arkandayım nazoşumeşim faceden mesaj atıyor kontürü yok onun için açmıştım bana ulaşabilsin diye açık tutyorum
ablamla konuşuyordum o arada
ahaaaaaaaaaaaaaaaaa dırırırırıııııııııınnnnnnn18 yaşım erken evlendim ama kimse bana küçük gözüyle bakmıyor ki 1 yıldır evli çocuğu yok gözüyle bakıyorlar
En azından bir nedenin var senin hamile kalırsanız nasıl önlem alacağını bilirsin tekrar kaybetmemek için inşallah benden önce olur :)
Ayirdiydim cok guzel olduyduayırsaydın belki gelirdimm çok sewerim güzel yaptınmı
abowww geçmiş olsun çok gıcık bişey..yeni evde nasıl böyle şeyler oluyoru
ne güzel...
bende eski kitap okumayı çok seviyorum ,genelde görümcemden alıyorum elden ele geçiyor..heleki bu son okuduğum kitapta ilk okuyan kim bilmiyorum ama bir sürü işaretlenmiş altı çizilmiş yerler vardı dahada dikkatimi çeker oraları iki kez okurum..
kız heryerde bilinmiyorki hipo bilmeyen olabilir normaldir..özellikle istanbuldakiler hiç bilmiyor..
dahada birseye karismam sizde sormazsiniz olur biterIyi kaynatirsin sana guveniyom canim sen bakma sevinç karisinakendinden başka kimse bişey bilmiyiii topikde zatii
alakasi yok onu sen yaparsin geneldekışkırtıcışar seni
hemen düşman etmeye çalışıyon bizi
bizde sasirduk super luks evimizde bir bu dandik cikincahadi bakalım sana yeni ev
ahaaaaaaaaaaaaaaaaa dırırırırıııııııııınnnnnnn
17 yaşında evlenmiş hatun
vay beee iyi cesaret
Allah pişman ettirmesin
çok sevdiler birbirlerini zaar
randevun kaçta,ne dicek bakalımBi dahakine yaparsın canim üzülme.
Sen yapıcam deyince benimde canim cektiydi.
ama yapmadim yarın hemşire ile randevu var belki şeker testi yapar yemiyim dedim şekerli. Yarın gecsinde yaparım.
sen fırında yapıyon?
yokkkkkk bilemedin
ewet canm daha sağlıklı ama zahmetli biraz onada katlanıyoruz..ne güzel kalorifer rahat olsada soba en sağlıklısı çayınıda koy üstüne ooooh hele kış geceleri dışarıda lapa lapa kar yağarken ışıkları kapatacan sobanın alevi aydınlatacak odayı çıt çıt ses çıkaracak odunlar yanarken çaydanlık fokurdayacak sobanın üstünde başımı eşimin göğsüne dayayıp camdan yağan karı izleyecez çayımızı yudumlayarak fonda da rodrigonun gitar konçertosu çalacak özellikle ikinci bölüm bayılıyorum o senfoniye
pirinci biraz robottan geçirince kırılıyor....annem yapardı...yok canim cok aşırı canim çekerse yaparım zati hiç bi kuvvet beni tutamaz. Ama sadece o an yemek istiyom.
