasin.Saol cnmevet ultra lüks evimin havasini da attim. Sara öyle kotu evlerde oturdumki disarinin ruzgarindan perde sallanirdi camdan yağmur girerdi klizetsiz evde sezeryanla doğum yaptim çok çektim bu ev hayal bile değildi Rabbim verdi olmayan herkese nasip etsin insallah
Saol cnmevet ultra lüks evimin havasini da attim. Sara öyle kotu evlerde oturdumki disarinin ruzgarindan perde sallanirdi camdan yağmur girerdi klizetsiz evde sezeryanla doğum yaptim çok çektim bu ev hayal bile değildi Rabbim verdi olmayan herkese nasip etsin insallah
Türküye doyarim bbugün seni seviyorum ve o adam benim babam bayiliyorummmm
canım çok azkalmış inşaallah güzel haber alırsın...Slm arkadaşlar bana destek olurmusunuz tüpbebek yapıldı sonuç 30 kasım pazar belli olacak heycanlıyım ama bi agrım falan yol lekelenme falanyok arada bi sızı şekli'nde ağrılarım oluyor
ne yani ultra löküs evinle bize havamı atiyinZabahin 7:30 kalktik evi supurdum sildim yeni halilari sildim ve fircaladim birde supurdum biktim tüyünden valla
İsim anca bitti oyle iki oda deeel bizim evanca bitiyi 5 oda 2 banyo iki wc ancak bitirebildim
Mirroyu yikadim doyurdum uyuttum simdi kendime kahvalti hazirlicam
git bakalım hayırlısı rutin şeylerdir belki...Günaydın hatunlar
Hayırlı bi gün olur inşallah hepimiz için..
7 de uyandim .
oglanin kahvaltisini verdim 8 de. .
şimdi uyudu geri
o uyumusken bende bi iki lokma bişey yiyim.
sevinç tost mu yapsam?
Beydos randevum 12.30'da.
Bilmiyorumki canim ne konuşacak.. ben şeker testi yapar ya da yapılması için gün verir diye düşündüm ama bilmiyorum gidip gorecegiz artık
Sara
Romantizm bence önemli. Sen iyi yapıyorsun. Evliliği ayakta tutar böyle şeyler heyecan verir. Erkeklerin kafasındaki monotonluk gider vs vs..
yok canım buraya kar yağmaz...evet canım klasik müzik severim özellikle kitap okurken insanın ruhunu dinlendiriyor
sahi adanaya kar yağmıyor dimi
amin inşallah canım
lekelenmenin olmaması iyi canım bol bol dinlen ama çok yatma arada gez dolaş ama ani hareketler yapma inşallah Rabbim Ol demiştir ve bebeğin gelmiştir sonucu bizede yaz merak ederiz
ewet karatay teyzem öyle diyor banada nasip olursa yaptırmayı düşünmüyorum..Deroş prof canan karatay kesinlikle seker yüklemesi yaptirmayin diyo gebelikte aniden seker yüklemesi bebeğe ve anneye çok zararliymis ben bir daha yaptirmamAC netten dinle roportajini
amin..Saol cnmevet ultra lüks evimin havasini da attim. Sara öyle kotu evlerde oturdumki disarinin ruzgarindan perde sallanirdi camdan yağmur girerdi klizetsiz evde sezeryanla doğum yaptim çok çektim bu ev hayal bile değildi Rabbim verdi olmayan herkese nasip etsin insallah
Anama sorimmiTomestoz cikali kaç gün olduİsrail mali o sen aclik tokluk baktir yeter gevende sordum kaç haftalık oldun ses etmedin
bugün konuşalım bakalım ne diycekcanım çok azkalmış inşaallah güzel haber alırsın...
ne yani ultra löküs evinle bize havamı atiyin
git bakalım hayırlısı rutin şeylerdir belki...
yok canım buraya kar yağmaz...
ewet karatay teyzem öyle diyor banada nasip olursa yaptırmayı düşünmüyorum..
amin..
işte benim oturduğum ev böyle sevinç,perdelerim rüzgardan sallaniyi,klozetide belimden dolayı 2 yıl önce biz yaptırdık..eski ev zor...o yüzden bu evdeyken hiç eşya yenilemekte istemiyorum nasip olur ev alırsak herşeyi değiştirecem inşaallah..
Hangi adam kızİsteeee o adam benim babammmm
Anama sorimmi
İsrail mali diyon dune kadar kullaniyodun ama
28 haftalik olduk çok şükür canim...
ne bilim uzun uzun alıntılar yapıyon hep arada kaçmış olabilir
bugün konuşalım bakalım ne diycek
Hangi adam kız
Her gördüğüne babam deme ayıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?