yapıştırma lavabo nasıl oluyor yaaa,herşey dandikleşti
hee zobayı kurduk,çatır çatır yaktıkiliğimiz,kemüğümüz ısındı
yok sende bilemedin
hipoyu
işte doğal olan süt ürünleri çabuk bozuluyor canım,sende bir dahaki sefere yaparsın,kısmet değilmiş..
ellerine sağlık...
bende güzel köylüyü izliyorum bünyamine bayılıyorum çok komik
Iyi kaynatirsin sana guveniyom canim sen bakma sevinç karisinakendinden başka kimse bişey bilmiyiii topikde zatii
ay canim börek çektiIspanagim epey varmis bi kismini pirincle yimek yaptim o sirada telefon caldi esimin amca kizigil caya gelecekmis hemen boregi firina atip corba eristede uaptim yimegi yedik borek pisti kapi caldi sicak sicak cayla misafirlere verdim simdi gittiler ortaligi supurdum cay iciyim hayat yoluna bakiyim
Uyuyana kadar iyi de uyaninca tir tir titreyince fena. Onun dışında iyi. Sende çok romantiksin canim esin de öylemi.ne güzel kalorifer rahat olsada soba en sağlıklısı çayınıda koy üstüne ooooh hele kış geceleri dışarıda lapa lapa kar yağarken ışıkları kapatacan sobanın alevi aydınlatacak odayı çıt çıt ses çıkaracak odunlar yanarken çaydanlık fokurdayacak sobanın üstünde başımı eşimin göğsüne dayayıp camdan yağan karı izleyecez çayımızı yudumlayarak fonda da rodrigonun gitar konçertosu çalacak özellikle ikinci bölüm bayılıyorum o senfoniye
Bi dahakine yaparsın canim üzülme.
Sen yapıcam deyince benimde canim cektiydi.
ama yapmadim yarın hemşire ile randevu var belki şeker testi yapar yemiyim dedim şekerli. Yarın gecsinde yaparım.
sen fırında yapıyon?
tavuk köftesi ni deniycem bigun güzel anlatmissin. Zira anlamayan arkadaşlar veya ziyaretçiler olabilirevet canım bol maydanoz ve dereotu kuru soğan koydum tuz pul biber karabiber kimyon bir tane yumurta ik dilim ekmek ufaladım iki yemek kaşığıda un koydum yoğurdum yarım saat buzdolabında dinlendirdim sonra yuvarlak yassı şekilde köfteler yapıp yağda kızarttım bu köfte hiç yağ çekmiyor kızarırken hem hafif hem sağlıklı hem lezzetli
Türk ve Dünya Klasikleri benimde var beş altı çeşit ansiklopedi setleri bunlarında dışında da romanlarım şiir kitaplarım hikayelerim çok seviyorum hepsini bu benim için bir tutku
hoşgeldin nazocum daha sk gelsen özlüyorum seni
anlamayan olurmu kız hipo çocukluğumuzun çamaşır suyu
Uyuyana kadar iyi de uyaninca tir tir titreyince fena. Onun dışında iyi. Sende çok romantiksin canim esin de öylemi.
Bizde de ben romantigim ama eşim değil ama kendisi de tam tersini düşünüyo
tavuk köftesi ni deniycem bigun güzel anlatmissin. Zira anlamayan arkadaşlar veya ziyaretçiler olabilir
yok canim cok aşırı canim çekerse yaparım zati hiç bi kuvvet beni tutamaz. Ama sadece o an yemek istiyom.kıyamam yaaa aslında yemek isimleri yazıyoz ama hamişleri düşnmüyoz canları çekermi diye kusura bakma nolur hakkını helal et
yok canım fırında yapmıyom klasik bildiğin gibi tencere de yapıyorum pirinci sütün içinde pişiriyom ocaktan indirmeye yakın şekerini ekliyorum beş dakka daha kaynıyo ocaktan alıp sıcak sıcak kaselere boşaltıyorum o kadar
bazı erkeklerin de hoşuna gider eşlerinin boyle sürprizler hazırlamasıeşim çok romantik değil canım ama bana ayak uyduruyo bazen ona sürprizler hazırlarım masayı mumlarla süslerim güzel bir dans müziği açarım kapıyı çaldımı ışıkları kapatırım içeri girince önce şaşırır sonra hoşuna gider tabi her zaman yapmıyom arada sırada
Denerim inşallahsara_28 post: 37998073 .!.:yap canım mutlaka tavuk kıymasını hazır almıyorum ben ya kuşbaşıdan yada göğüsten robotta çekerek kıyma yapıyorum
yok canim cok aşırı canim çekerse yaparım zati hiç bi kuvvet beni tutamaz. Ama sadece o an yemek istiyom.