Gerçi kırık pirinç yok evde. Tam pirincle sevmiyom
inşaallah bu hayyallerin bir gün gerçek olacak saracım inşaallahhaklısın canım çocuk oldumu iş değişir bizde çocuk yok böyle şeylerle oyalanıyoz işte ama çocuğumuz olsa onunlada ilgili hayallerim var akşam eşim eve gelince çocuğumuz kucağımda kapıyı açsam eşimi karşılasam çocuğumuz baba diye babasının kucağına gitse ben masayı hazırlasam mutlu mesut bi şekilde yemeğimizi yesek sonra çocuğumuz oyun halısında oyuncaklarıyla oynarken biz kahvemizi yudumlasak bebeğimizin gülüşüyle şenlensek bu böyle uzar gider
bravooooooooo buldun tebriklerrrahaaaaaaaaaaaaaaaaa dırırırırıııııııııınnnnnnn
17 yaşında evlenmiş hatun
vay beee iyi cesaret
Allah pişman ettirmesin
çok sevdiler birbirlerini zaar
ellerine sağlıkkkkkAyirdiydim cok guzel olduydu
dahada birseye karismam sizde sormazsiniz olur biter
alakasi yok onu sen yaparsin genelde
bizde sasirduk super luks evimizde bir bu dandik cikinca
BAFS bu kadar sıkma canını kürtaj sonrası hsg çekildin ondanda biraz farkeder ..adet mutlaka olacaksın sabret ..benimde kürtajlardan sonra böyle olmuştu..Gecen kurtajimda ilk adet 42 ikinci 38 gun gelmisti bu kurtajimda ilk 44 feldi ikinciyi bekliyom gelmedi hala kurtaj onceside adetlerim sastiydi 40 gunu buluyodu hsg de cekildim kanama oldu sonrasinda bunlar mi geciktirdi acaba gel artilk gelll
Cnm tam anlamiyla korunuyomusunnbanlamıyla st: 38000693 .!.:Gunaydin nasilsiniz hala adet olmadimdr a gitmekten nefret ediyorumyine yol gorundu
pirinci biraz robottan geçirince kırılıyor....annem yapardı...
inşaallah bu hayyallerin bir gün gerçek olacak saracım inşaallah
bravooooooooo buldun tebriklerrrbenim ZOBAMA yazdığım şiirimide bulsan ne iyi olurdu
ellerine sağlıkkkkk
ultra lüks evinize bu dandik lavabo heç yakışmadı heç
BAFS bu kadar sıkma canını kürtaj sonrası hsg çekildin ondanda biraz farkeder ..adet mutlaka olacaksın sabret ..benimde kürtajlardan sonra böyle olmuştu..
Evet canim zaten böbrek tasim icin islemlere naslamadan dr kansa bakti negatif yani adet bekliyorumsevinc007t: 38002575 .!.:Cnm tam anlamiyla korunuyomusunn
randevun kaçta,ne dicek bakalım
yokkkkkk bilemedin
ewet canm daha sağlıklı ama zahmetli biraz onada katlanıyoruz..
sara bayıldım yazdıklarınaa,çok ama çok romantiksin bnde çok sewerim böyle şeyleri arada sürprizler yapmışımdır,genelde kadınlar daha romantik oluyor zaten..demek klasik müzik seviyorsun,arada insana şahane huzur veriyor ....
keşke adanada da kar yağsaydı kar görmeyeli yıllaaarrr oldu özledim....
pirinci biraz robottan geçirince kırılıyor....annem yapardı...
inşaallah bu hayyallerin bir gün gerçek olacak saracım inşaallah
bravooooooooo buldun tebriklerrrbenim ZOBAMA yazdığım şiirimide bulsan ne iyi olurdu
ellerine sağlıkkkkk
ultra lüks evinize bu dandik lavabo heç yakışmadı heç
BAFS bu kadar sıkma canını kürtaj sonrası hsg çekildin ondanda biraz farkeder ..adet mutlaka olacaksın sabret ..benimde kürtajlardan sonra böyle olmuştu..
Slm arkadaşlar bana destek olurmusunuz tüpbebek yapıldı sonuç 30 kasım pazar belli olacak heycanlıyım ama bi agrım falan yol lekelenme falanyok arada bi sızı şekli'nde ağrılarım oluyor
Zabahin 7:30 kalktik evi supurdum sildim yeni halilari sildim ve fircaladim birde supurdum biktim tüyünden valla
İsim anca bitti oyle iki oda deeel bizim evanca bitiyi 5 oda 2 banyo iki wc ancak bitirebildim
Mirroyu yikadim doyurdum uyuttum simdi kendime kahvalti hazirlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?