Gerçi kırık pirinç yok evde. Tam pirincle sevmiyom
bazı erkeklerin de hoşuna gider eşlerinin boyle sürprizler hazırlamasıbende önceden çok yapardım ama çocukdan sonra zaman çok kısıtlı oluyor. Bi de evim bir yatak odalı ne yapsan salonda çocuk uyaniyo
Ama eşimin hoşuna giderdi yaptığım dönemlerde. Şimdi o da çok aramiyo çünkü o da uykuya hasret devamli.. gece çocuğa kalktığı için ..hep yorgun aynı şekilde bende oyle... biraz buyurse belki
sen daha iyi bilirsin canim bana böyle ogretilmisti..ben tam pirinçle yapıyom
Rabbim gönlünde ki tüm dilekleri gerceklestirsin inşallah. Bu dediklerinde olacak Allahın izniyle. Bana da düşüklerden sonra o kadar uzakdiki artık hayalini bile kuramaz olmuştum o kadar imkansız olduğuna inaniyordumm sinirlerim lacka olmustu artık. Ama Rabbim mucizemi gönderdi. Sana da gondericek inşallah. Ve sen o saydikkları nhepsini tek tek yapacaksin inşallah. Ama bol bol dua ile. Hergün dua sabah akşam Rabbim geri cevirmezhaklısın canım çocuk oldumu iş değişir bizde çocuk böyle şeylerle oyalanıyoz işte ama çocuğumuz olsa onunlada ilgili hayallerim var akşam eşim eve gelince çocuğumuz kucağımda kapıyı açsam eşimi karşılasam çocuğumuz baba diye babasının kucağına gitse ben masayı hazırlasam mutlu mesut bi şekilde yemeğimizi yesek sonra çocuğumuz oyun halısında oyuncaklarıyla oynarken biz kahvemizi yudumlasak bebeğimizin gülüşüyle şenlensek bu böyle uzar gider
sen daha iyi bilirsin canim bana böyle ogretilmisti..
Rabbim gönlünde ki tüm dilekleri gerceklestirsin inşallah. Bu dediklerinde olacak Allahın izniyle. Bana da düşüklerden sonra o kadar uzakdiki artık hayalini bile kuramaz olmuştum o kadar imkansız olduğuna inaniyordumm sinirlerim lacka olmustu artık. Ama Rabbim mucizemi gönderdi. Sana da gondericek inşallah. Ve sen o saydikkları nhepsini tek tek yapacaksin inşallah. Ama bol bol dua ile. Hergün dua sabah akşam Rabbim geri cevirmez
yaa ben görmemişim cnmyuh..gerçi niye şaşırıyorum ki var öyle tipler...
yani diploman ve maaşın varsa ona göre itibar görüyosun..kişilik kendini yetiştirme önemli değil..onlara göre tabiii...
kız doğru söylüyosun,bahaneyi yok etti senin süpürge...
ben niki uzun diye SMİLE diyorum kuzuya,daha önce yazışmıştık düzgün okusaydınız görürüdünüz..kız evimde net yok ancak annemlere gidince yazabiliyorum demişti
kışkırtıcışar seniNazoda face gelmiş buraya ugramamis
hadi bakalım sana yeni evAyyy bugün herif erken geldi yimek yedik bulasik yikadimm cayi koydum tam tencereyi yikiyordum guuum bir ses ne olduğunu anlamadum ayagim islanmaya başladı sen lavabonun alti koptikanmis abbow hemen suyu kapattim sofra bastim mutfak parke herif simdi lavabonun altini temizliyiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?